FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
kad spomenu tvoje ime, svaki čovjek ustane, desnom rukom pokrij srce, vrisni ŽELJO VOLIM TE!!deno_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Ultras1921
- Kontakt:
da, konacno!ennis je napisao/la:Znaci sutra su svi spremni (osim odavno povrijedjenih Kvesic,Zolotic,Brkovic) ??
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Onda smo k'o beton, obzirom da su Urdinov i Tomić više nego solidne zamjene. Brković manje više, ionako je u većini susreta ulazio sa klupe.ennis je napisao/la:Znaci sutra su svi spremni (osim odavno povrijedjenih Kvesic,Zolotic,Brkovic) ??

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
za sve ti hvala amare

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sutrasnjom pobjedom ovjeriti titulu, kud ces veci motivi nego to sto je protivnik glavni rival i tim koji je na jadima sto nema trofeja since 2007., sto su u velikom kompleksu i zabludi da su najbolji a da je sve protvi njih. Kao da gledam da je i alibi vec spreman.
Na njihovu nesrecu joj jednom ce se pokazati da prvo moraju pogledati u svoje dvorsite.
Na njihovu nesrecu joj jednom ce se pokazati da prvo moraju pogledati u svoje dvorsite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
S obzirom da se uvijek neki pehovi dese kad dodjem u Sarajevo na utakmicu ili prosto lose igramo za svoje standarde.. sutra me nema, za svaki slucaj
Nadam se da se necemo zafrkavati od prve minute, kao sto obicno radimo, pa sami sebi damo gol i onda frka do kraja ne bi li se bar jedan zabio.. i fakat se nadam da nece biti Stanicevih uzaludnih driblinga i glupih centarsuteva, kao ni npr. Jamaka, kao sto vec jednom rekoh
Naprijed, Željo, četo plava

Nadam se da se necemo zafrkavati od prve minute, kao sto obicno radimo, pa sami sebi damo gol i onda frka do kraja ne bi li se bar jedan zabio.. i fakat se nadam da nece biti Stanicevih uzaludnih driblinga i glupih centarsuteva, kao ni npr. Jamaka, kao sto vec jednom rekoh

Naprijed, Željo, četo plava

Nadam se da je vrjeme da nekog jaceg pobjedimo kuci.Celik,Siroki,Zrinjski nerjeseno pola tima falilo a mi prvi kako pa zahvaljujuci Osimu nikom drugom.Sutra Bekrica i Aru od pocetka.Suljica uzimat odma cim primi loptu dakle nedat mu dda dise i tekma je rjesena.
-
- Kontakt:
Sreća, pa mu nema Kvese.Alipasino je napisao/la:Nadam se da je vrjeme da nekog jaceg pobjedimo kuci.Celik,Siroki,Zrinjski nerjeseno pola tima falilo a mi prvi kako pa zahvaljujuci Osimu nikom drugom.Sutra Bekrica i Aru od pocetka.Suljica uzimat odma cim primi loptu dakle nedat mu dda dise i tekma je rjesena.
Kako klub nije iskoristio ovaj Tifini nadolazeci koncert za proslavu titule. Mogli su se nesto dogovoriti 

NO PYRO NO PARTY
Ne trči pred ruduBuu je napisao/la:Kako klub nije iskoristio ovaj Tifini nadolazeci koncert za proslavu titule. Mogli su se nesto dogovoriti

Ma nema veze mi ćemo to protiv Leotara u jednoj finoj opuštenoj atmosferi proslaviti i napiti se, gledam ovi pitari forsiraju pjesmu biti srcem vezan, kako njihovo srce sve im je vještačko i na silu, pa i taj njihov klub sve je na neku represiju i prijetnje nastalo.Nema tu ljubavi jbga to je iskreno drugo je što bi oni svoju istoriju da malo friziraju al ne može.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
ipetm je napisao/la:Akcija u Fan Shopu
http://fkzeljeznicar.ba/akcija-u-fan-shopu/5369/" onclick="window.open(this.href);return false;
Majice su cool, ali puno važnije, konačno su dobili i ove nove dresove. Nažalost većina je odma pukla, ja sam uspio samo jedan uloviti u koji još nekako mogu da se uguram

Dresovi su stvarno vrhunski, nikada nismo imali bolje!
samo dres dođe ili je i šorc tu ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
svi osim Selimovica koji je ko pi**a dobio zuti karton da propusti derby...ennis je napisao/la:Znaci sutra su svi spremni (osim odavno povrijedjenih Kvesic,Zolotic,Brkovic) ??
ovo sigurno znam jer mi je jedan igrac rekao..
al nema veze SUTRA SVI KO JEDAN I NA TERENU I NA TRIBINAMA...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Veliki pritisak sarajeva, ........ Urdinov.... Evo kontranapada...... Evo velike prilikee.... 100 % šansa...... i 1:0 vodi Željezničaaaaaaaar
Malo izmjenjen nama dobro poznat događaj (a i konama sigurno
) strijelac Stanić 

Malo izmjenjen nama dobro poznat događaj (a i konama sigurno

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Selimovicu je na Otoci bio prvi zuti karton, tako da je u konkurenciji za derbi.Southboy je napisao/la:svi osim Selimovica koji je ko pi**a dobio zuti karton da propusti derby...ennis je napisao/la:Znaci sutra su svi spremni (osim odavno povrijedjenih Kvesic,Zolotic,Brkovic) ??
al nema veze SUTRA SVI KO JEDAN I NA TERENU I NA TRIBINAMA...
ne provaljuj se majke tiSouthboy je napisao/la:svi osim Selimovica koji je ko pi**a dobio zuti karton da propusti derby...ennis je napisao/la:Znaci sutra su svi spremni (osim odavno povrijedjenih Kvesic,Zolotic,Brkovic) ??
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sto da nas to nece pitari prestici ? I da izgubimo opet im bjezimo 6 bodova, a zadnja 3 kola idemo Velezu i Sirokom, a dolazi Leotar. 2 sportska prijatelja koji ce sami sebi golove zabijati, a Velez nece smjeti pisnuti.arelinho je napisao/la:Ne trči pred ruduBuu je napisao/la:Kako klub nije iskoristio ovaj Tifini nadolazeci koncert za proslavu titule. Mogli su se nesto dogovoriti

NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 34 gosta.