FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 28 sep 2017, 19:44

harry_90 je napisao/la:Alic je sad u nezavidnoj situaciji,Simin Han trazi od njega da pomogne da dobiju dozvolu da zaigraju na Tusnju,a on u NJUO naseg kluba.. bas me zanima misljenje ovih najglasnijih navijaca kluba,koji je njihov stav sad u vezi Alica ili ce morati sacekati saopstenje faraona ili Secerbegovica,pa da odluce sta da pricaju :lol:
Ja mislim da je princip vazna stavka u zivotu. I da treba bit principjelan i ne mijenjat dres.
Sve sam reko.al polikita je.**** izinte sto psujem i ocekujem neku novi vratolomiju u kojoj ce vuk biti sit a.ovce na broju.
Ko zna mozda je aliceva uloga i dobra za buducnost..
Ko taj neki tas.balans.
Samo da prrstane ovo je bavanje preko naseg kluba.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 sep 2017, 20:21

ma po meni bi trebalo dozvoliti da igra Sloga. Barem kup utakmice. Mada bi se tu mogla napraviti i neka komercijalna cijena kao SK na telemahu, Svi igraju za po deset hiljada npr. ali niko ne placa nego se Slobodin dug Azmiru kvita a Slobodino igranje na Tusnju se pretvara u duplu pozajmicu JP koje ce na kraju sezone otpisati ili na neki drugi nacin prelomiti.
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 sep 2017, 20:57

SARS je napisao/la:Davno sam ja rekao da su izbjeglice najvece zlo ove drzave, kako se samo prljavim trikovima sluze
Tako je. Ali to ovog izbjeglicu iz Islamovca nije sramota, čovjek bez obraza...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 28 sep 2017, 21:03

wobly92 je napisao/la:
SARS je napisao/la:Davno sam ja rekao da su izbjeglice najvece zlo ove drzave, kako se samo prljavim trikovima sluze
ja koliko znam faraon je i osnovnu i srednju skolu zavrsio u Tuzli.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2017, 21:05

wobly92 je napisao/la:
:urnebes: :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2017, 21:11

izgleda da neko ne zna znacenje rijeci "izbjeglica"

Faraon je integrisani tuzlak i kao takav je dobrodosao u svom gradu, sto uostalom i gradjani ovog grada godinama potvrdjuju, za vrijeme njegove vladavine, sport je pao na niske grane i to neka mu ide na obraz, al da je Tuzla kao grad izgradjena i napredovala pod njegovom rukom, to niko ne moze osporit i Tuzla je mnogo vise od sporta i sportskih klubova, tako da koliko ga ne podrzavam kroz prizmu sporta, toliko ga podrzavam kroz prizmu "svega" ostalog

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 sep 2017, 21:23

Chinaglia je napisao/la:izgleda da neko ne zna znacenje rijeci "izbjeglica"

Faraon je integrisani tuzlak i kao takav je dobrodosao u svom gradu, sto uostalom i gradjani ovog grada godinama potvrdjuju, za vrijeme njegove vladavine, sport je pao na niske grane i to neka mu ide na obraz, al da je Tuzla kao grad izgradjena i napredovala pod njegovom rukom, to niko ne moze osporit i Tuzla je mnogo vise od sporta i sportskih klubova, tako da koliko ga ne podrzavam kroz prizmu sporta, toliko ga podrzavam kroz prizmu "svega" ostalog
ok samo i to sto sto se tice sporta posmatrati kroz prizmu zajednickih liga. Jer upravo se formiranje zajednickih liga poklopilo sa dolaskom tog lika na vlast. A sport ko sport, pogledati Zenicu i reci imali li Jasmina tamo i da li je on kriv za sunovrat FK Celik ili za zamrzavanje KK Celik i nastanak OKK Celik pa onda ponovni sunovrat i tog OKK. Vjerovatno ga treba kriviti i sto je FK Sloboda potpisala reprogram a FK Celik nije. Medzutim ne treba se zavaravati ako Celik nestane cini mi se da ce sutradan to isto desiti FK Sloboda bez obzira na reprogram. Za njega je FK Sloboda nuzno zlo koje ce trpiti dok ne izgubi vlast ili dok neko, a Celik je najbllizi tom koraku, u nasem fudbalu ne povuce neki radikalan potez. Sto zvucniji klub koji to uradi, Jasmin dobija bolji alibi, mogucnost da kaze pa i oni su..., realna situacija itd, itd...
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2017, 21:28

cinjenica je da grad moze ugasit Slobodu koliko sutra, samo da to zele i navijaci Slobode ne mogu ucinit nista povodom toga, a mogu pricat koliko god zele da to nije moguce, ili da se izrazim na vulgaran nacin, mogu k svirat

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2017, 21:32

Jasmin Imamovic zgradonacelnik grijesi. On treba da podrzi Slogu, jer ako osvoje titulu i budu igrali na Tusnju on moze da se slika za plakat i da kaze vidite kako sam dobro uradio. Boli te briga Jasmine slikaj se i sa Slogom, imat ces jos novih gasova. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2017, 21:35

Chinaglia je napisao/la:cinjenica je da grad moze ugasit Slobodu koliko sutra, samo da to zele i navijaci Slobode ne mogu ucinit nista povodom toga, a mogu pricat koliko god zele da to nije moguce, ili da se izrazim na vulgaran nacin, mogu k svirat
Nema sanse da mogu ugasiti. Oni bi to uradili da mogu. Onda ce ih ljudi pitati kome sipovi onoliki?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 sep 2017, 21:50

Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic zgradonacelnik grijesi. On treba da podrzi Slogu, jer ako osvoje titulu i budu igrali na Tusnju on moze da se slika za plakat i da kaze vidite kako sam dobro uradio. Boli te briga Jasmine slikaj se i sa Slogom, imat ces jos novih gasova. :lol: :lol:
Vjerovatno bi moglo i to ali ako Bakir umjesto onog iz Srebrenika postavi njegovog amidzica, dajdzica ili nekog drugog bliskog srodnika za direktora JP Elektroprivreda BIH.
& $ ?

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 sep 2017, 21:52

Chinaglia je napisao/la:izgleda da neko ne zna znacenje rijeci "izbjeglica"

Ma dzaba je to chini ovdje pisati

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 28 sep 2017, 21:54

Svi vi sto laprdate da je Tusanj gradski stadion sjetite se da nije bio i da ge je Sloboda izgradila i da je poslije rata prepisan na grad da ne bi otisao pod hipoteku !!! Azmir je prevara isto je to **** ko i faraon, mislio sam da je posten cojk sa postenim namjerama ali i on laprda i igra smrdljive igre !!! Ja sam za to da mu daju neka igraju al naplati zacjeni im ha ya pa ti vidi rodjace isplatil ti se, tad ne bi mogao kmecati govoriti ne daju oni mene hocu i ja da se igram !!! Problem je sto Azmir hoce da dokaze da ima jacu podrsku od Slobode na razne nacine besplatne ulaznice jos malo poceti ce placati ljude sto dodju na utakmicu i onda ce reci vidite Sloga ima vecu podrsku bla bla bla !!! Zacijeni mu tako ces ili zaraditi ili skinuti sa sebe stvar da mu ne das igrati !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 sep 2017, 21:56

Ma bice to sve ok.nemojte se ba dzabe sekirat i svadjat.
Malo vise uzajamnog postovanja i uvazavanja.
Idemo ba dalje.samo sloboda.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2017, 21:58

mozes ti biti sarkastican koliko hoces, bas me zanima jesil takav bio i kada je Sloboda Dita sapatom pala

sve dok ima neko ko ce vodit FK Sloboda Tuzla, svojevoljno, ili tako sto ce biti instaliran tamo, ona nece biti ugasena, mogao je nju grad ugasit kada se pojavio Husic, posto kazete da je Husic spasio klub, ali nije, zasto bi, pojavio se covjek voljan vodit klub i dozvoljeno mu je, eto i na tom primjeru se pokazalo da grad ne zeli ugasit Slobodu

samo nemojte reci da nisu smijeli, jer puca njima neka stvar sta narod kaze, niti bi ih to kostalo pozicija, kao sto nije ni nakon pada Sloboda Dite, isto tako Husica niko nije otjerao, ni grad, ni legende, sam je otisao... jeste bio opstruiran, ali tako ti je to, ne samo u Slobodi, vec svugdje na ovim prostorima

zar nije Faraonu, odnosno gradu, lakse kada neko svojevoljno vodi Slobodu, jer na taj nacin oni tu tacku skidaju s "dnevnog reda", ali ovaj je stalno cackao grad, svako malo nesto trazio i logicno, zavrsio je kao donji, a ne bi njemu Faraon zabranio povratak u klub, al mu sigurno poucen prethodnim iskustvom, ne bi dozvolio da svako malo nesto trazi

razumijem da nije htio placat reprogram, ne krivim ga uopste, al sve ostalo sto je trazio od grada, nije morao, busas se u prsa da ces ovo, da ces ono, onda radi sam, ne treba ti grad, osim ako ti bas ne treba, imas finansijske mogucnosti za sve to, al on je imao vecu pricu, tj lafinu, nego iskrenu zelju da napravi to o cemu je pricao

"sutra mogu privatizovat Slobodu" (znam da zakon ne dozvoljava, ali ona je pod njegovim vodstvom de facto bila privatizovana, sam se je za sve pitao), "statut se ne mora mijenjat" itd, sve ono sto se prizeljkuje i o cemu se ovdje diskutuje, on nije htio, a mogao je, zasto nije htio, to je vec pitanje za njega

samo izbacite iz glave pricu kako grad ne moze ugasit Slobodu, jer ce navijaci to satro sprijecit, gasili su se mnogo veci klubovi koji imaju visestruko vise navijaca nego Tuzla stanovnika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2017, 22:05

znali ste spocitavat Mujkanovicu kabadahijsko ponasanje u medijima, itd, a kada Husic to radi jednom gradonacelniku koji je godinama na vlasti i koji je x puta skolovaniji od njega, onda to podrzite, a tako vam je kada kelja ima milione pa misli da moze sta hoce i kako hoce, pa bude uredno i kulturno naboden

ne znam imal Mladost DK pomoc od grada il opcine, al nikada u medijima nisam cuo da Musija kmeci i trazi ko zna sta, ali covjek je milioner i radi u miru sam, mozda sa partnerima, ne znam, ne kuka o pomoci grada ili opcine, a i ta Mladost valjda nekome pripada, ne vjerujem da je osnovana na livadi i pripada drustvu iz kvarta, e tako je i Husic trebao, ali eto, nije...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 sep 2017, 22:14

Chinaglia je napisao/la:...
Ko zeli razmisljati, svidjalo se njemu to ili ne, skontao bi da stvari stoje upravo onako kako si ti to poredao. Ali ovdje ima jos jedan problematican detalj koji se upravo desava na relaciji Radio Vesta-Radio 7- Radio Tuzla. Hipoteticka situacija u kojoj se FK Sloboda gasi. Sloga mjenja ime u Sloboda Simin-Han a kroz dvije sezone u Sloboda Tuzla samo sada bez dugova i apsolutnom vlasnistvu Azmira a opet bez ikakve obaveze grada prema novonastalom klubu. I da naravno taj novi klub bi igrao na Tusnju kao jedini premijerligas iz Tuzle.

PS Cekamo da TomCat odradi stocom nekog iz uprave FK Sarajevo, dogovori neke isplate sa protivnickim klubovima vezano za rezultate utakmica lige u kojoj se ti klubovi takmice, pokaze poruke punca na TV i da naravno povede sve ucenike iz Kikaca ispred FS da se na demokratski nacin protestima bori protiv odluka FS BIH pri tome iskoristavajuci djecu u cilju vlastite koristi.
& $ ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 sep 2017, 22:15

sviunapad1010 je napisao/la:Samo vrati se :plac: :urnebes:

slika
:urnebes: aaa szta je ovo ba :tokralju:
Wobli jesil ti

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 sep 2017, 22:16

Danas je gradsko vjeće rebalansom budzeta za RSD Sloboda izdvojilo još 400 000 KM što je za svaku pohvalu znajući da nekih 60% novaca ide za FK Sloboda sto je nekih 250 000 KM , koja su značajna srestva za klub

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 28 sep 2017, 22:18

SARS je napisao/la:Ako ce Azmir ostati upisan zlatnim slovima onda bi trebali i Sabovici i ostali ostati upisani zlatnim slovima, sta je to Azmir uradio sto ovi nisu, u Slobodi mogu ostati upisani zlatnim slovima samo ljudi koji donesu neki uspjeh klubu i osvoje neku titulu, ja ne mogu da se sjetim da je Azmir uspio u svemu ovome osim da nas je zaduzio za svojih 3 miliona kao i predhodni predsjednici
Tebi se ni nacrtati ne može, al da probam. NIJE NAPRAVIO NOVIH 3M DUGA, nego nas je riješio dosta manjih dugova i sklopio ih u jedan, od kojeg smo nećeš vjerovati zasad mirni i možemo igrati utakmice. I sve dok se drži svoje riječi da neće potraživati pare od kluba, on će za mene biti jedan od najuspješnijih predsjednika barem poslije rata.

Jest vam čovjek nabio komplekse podigavši standard Slobode.

Šupak, šta će on, idemo Zdenko Juriću i Denise Kariću.

EDIT: da dodam da je bilo logično dati mu stadion za pare, iznajmiti.
Jer isto kao što smo mi iznajmili BP za Europu, tako bi isto svaki klub sa prostora Tuzle, ako udje u BHT PL, tražio da igra na Tušnju, jer su stadioni u Slavinovićima, Paša Bunaru, Solini i sl. neuslovni za igranje BHT PL.
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 28 sep 2017, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.