3 utakmice zabrane75000 je napisao/la:Amer Osmanagić će zbog crvenog kartona pauzirati još dva susreta.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
3 utakmice zabrane75000 je napisao/la:Amer Osmanagić će zbog crvenog kartona pauzirati još dva susreta.
Nije on nista uradio.... Predsjednik je uradio....opet nek' ih tuziGifron je napisao/la:Sta je to uradio pa 3 utakmice kazne da dobije?75000 je napisao/la:Amer Osmanagić će zbog crvenog kartona pauzirati još dva susreta.
Secer ce Faraon dobit od Husicaxeksor je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alic-se- ... anj/253296
Zasto kuka za stadionom ako je obecao napravit taj neki novi? Sloga ne treba da igra na Tusnju i to je to.xeksor je napisao/la:Clan UO jednog kluba i predsjednik stranke koja koalira sa pobjednickom posreduje za rijesavanje problema drugog kluba.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/alic-se- ... anj/253296
Kako bolan nema veze sa Slobodan kad jedan od bitnih karika kluba bori se za prava drugig kluba jer su ga prozvali iz MZ gdje je bio pobjednik.75000 je napisao/la:Ovo nema veze sa Slobodom pisite u temi Simin Han ili Stadion Tusanj.
moderatori aktivirajte se.
Kako ba nema veze sa nama, a Alic nas clan NJUO? Da vidimo sta ce on sada jer je u toj mjesnoj zajednici dobio najvise glasova.75000 je napisao/la:Ovo nema veze sa Slobodom pisite u temi Simin Han ili Stadion Tusanj.
moderatori aktivirajte se.
bivsi clan uo...xeksor je napisao/la:Eto to su ti dvolicnjaci . Kad pljujem UO ili spirtskog direktora ovdje mi spicitavaju da mrzim klub itd. E kad se jedan clan UO prozove zbog ovoga sad pisu kake to veze ima sa klubom.
Ma nikake veze drize nema . Sve je ok
Kako nema? Ako mu dozvole ovo, lik hladno moze skontat nacin da Tusanj postane Slogin stadion...SARS je napisao/la:Opet ne bitne stvari na temi slobode, boli nas k...c za simin hanom i hoce li moci igrati na tusnju
Ponudio je ostavku skupstini koja jos nije odrzana al je reko da ostaje u klubu. Ili ga je Husić skreno u S.Han kad je kteno kući.Sariel je napisao/la:bivsi clan uo...xeksor je napisao/la:Eto to su ti dvolicnjaci . Kad pljujem UO ili spirtskog direktora ovdje mi spicitavaju da mrzim klub itd. E kad se jedan clan UO prozove zbog ovoga sad pisu kake to veze ima sa klubom.
Ma nikake veze drize nema . Sve je ok
dao je ostavku
ma koga briga ba.xeksor je napisao/la:Koliko znamo husić ili FK Sloga nije trazila treniranje već samo odigravanje pojedinih urakmica.
Mogao bi se i pobjediti Borac sada..Chinaglia je napisao/la:mora Osmanagic dobit tri tekme suspenzije, ipak Sarajevo slijedi poslije Borca, a slijede i kartoni u Banjoj Luci, nije da nam pola ekipe nije pod prijetnjom od suspenzije
Kratko i jasno si im objasnio. Ako ne kontaju, njihov problem. **** mi se ba i za Alica i Husica i Slogu. Trenutno mi je bitnije sto nema prenosa utakmice iz BL i sto necu moci gledati tekmu.Sariel je napisao/la:ma koga briga ba.xeksor je napisao/la:Koliko znamo husić ili FK Sloga nije trazila treniranje već samo odigravanje pojedinih urakmica.
najiskrenije.
to je tema za chat il politiku,ovo ovde je fk sloboda.**** se meni dje ce sloga igrat iskreno.
i kako ne kontate sto vise pisete o tome stvarate u odredjenom broju ljudi a slobodasa sve vecu averziju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.