Ma umjesto Husica treba dovesti nekoga drugog. Nije on ni za federalke. Doveden je zato sto nije imao gdje i zato sto je bio na akcijskoj prodaji.Gifron je napisao/la:Husica mora ostaviti. Ako je Tandir jedna od osoba sa spiska, Husic ostaje jedina alternativa za napad.Probisvjet je napisao/la:i jos mozda Husic i on je taraba plus ove sto si naveo nisu se bas integrisali. Jaha ostaje on se integrisao dobro i ima borbeni duh sto Celo voli. Na njemu je sada da nabaci koju kilu i malo snage.Sariel je napisao/la:Tandir osmanagic zukic i jos neko...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
RSD je dobili 400.000 i svi znaju da Sloboda iz RSD dobiva 60 posto i dodje se na ovu cifru sto sam ja rekao, neki dan sam rekao bas me zanima ko u drzavi izdvaja za sportsko drustvo kao sto izdvaja Tuzla i svaka cast im na tomeProbisvjet je napisao/la:Nije to za FK to je za RSD. Ali zato nije zaboravio OKK Frankenstajn. Hoce u GLABA ligu.NjonjoVam je napisao/la:SARS je napisao/la:Danas na dnevnom redu je rebalans budzeta i sto su nam dali 250.000 zaista su bezobrazni, Jasmine lopove...![]()
nema to kod mene moje tvoje, sve je to nase..ja sam cojk komunista biJo...NjonjoVam je napisao/la: fakat jesu,i moje i tvoje i svih nas....sto se mene tice moraju još više davat za svetinju...Nego pomislih to su one pare iz evropske unije sto je pjesnik na zrnu soli iz Islamovaca obećao da ce doći...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

cum grano salis knjizevni susreti su kulturni dogadjaj godine u gradu.
meni je zao sto to tako ne percipirate.
kulturno uzdizanje je bitan segment svakog drustva.
sramota je da nam kazalista zjape poluprazna.
uzdizite se o sugradjani moji,integrisani i vi manje integrisani uzdizite!
u znanju je spas, znanje je moc.
znanje ti niko oduzet ne moze.
Istina uvijek ima 2 strane.Ovo si sve u pravu...A sta je sa druge strane istine da je sav sport u gradu na zrnu soli devastiran,klubovi skoro pa svi ugašeni.Jel nam kriv kanton za to ili federacija ili drzava???Ili pak kvazi pjesnik na čelu grada kojeg boli taKi za sportom u Tz??SARS je napisao/la:
RSD je dobili 400.000 i svi znaju da Sloboda iz RSD dobiva 60 posto i dodje se na ovu cifru sto sam ja rekao, neki dan sam rekao bas me zanima ko u drzavi izdvaja za sportsko drustvo kao sto izdvaja Tuzla i svaka cast im na tome
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Bijeljina za sport izdvaja 1.400.000KM!Probisvjet je napisao/la:RSD je dobili 400.000 i svi znaju da Sloboda iz RSD dobiva 60 posto i dodje se na ovu cifru sto sam ja rekao, neki dan sam rekao bas me zanima ko u drzavi izdvaja za sportsko drustvo kao sto izdvaja Tuzla i svaka cast im na tomeNjonjoVam je napisao/la:Nije to za FK to je za RSD. Ali zato nije zaboravio OKK Frankenstajn. Hoce u GLABA ligu.SARS je napisao/la:![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ovde se radi o fundamentalnom nerazumijevanju ustrojstva drzave njenih institucija kao i nizih nivoa vlasti sve do mjesne zajednice.NjonjoVam je napisao/la:Istina uvijek ima 2 strane.Ovo si sve u pravu...A sta je sa druge strane istine da je sav sport u gradu na zrnu soli devastiran,klubovi skoro pa svi ugašeni.Jel nam kriv kanton za to ili federacija ili drzava???Ili pak kvazi pjesnik na čelu grada kojeg boli taKi za sportom u Tz??SARS je napisao/la:
RSD je dobili 400.000 i svi znaju da Sloboda iz RSD dobiva 60 posto i dodje se na ovu cifru sto sam ja rekao, neki dan sam rekao bas me zanima ko u drzavi izdvaja za sportsko drustvo kao sto izdvaja Tuzla i svaka cast im na tome
kako stupiti u ozbiljnu diskusiju pitam ja vas?
ima li jos neko da se javi za rijec po ovom pitanju?
ja vas volim, vi ste moji, al vi nis ne razmete... 

- Probisvjet
- Kontakt:
Jesi li pekao kakvu rakiju ili kupovao?Sariel je napisao/la:ja vas volim, vi ste moji, al vi nis ne razmete...
cuj kupovao, pa vi drugovi moji i vredjate, cemu to, ja vas volim baProbisvjet je napisao/la:Jesi li pekao kakvu rakiju ili kupovao?Sariel je napisao/la:ja vas volim, vi ste moji, al vi nis ne razmete...

Eno nevalja sad sto jos grad daje para 
Faraon vs Azem dan 791!

Faraon vs Azem dan 791!
Dobra vijest ako ce grad dati novac klubu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako se nije skoro nista izdvajalo kod nas ranije i ovo je OK,nema razloga za nezadovoljstvo sto neko spomenu da Bijeljina izdvaja vise.harry_90 je napisao/la:Dobra vijest ako ce grad dati novac klubu
Da ima vise svijesti kod privrednika i vlasti ulaganja u sport bi mogla biti veca jer sam sport je najbolji reprezent grada i drzave. Sad neka se poravnaju dugovi i posluje dalje bez stvaranja novog duga imat cemo preduslove za dobrog i jakog investitora(vlasnika) vrlo brzo.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Nije istina, mogu ugasiti klub kad god hoce. Ne lupaj Probisvjete, tako ti tvojih godina. Eto grad hoce, ali ne moze (nema sredstava niti nacina da to uradi). U to ne moze ni najveci levat povjerovati jbt.Probisvjet je napisao/la:Nema sanse da mogu ugasiti. Oni bi to uradili da mogu. Onda ce ih ljudi pitati kome sipovi onoliki?Chinaglia je napisao/la:cinjenica je da grad moze ugasit Slobodu koliko sutra, samo da to zele i navijaci Slobode ne mogu ucinit nista povodom toga, a mogu pricat koliko god zele da to nije moguce, ili da se izrazim na vulgaran nacin, mogu k svirat
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobro je to na papiru daju vise para kaze. ..
A ko to kontrolise. ...kome polazu racune. ...
Nemogu vjerovat da se diskutuje oko toga. ...
Znamo svi sta se moze sa milion godisnje. ...
Odmrznuti KK Sloboda, uzeti koja titula u rukometu. ...I td. ..Samo u sportu jbt. ...
Gradsko vijece moze zajedno sa skupstinom kluba srediti statut I pravne odnose za mjesec. ...I onda lagano krenuti u dugorocno rjesenje. ...
Pitanje je koliko ce stvarno RSD vidjeti novca pogotovo Sloboda. ....
Na sipovima su uzeli brat bratu pola miliona I vise. ...ljudi nam se smiju jbt. ...
Ali hajde da vidimo ko je upravu. ..vrijeme ce pokazati. ...
Mozda pripremaju teren i za A ....reprogram. ..ciscenje duga ubrzano. ...U semi su njih dvojica yebem im mater obojici.
A ko to kontrolise. ...kome polazu racune. ...
Nemogu vjerovat da se diskutuje oko toga. ...
Znamo svi sta se moze sa milion godisnje. ...
Odmrznuti KK Sloboda, uzeti koja titula u rukometu. ...I td. ..Samo u sportu jbt. ...
Gradsko vijece moze zajedno sa skupstinom kluba srediti statut I pravne odnose za mjesec. ...I onda lagano krenuti u dugorocno rjesenje. ...
Pitanje je koliko ce stvarno RSD vidjeti novca pogotovo Sloboda. ....
Na sipovima su uzeli brat bratu pola miliona I vise. ...ljudi nam se smiju jbt. ...
Ali hajde da vidimo ko je upravu. ..vrijeme ce pokazati. ...
Mozda pripremaju teren i za A ....reprogram. ..ciscenje duga ubrzano. ...U semi su njih dvojica yebem im mater obojici.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Muminovic,Todorovovic,Hairalahovic u mladoj repki

ljudi ba idu izbori, kako vam nije jasno da su sve ovo preizborne akcije. Znači sve što se dešava dešava se s tim ciljem.
nema potrebe da se svađamo i prepiremo. vladajuće strukture sve rade promišljeno, neko će misliti pomažu, neko odmažu Sobodi,
a samo oni znaju koji je pravi cilj. Velika politička mašinerija planira i savjetuje, sve je pod nadzorom i prismotrom.
NA NAŠU ŽALOST SVE ŽIVIO JE ISPOLITIZIRANO, a SAMO JEDAN DIO PRLJAVOG VEŠA SE DOZNA U PREDIZBORNOJ KAMPANJI, ZATO
VALJA NAM SE PRIPREMIT ZA ONO ŠTO TEK SLIJEDI, to niko ne zna šta je ...
nema potrebe da se svađamo i prepiremo. vladajuće strukture sve rade promišljeno, neko će misliti pomažu, neko odmažu Sobodi,
a samo oni znaju koji je pravi cilj. Velika politička mašinerija planira i savjetuje, sve je pod nadzorom i prismotrom.
NA NAŠU ŽALOST SVE ŽIVIO JE ISPOLITIZIRANO, a SAMO JEDAN DIO PRLJAVOG VEŠA SE DOZNA U PREDIZBORNOJ KAMPANJI, ZATO
VALJA NAM SE PRIPREMIT ZA ONO ŠTO TEK SLIJEDI, to niko ne zna šta je ...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Probisvjet
- Kontakt:
Mogu ugasiti i brisati iz registra ako izmire sva dugovanja. KK Sloboda nije ugasen jer je u dugu.Beduin je napisao/la:Nije istina, mogu ugasiti klub kad god hoce. Ne lupaj Probisvjete, tako ti tvojih godina. Eto grad hoce, ali ne moze (nema sredstava niti nacina da to uradi). U to ne moze ni najveci levat povjerovati jbt.Probisvjet je napisao/la:Nema sanse da mogu ugasiti. Oni bi to uradili da mogu. Onda ce ih ljudi pitati kome sipovi onoliki?Chinaglia je napisao/la:cinjenica je da grad moze ugasit Slobodu koliko sutra, samo da to zele i navijaci Slobode ne mogu ucinit nista povodom toga, a mogu pricat koliko god zele da to nije moguce, ili da se izrazim na vulgaran nacin, mogu k svirat
Nekoliko novih imena na popisu mlade reprezentacije BiH
Selektor mlade fudbalske reprezentacije BiH Vinko Marinović objavio je popis igrača za meč protiv Portugala koji se igra 10. oktobra u Zenici. Bh. selektor se odlučio pozvati 26 igrača, a tu je i nekoliko novih imena, među kojima je po prvi put i napadač Sloge iz Simin Hana Mirel Ibrahimović, kao i Ivan Jukić iz poljske Korone. Na popisu za Portugal su se našli ovi igrači: Golmani: Karačić, Trkljulja, Muminović. Odbrana: Čivić, Kadušić, Mihojević, Radeljić, Todorović, Šerbečić, Osmanković. Vezni red: Ćavar, Hadžiahmetović, Menalo, Gojak, Dujaković, Lončar, Mustedanagić, Hairilahović, Herić. Napad: Kuzmanović, Aganspahić, Demirović, Peco, Jukić, Ibrahimović, Danilović. Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv reprezentacije koja se nalazi u samom vrhu svjetskog fudbala i koja ima odličnu generaciju mladih igrača. Sigurno je da su oni favoriti, ali mi moramo odigrati najbolje što znamo i pokušati doći do povoljnog rezultata. Odradićemo pripreme maksimalno kako bi igrači mogli da odgovore izazovu koji je pred nama", rekao je Karačić. Reprezentativci će se okupiti 2. oktobra u zeničkom Trening kampu. Meč sa Portugalom je na programu 10.10. u 15:30 sati.
Selektor mlade fudbalske reprezentacije BiH Vinko Marinović objavio je popis igrača za meč protiv Portugala koji se igra 10. oktobra u Zenici. Bh. selektor se odlučio pozvati 26 igrača, a tu je i nekoliko novih imena, među kojima je po prvi put i napadač Sloge iz Simin Hana Mirel Ibrahimović, kao i Ivan Jukić iz poljske Korone. Na popisu za Portugal su se našli ovi igrači: Golmani: Karačić, Trkljulja, Muminović. Odbrana: Čivić, Kadušić, Mihojević, Radeljić, Todorović, Šerbečić, Osmanković. Vezni red: Ćavar, Hadžiahmetović, Menalo, Gojak, Dujaković, Lončar, Mustedanagić, Hairilahović, Herić. Napad: Kuzmanović, Aganspahić, Demirović, Peco, Jukić, Ibrahimović, Danilović. Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv reprezentacije koja se nalazi u samom vrhu svjetskog fudbala i koja ima odličnu generaciju mladih igrača. Sigurno je da su oni favoriti, ali mi moramo odigrati najbolje što znamo i pokušati doći do povoljnog rezultata. Odradićemo pripreme maksimalno kako bi igrači mogli da odgovore izazovu koji je pred nama", rekao je Karačić. Reprezentativci će se okupiti 2. oktobra u zeničkom Trening kampu. Meč sa Portugalom je na programu 10.10. u 15:30 sati.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kad cemo saznati ko je bivsi?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
evo odmah da licitiramoharry_90 je napisao/la:Kad cemo saznati ko je bivsi?
Tandir Zukic Fazlic Mujkic
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.