Hoces da te opet izaberemo da ti banujemo i ovaj profilalenpitar je napisao/la:Hocel neko da ga izaberemo za forumasa godine? Znate kako su im fine i vrijedne nagrade, ja evo jos uzivam u svojoj proslogodisnjoj![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A I Bitniji u stranciMocMahale444 je napisao/la:Papirici.FrancescoTotti je napisao/la:Muhoni znas da imas moju podrsku! Kad smo mi dinu slinu otjerali i vi cete bob graditelja, samo sabura i ne nervirat se puno. Dva tri blunta dnevno bi bilo preporucljivo.
Ovaj je za dinu feninga opasan igrac. Ima vise krvnih zrnaca.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Anamo oni i mirasavoje je napisao/la:KAKOE?MocMahale444 je napisao/la:Draga braco doslo i to vrijeme.
Mi se prepiremo i sve ali opet smo nasi.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ako ode Miske eto rezultata a šta će nam to bez Misketa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Sve je pod kontrolom Ljupka.rasavoje je napisao/la:Mozemo l' sta ucini da ti bude bolje?MocMahale444 je napisao/la:
Ako ces iskreno, nije dobro![]()
Bice bolje inshAllah.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Onom Evanderu ovo sve teže pada nego sve ijednom Željovcu izgleda 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrh hahahahaFrancescoTotti je napisao/la:Dosta im podyebavanja u skoliredbull93 je napisao/la:I djeci dozlogrdilo
Igraci Zelje (mala raja) pjevaju: "Svi u napad, jedan je Hase"![]()
![]()
To je ta djecija iskrena ljubav...
Lijepo...
A sto me nasmijase djeca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
SDA demokratijaaaaDenchi je napisao/la:A I Bitniji u stranciMocMahale444 je napisao/la:Papirici.FrancescoTotti je napisao/la:Muhoni znas da imas moju podrsku! Kad smo mi dinu slinu otjerali i vi cete bob graditelja, samo sabura i ne nervirat se puno. Dva tri blunta dnevno bi bilo preporucljivo.
Ovaj je za dinu feninga opasan igrac. Ima vise krvnih zrnaca.
Fening posta promoterka a nekad bio direktor, handri ga ona bbi pravo, sreca pa ima ovih portala clickbaitaskih da se nadje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Neka dilaju gudru ko ih faka sve. Unistise nam klubove ove tockonje.Denchi je napisao/la:Fening posta promoterka a nekad bio direktor, handri ga ona bbi pravo, sreca pa ima ovih portala clickbaitaskih da se nadje...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma uzme on 3 prosječne bh. plateDenchi je napisao/la:Fening posta promoterka a nekad bio direktor, handri ga ona bbi pravo, sreca pa ima ovih portala clickbaitaskih da se nadje...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dok god imamo ljude poput Muhonija koji pisu protiv nasih cestitih hadzija Bog nam nece stanje uciniti boljim.
Snasao se on dok je bio u upravi, zenu mu sprcimDenchi je napisao/la:Fening posta promoterka a nekad bio direktor, handri ga ona bbi pravo, sreca pa ima ovih portala clickbaitaskih da se nadje...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MocMahale444
Bog je zaboravio za nas druze. Sto nam je bio rat? Mislis bez razloga, mi smo svi prokleti. Neko skonta prije neko poslije. Vazno da samaramo rumene seljobereBeton je napisao/la:Dok god imamo ljude poput Muhonija koji pisu protiv nasih cestitih hadzija Bog nam nece stanje uciniti boljim.
Jel tako Tonbe?
Pa bio je rat zato sto komunisti Misketu nisu dali da postane hadzija, a mi se nismo potrudili da mu to omogucimo. Bili smo nijemi posmatraci.MocMahale444 je napisao/la:Bog je zaboravio za nas druze. Sto nam je bio rat? Mislis bez razloga, mi smo svi prokleti. Neko skonta prije neko poslije. Vazno da samaramo rumene seljobereBeton je napisao/la:Dok god imamo ljude poput Muhonija koji pisu protiv nasih cestitih hadzija Bog nam nece stanje uciniti boljim.![]()
Jel tako Tonbe?
Tako je burazeru. Uvijek moze gore od toga ti Hadzija bude predsjednik, npr. da ti Senco bude predsjednik.
Samo cestitim hadzijama drzavu dati u ruke. Miske bi nam obecao 100 hiljada istocnih tribina i isto toliko hibrida.Osim13 je napisao/la:SENAD MISIMOVIĆ ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE
Svi bi napredak osjetiliBeton je napisao/la:Samo cestitim hadzijama drzavu dati u ruke. Miske bi nam obecao 100 hiljada istocnih tribina i isto toliko hibrida.Osim13 je napisao/la:SENAD MISIMOVIĆ ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE
A međed Dodik ne bi smio ni MILIMETRA maknut!
- hskzmostar
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:
Vezi konja gdje ti Miske kaze
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.