FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto im O j*** ih O, probili su nam glavu s tim O! 

- ASD
- Kontakt:
Ne vidim stvarno sta je smijesno.fedeltafrotta je napisao/la:čuj mešanović![]()
veze on nema...
vernes je za njega ronaldo
Partizan i Hajduk su pokazali interes za njeg, a on kaze da sa managerom ugovara transfer u jacu ligu od te dvije.
U Celiku je uz Kajkuta najbolji igrac, a takodje i u mladoj Repci je medju najboljim igracima, bio je cak i u proslom ciklusu.
Ima dobru tehniku, dobar dribling, brz je, jak je i ima dobar osjecaj i za asistenciju i za gol.
-
- Kontakt:
Hoce li biti kojim slucajem neki organizovani prijevoz iz drugih gradova do Sarajeva, samo navijaci?
-
- Kontakt:
to se vi morate organizovati,odakle si?Manijakxxx je napisao/la:Hoce li biti kojim slucajem neki organizovani prijevoz iz drugih gradova do Sarajeva, samo navijaci?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
-
- Kontakt:
Zavidovici..mulumbu1921 je napisao/la:to se vi morate organizovati,odakle si?Manijakxxx je napisao/la:Hoce li biti kojim slucajem neki organizovani prijevoz iz drugih gradova do Sarajeva, samo navijaci?
SAMIR BEKRIC JE JEDAN OD NAS!
Kao sto je @likusa reko, kraj price!
Kao sto je @likusa reko, kraj price!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kako mene zna Amar iznervirati kad je Bekric u pitanju, je.be ga maksimalno.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 06 maj 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Koja ljudina...
On jedan od najboljih u reprezentaciji ,de ba uozbilji se on u repki nije nista pokazo znaci nista i ulazio je sa klupe. On jedino sto ima a to je mladost al do sada je morao pokazati dosta vise. Ma ja sam cuo da ga celzi zvao hahah.ASD je napisao/la:Ne vidim stvarno sta je smijesno.fedeltafrotta je napisao/la:čuj mešanović![]()
veze on nema...
vernes je za njega ronaldo
Partizan i Hajduk su pokazali interes za njeg, a on kaze da sa managerom ugovara transfer u jacu ligu od te dvije.
U Celiku je uz Kajkuta najbolji igrac, a takodje i u mladoj Repci je medju najboljim igracima, bio je cak i u proslom ciklusu.
Ima dobru tehniku, dobar dribling, brz je, jak je i ima dobar osjecaj i za asistenciju i za gol.
Znam, odmah ćete me napadati ali po meni ovo nije kraj priče. Slično je govorio i u razgovoru za radio Sarajevo u kojem je izgledalo da je sve bajno, krasno, mada je u stvarnosti izgledalo skroz drugačije. Onaj ko želi da produži ugovor on ga produži prije isteka sadašnjeg i ne čeka da mu istekne. Što u prevodu znaći da će ipak sačekati da vidi šta će se dešavati... Neko ovde nešto muti, neću nikog okrivljivati jer je to samo moje mišljenje koje ne mora značiti da je istina.likusa je napisao/la:to je to ,kraj rice na ovu temu
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 06 maj 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Šta misliš ti kako on može potpisati ugovor ako mu nije ponuđen ? Prije nego što lupiš dvaput razmisli.
DRUG NEBI TI PUNCA
To sam i rekao, možda nije do njega, ko zna šta je u pitanju...bagrcavi je napisao/la:Šta misliš ti kako on može potpisati ugovor ako mu nije ponuđen ? Prije nego što lupiš dvaput razmisli.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Amare, samo mi mani Jamaka, molim te

- elninho_resTO
- Kontakt:
ako si se registrovo na forum radi toga red je da te sef ispostujeZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amare, samo mi mani Jamaka, molim te![]()
![]()

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
dobro nam dosoZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amare, samo mi mani Jamaka, molim te![]()
![]()

- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
elninho_resTO je napisao/la:ako si se registrovo na forum radi toga red je da te sef ispostujeZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amare, samo mi mani Jamaka, molim te![]()
![]()
registrovala* ma nisam samo zbog toga, ali je to prvo sto sam morala reci, ne mogu vise..

- invincible1921
- Kontakt:
oooo evo jos jedne plave mace nije vise likusa sama...ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:ako si se registrovo na forum radi toga red je da te sef ispostujeZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amare, samo mi mani Jamaka, molim te![]()
![]()
registrovala* ma nisam samo zbog toga, ali je to prvo sto sam morala reci, ne mogu vise..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Ponosno!Southboy je napisao/la: oooo evo jos jedne plave mace nije vise likusa sama...

-
- Kontakt:
DzoleZeljo je napisao/la:Veliki derbi 27. kola BHT Premijer lige BiH između Željezničara i Sarajeva sudit će arbitar iz Bijeljine.
Čast da vodi najveću bh. utakmicu pripala je Danijelu Pajiću, kojem će asistirati Elvis Prošić i Asmir Budimlić. Četvri će biti Emir Alečković, peti Vladimir Bjelica i šesti Irfan Peljto. Veliki derbi se igra u srijedu sa početkom u 20 sati.
EDIT: Opet pogresan info. Derbi se igra u 19.45h! Ne u 20.00h!
Ovo je bitno napomenuti, jer raja kod nas ulaze na stadion bas knap, pa svi udu tek u 15 min ili 20 min.
Ne širi dezinformacije, derbi je u 20:00, a BHT ce se uključiti u 19:45, kao specijalnih 15min. pripremljenih za derbi!!!