hajde pricaj te malo

hahha.. slabo nas imaKenoRob je napisao/la:od kako ste se vi usutili na forumu, zrinjski rastura
hajde pricaj te malo
hebo ga primimo gol 3 minute prije krajaZrinjskiMostar je napisao/la:Neka samo pametno do kraja, lagano zatvarati utakmicu...
white1950 je napisao/la:Gledao sam jučer utakmicu i mislim da Zrinski treba žaliti za izgubljenim bodovima!
Nadigrali su '' malu barcu'' u svim segmentima igre(neću reći razvalili) i vjerujem da možete do titule ako
budete ovako igrali.
Žao mi je što nam se sreća vratila bash protiv vas,a ne protiv Želje i drugih ekipa.
PS.Poseban pozdrav za Ultrase i ako bog da sljedeće godine vas očekujemo u Vitezu na novom stadionu!!
i da im svi pobrojani igraju ponovo bi ih pobjediliCroCop je napisao/la:Zeljo u velikim problemima pred utakmicu s nama, ovo moramo iskoristiti !
Evo tko ne bi trebo igrati, tako je bar napisao netko na njihovoj temi : Skaljic, B. Colic, Zolotic, Brkovic, Kvesic, Jamak, Urdinov, Hadzic, E. Colic, Adilovic
KrajPrice je napisao/la:Koliko god bili sigurni u pobjedu protiv nas , uvijek postoji malo straha , cisto zbog naseg imena .
Bas je smijesno , pa balo kada cujes Zeljeznicar treba da ustanes i mirno stojis!Rosas7 je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:Koliko god bili sigurni u pobjedu protiv nas , uvijek postoji malo straha , cisto zbog naseg imena .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.