Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
prvo ne prilici da se tako obracas navijacu istog kluba.
Ne moze igrati 2 utakmice u manje od 24h razmaka, tako da sutra ne brani.bordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:46Ovaj golman evo brani na Marakani za CG. Steta sto nije kakvo dalje gostovanje da ne moze sutra braniti , borac samo jos nekog mladog juniora ima Cetković i Pavlović povredjeni.
Pa ne moze svakako sutra braniti jer nema pravo uopstebordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:46Ovaj golman evo brani na Marakani za CG. Steta sto nije kakvo dalje gostovanje da ne moze sutra braniti , borac samo jos nekog mladog juniora ima Cetković i Pavlović povredjeni.
Ne znam zašto tako reagujete na ovakve postove. Isto tako pred derbi neko napisao da Pena neče igrati odma po čovjeku drvlje i kamenje a ispade tačno. Evo i sad možda neko zna više od nas.
Nisam znao za to pravilo, njima veliki problem a nama šansa.kupus army je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:53Ne moze igrati 2 utakmice u manje od 24h razmaka, tako da sutra ne brani.bordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:46Ovaj golman evo brani na Marakani za CG. Steta sto nije kakvo dalje gostovanje da ne moze sutra braniti , borac samo jos nekog mladog juniora ima Cetković i Pavlović povredjeni.
Koje je to pravilo, ne razumijem ? Sjecam se da je u novembru 2014, Roy Carroll branio za Sjevernu Irsku u Rumuniji, a onda 24 sata kasnije branio i za Notts County u Engleskoj.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:16Pa ne moze svakako sutra braniti jer nema pravo uopstebordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:46Ovaj golman evo brani na Marakani za CG. Steta sto nije kakvo dalje gostovanje da ne moze sutra braniti , borac samo jos nekog mladog juniora ima Cetković i Pavlović povredjeni.
Pavlović se oporavio, već je branio u kupu RS protiv Radnika prije nekoliko dana. Ne znam za to "24 sata" pravilo, ali ako je to neko izmišljeno pravilo, mislim da će braniti sutra.bordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:46Ovaj golman evo brani na Marakani za CG. Steta sto nije kakvo dalje gostovanje da ne moze sutra braniti , borac samo jos nekog mladog juniora ima Cetković i Pavlović povredjeni.
Pa mozda nema nikakvu klauzulu, u tom slucaju ga ne moze niko uzeti bez naseg odobravanjaPitar6785 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:48Jel iko gledo interview sad sa Rozmanom, ova zenska pravo amaterski radi ovaj interview.. AL FINO JE zvucalo sad kad je rekla kao kako vam je legla ova **** reprezentativna pauza.. iskreno imeni je pun **** vice i co..
INTERESUJEME MISLJENJE ISKRENI PITARA , ne ovde ubaceni elemenata zeljovaca, DALI BI BILO PAMETNO DA ROZMANU PONUDIMO JOD 2,5 godine ugovora prije zimske pauze..AL DA KLAUZULA BUDE 4-5 m€.
**** onu klauzulu sto ke jakir imo ono je smjesno
NIKO NIJE KOMENTARISO DA JE HASIC SLAVIO KAD JE DAO GO I POKAZIVO K U R C I NU manijacima
Ne znam da li ima pravo, ali i sve da ima gdje ste vidjeli na svijetu da igrač igra dvije utakmice dan za danom. To nije prirodno, a niti normalno. Pa nije Arnold Švajcneger iz najboljih danaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:16Pa ne moze svakako sutra braniti jer nema pravo uopstebordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:46Ovaj golman evo brani na Marakani za CG. Steta sto nije kakvo dalje gostovanje da ne moze sutra braniti , borac samo jos nekog mladog juniora ima Cetković i Pavlović povredjeni.
Pa nije box to box veznjak da mu je problem odigrati dvije utakmice, već golman.Amcho1 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:17Ne znam da li ima pravo, ali i sve da ima gdje ste vidjeli na svijetu da igrač igra dvije utakmice dan za danom. To nije prirodno, a niti normalno. Pa nije Arnold Švajcneger iz najboljih danaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:16Pa ne moze svakako sutra braniti jer nema pravo uopstebordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:46Ovaj golman evo brani na Marakani za CG. Steta sto nije kakvo dalje gostovanje da ne moze sutra braniti , borac samo jos nekog mladog juniora ima Cetković i Pavlović povredjeni., jedino da ga izdompinguju nečim, pa da iz busa ide pravo na gol.
![]()
Griješiš Druže, ja bi iskreno volio da ga stave na gol jer će sutra biti sjeba. kao praćka što fizički, što nakon poraza psihičkiH8Z7 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:19Pa nije box to box veznjak da mu je problem odigrati dvije utakmice, već golman.Amcho1 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:17Ne znam da li ima pravo, ali i sve da ima gdje ste vidjeli na svijetu da igrač igra dvije utakmice dan za danom. To nije prirodno, a niti normalno. Pa nije Arnold Švajcneger iz najboljih danaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:16
Pa ne moze svakako sutra braniti jer nema pravo uopste, jedino da ga izdompinguju nečim, pa da iz busa ide pravo na gol.
![]()
![]()