FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljooooo » 08 maj 2013, 08:21

Alfa_Muzijak je napisao/la:Jeli sampioni, sta ce te ako danas budete osramoceni, sto je i vrlo vjerovatno!? :D
Čuj to mi ne možemo od vas nikad biti osramoćeni, mene bi bilo stid navijat za tu avet od vašeg kluba torpedo aka puške i pištolje na čelo politika i policija, pa nastani. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 maj 2013, 08:22

ima fin članak o derbiju na i n d e x.hr

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 08 maj 2013, 08:29

pinki je napisao/la:ima fin članak o derbiju na i n d e x.hr
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/prazni ... 44777.aspx

porasli su mi u očima kao ozbiljan portal nakon ovoga :D
Il club piu titolato al mondo!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 08 maj 2013, 08:30

DonPippo9 je napisao/la:

Znaju i oni ko je gigant, ovi drugi su divovi. haaahhhahaaaa :lol: jadna majko i divova 7 godina nisu pokal osvojili bilo kakav. :lol: I oni se nešto busaju. :D
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 maj 2013, 08:31

Znamo mi dobro ko je A.Ha.... :D

Najava: FK Željezničar - FK Sarajevo

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 maj 2013, 08:35

DonPippo9 je napisao/la:

poslao sam im čestitku za ovaj tekst :D

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 maj 2013, 08:40

Prije par dana izasao sa zenom na veceru u Žepču, restoran "Mala Trzna", u jednom trenutku u basci restorana dodjose tri momcica, sasvim sigurno momci iz Osnovne skole hoce da kupe sladoled, medjutim konobar je bio u restoranu, posluzivao goste, a ja odlucih da se nasalim s'njima i rekoh im iza frizidera u kojem se nalazi sladoled. Eh momci sladoled mozete dobiti samo ukoliko mi kazete za koga navijate? ( ocekujuci u glas odgovor Barcelona, Real, Chelsea i sl ) ostao sam frapiran. Sva trojica uglas rekose pa za Zelju, nisam mogao vjerovati, zaista sam ostao sokiran, u gradu Zepcu, momci iz carsije, osnovci navijaju vec za Zelju, pitam ih kako to, gdje Barcelona, Real i to ? A oni odgovaraju ma samo Zeljo. . . Na kraju se vracam za stol da veceram i postajem svjestan cinjenice da je Zeljeznicar u nasoj domovini postao brend ala Barcelona, Real, Manchester i sl.. . Da napomenem da te momke uopce ne poznnajem, ovaj dogadjaj vec odavno zelim da podjelim sa fanovima Zelje, a ova atmosfera pred derbi i vjecna debata o vecem broju navijaca Zelje / Sarajeva me natjerala na to. nadam se da ce i ovaj radni dan brzo proci, jedva cekam utakmicu. Nevjerovatno, dok ovo pisem kao pecat ovoj istinitoj prici decko po imenu Zeljo prolazi pored mog radnog mjesta, naravno za njega znam da navija za Zelju, decko ide deveti razred OS, Zeljeznicar je brend! Lijep pozdrav iz Zepca, naprijed Zeljo !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 maj 2013, 08:50

juveboy je napisao/la:Prije par dana izasao sa zenom na veceru u Žepču, restoran "Mala Trzna", u jednom trenutku u basci restorana dodjose tri momcica, sasvim sigurno momci iz Osnovne skole hoce da kupe sladoled, medjutim konobar je bio u restoranu, posluzivao goste, a ja odlucih da se nasalim s'njima i rekoh im iza frizidera u kojem se nalazi sladoled. Eh momci sladoled mozete dobiti samo ukoliko mi kazete za koga navijate? ( ocekujuci u glas odgovor Barcelona, Real, Chelsea i sl ) ostao sam frapiran. Sva trojica uglas rekose pa za Zelju, nisam mogao vjerovati, zaista sam ostao sokiran, u gradu Zepcu, momci iz carsije, osnovci navijaju vec za Zelju, pitam ih kako to, gdje Barcelona, Real i to ? A oni odgovaraju ma samo Zeljo. . . Na kraju se vracam za stol da veceram i postajem svjestan cinjenice da je Zeljeznicar u nasoj domovini postao brend ala Barcelona, Real, Manchester i sl.. . Da napomenem da te momke uopce ne poznnajem, ovaj dogadjaj vec odavno zelim da podjelim sa fanovima Zelje, a ova atmosfera pred derbi i vjecna debata o vecem broju navijaca Zelje / Sarajeva me natjerala na to. nadam se da ce i ovaj radni dan brzo proci, jedva cekam utakmicu. Nevjerovatno, dok ovo pisem kao pecat ovoj istinitoj prici decko po imenu Zeljo prolazi pored mog radnog mjesta, naravno za njega znam da navija za Zelju, decko ide deveti razred OS, Zeljeznicar je brend! Lijep pozdrav iz Zepca, naprijed Zeljo !
Mi nedavno na ćevapima kod Harija u Travniku i nailaze isto tako trojica dječaka i zezamo ih vamo-tamo, kad oni k'o iz topa vi ste iz Sarajeva. Pitamo ih mi kako znate, ma kažu vidi se to odmah :D i naravno slijedeće je pitanje za kog navijaju, oni svi u glas za Želju ;) a Travnik? Ma ništa to kažu Željo je Željo :D

Šta da ti pričam, vidjelo se protiv Newcastle-a koliko nas ima, kao i na proslavama u Titovoj ;)

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 08 maj 2013, 08:53

pojavio se plavo bijeli sladoled zvani Zeljo :)
Ajvatar

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 maj 2013, 09:03

Samo molim vas nemojte euforije. Tek kad aBd pobjedimo onda slavlje. I nerješeno je nama dobar rezultat zato ću zamoliti ove derbi navijače da ne stvaraju pritisak bezveze na igrače. Toliko smo pehova imali da je titula najvažnija. Ni derbi ni kup, samo je titula važna. Kome to nije jasno nek malo razmisli.
Što se tiče same tekme moram reći da se pribojavam jedino SUljića i to ne zato što je vrh nego što je brz, a primjetio sam da Urdinov izlazi fakat visoko i ostavlja puno prostora nazad. Nadam se da je i Amar to uvidio i da će mu skrenuti pažnju. Ipak bi bio sigurniji kad bi Stana počeo nazad a Bekrija naprijed ali s tim da Bekrija mora više trčati nego protiv Olimpica. Mora stizati i nazad. Da ne misli neko da Urdinova kudim. Meni je on ofanzivno dobar i mislim da će biti bolji ali mi malo kaska nazad i to baš zbog toga što ostavlja puno prostora. Previše krene naprijed. To može proći kad napadamo na Grbavici, ali ne želim da strijepim od nekog Suljića koji realno tako može dobiti prostor, a da je napredovao činjenica je.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 maj 2013, 09:04

juveboy je napisao/la:Prije par dana izasao sa zenom na veceru u Žepču, restoran "Mala Trzna", u jednom trenutku u basci restorana dodjose tri momcica, sasvim sigurno momci iz Osnovne skole hoce da kupe sladoled, medjutim konobar je bio u restoranu, posluzivao goste, a ja odlucih da se nasalim s'njima i rekoh im iza frizidera u kojem se nalazi sladoled. Eh momci sladoled mozete dobiti samo ukoliko mi kazete za koga navijate? ( ocekujuci u glas odgovor Barcelona, Real, Chelsea i sl ) ostao sam frapiran. Sva trojica uglas rekose pa za Zelju, nisam mogao vjerovati, zaista sam ostao sokiran, u gradu Zepcu, momci iz carsije, osnovci navijaju vec za Zelju, pitam ih kako to, gdje Barcelona, Real i to ? A oni odgovaraju ma samo Zeljo. . . Na kraju se vracam za stol da veceram i postajem svjestan cinjenice da je Zeljeznicar u nasoj domovini postao brend ala Barcelona, Real, Manchester i sl.. . Da napomenem da te momke uopce ne poznnajem, ovaj dogadjaj vec odavno zelim da podjelim sa fanovima Zelje, a ova atmosfera pred derbi i vjecna debata o vecem broju navijaca Zelje / Sarajeva me natjerala na to. nadam se da ce i ovaj radni dan brzo proci, jedva cekam utakmicu. Nevjerovatno, dok ovo pisem kao pecat ovoj istinitoj prici decko po imenu Zeljo prolazi pored mog radnog mjesta, naravno za njega znam da navija za Zelju, decko ide deveti razred OS, Zeljeznicar je brend! Lijep pozdrav iz Zepca, naprijed Zeljo !
ma nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna Nas!!!
Na derbi danas dolaze i momci iz makedonije

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 maj 2013, 09:08

katalinski je napisao/la:pojavio se plavo bijeli sladoled zvani Zeljo :)
koji se ne topi na temperaturi -9 :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 maj 2013, 09:10

Znaci kolko sam zvala na tvsa ne mozes dobit :roll: ...javio se od toliko ljudi jedan mali samo navija sa pitare,ostalo se javljali mi XD KAZE ONA VODITELJICA KAD JE NAZVO LIK recite vi molim vas da navijate za sarajevo,kaze lik Boze sacuvaj :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 maj 2013, 09:13

zeljooooo je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Jeli sampioni, sta ce te ako danas budete osramoceni, sto je i vrlo vjerovatno!? :D
Čuj to mi ne možemo od vas nikad biti osramoćeni, mene bi bilo stid navijat za tu avet od vašeg kluba torpedo aka puške i pištolje na čelo politika i policija, pa nastani. :lol:
@alfa_muzijak - Kako ne mozete stvatiti da se mi nikako ne mozemo osramotiti kako vi to tvrdite? Pa mi imamo prvu priliku od sljedece jos tri da odbranimu titulu, a pored toga i kup uskoro. (Dakle, DUPLA KRUNA) Pravo pitanje je, kada ste se vi nasli u takvoj sitvaciji i da li cete se zapravo ikada pronaci? Koliko ja vidim, jedino brukanje danas mozete dozivjeti vi, pa da od silnog revolta sranja napravite. ;)

Zeljo ce dobiti aplauz i da izgubi, a da li cete vi dobiti aplauz u slucaju loseg rezultata, ostaje nam danas da vidimo... ;)

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 08 maj 2013, 09:15

armija manijaka iz zavidovica veceras na grbavici
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 maj 2013, 09:18

adillovic je napisao/la:armija manijaka iz zavidovica veceras na grbavici
Svaka cast momci!!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 maj 2013, 09:23

ipetm je napisao/la:Znamo mi dobro ko je A.Ha.... :D

Najava: FK Željezničar - FK Sarajevo

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar je Arko :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 maj 2013, 09:23

Dakle, danas nam dozale plave ekipe iz Makedonije, Banovica, Zavidovica, nastavite niz..... :mrgreen:

@pinki - Sta kazu sverceri?, koliko je karata ostalo? :mrgreen:
(Kilometarske kolone na ulazu u Sarajevo)

Prica se da bi se na Skenderiji mogla postaviti kakva FAN ZONA, posto je karata skoro pa nestalo... :mrgreen:
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 maj 2013, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 maj 2013, 09:28

DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, danas nam dozale plave ekipe iz Makedonije, Banovica, Zavidovica, nastavite niz..... :mrgreen:

@pinki - Sta kazu sverceri?, koliko je karata ostalo? :mrgreen:
Evo Meho javlja još po koja karta ostala za ovu raju što dolaze iz vana :D

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 maj 2013, 09:31

" onclick="window.open(this.href);return false;

p.s. još nešto slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa i 29 gostiju.