Stojkic je asistirao, nije Radeljic, to je kad novinari prenesu pogresno i kad nisi dovoljno informirani, amaterizam mrtvi.starmo94 je napisao/la:Bravo momci, samo gazite !
Simeunovic nakon ubacaj Radeljica, zar ne bi trebalo bit obrnuto ?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Tko je igrao u Gradačcu ? Prvih 11 me zanima nigdje nema
-
- Kontakt:
Svi kao protiv Rudara samo bez Vučine na njegovom mjestu Muminović a desno Brković a nakon crvenog izašao Bekić ..19UM94 je napisao/la:Tko je igrao u Gradačcu ? Prvih 11 me zanima nigdje nema
- invincible1921
- Kontakt:
Zrinjski - Stolac 7:0
Utakmica se igrala po velikoj vrućini pred oko stotinjak gledatelja, a Plemići su na kraju slavili sa visokih 7:0.
Razlika u kvaliteti bila je vidljiva od prve minute, a gosti su utakmicu odigrali bez izmjena, dok je trener Karačić dao prigodu svim igračima koje ima na raspolaganju.
Strijelci za Zrinjski bili su Savić, Šćepanović, Graovac, Igor Anićić, Pehar, Crnov i Bekić.
Na poluvremenu je rezultat glasio 5:0 za Zrinjski. Ova utakmica je odlična predigra za prvenstvenu utakmicu sa NK Travnik koju Zrinjski igra na svom stadionu u subotu.

Utakmica se igrala po velikoj vrućini pred oko stotinjak gledatelja, a Plemići su na kraju slavili sa visokih 7:0.
Razlika u kvaliteti bila je vidljiva od prve minute, a gosti su utakmicu odigrali bez izmjena, dok je trener Karačić dao prigodu svim igračima koje ima na raspolaganju.
Strijelci za Zrinjski bili su Savić, Šćepanović, Graovac, Igor Anićić, Pehar, Crnov i Bekić.
Na poluvremenu je rezultat glasio 5:0 za Zrinjski. Ova utakmica je odlična predigra za prvenstvenu utakmicu sa NK Travnik koju Zrinjski igra na svom stadionu u subotu.

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Toni Pezo je opet u dresu Zrinjskog. Nakon sezone 2007/2008 kada je i zavlio bijeli dres sa lentom crvenom u par navrata se pokušavao vratiti, a to mu je napkon i uspjelo.
SaTonijem smo porazgovarali nakon utakmice sa HNK Stolac i evo što je rekao za portal ****.
Evo opet u dresu Zrinjskog?
Evo napokon sam se vratio, svake polusezone smo pokušavali realizirati povratak, ali smo nailazili na razne prepreke od ugovora sa Hajdukom do papira iz Albanije. Ali, evo hvala Bogu napokon sam se vratio u Zrinjski.
Sa Zrinjskim si osvojio i Kup BiH?
Da ta sezona mi je ostala u dobrom sjećanju i ne mogu opisati koliko sam sretan što sam se vratio u Zrinjski.
Igrao si u Zrinjskom te godine kada se osvojio kup, a sada je to neka druga ekipa. Kako ti se čini ovaj današnji Zrinjski?
Da ovo je nova ekipa, poznajem nekoliko igrača od prije i mislim da je ovo dobra ekipa sastavljena od provjerenih nogometaša. Zadnje kolo smo slavili u gostima i mislim da će to ići sve bolje i bolje.
Kada možemo očekivati tvoj nastup?
Ja sam dobio papire, i što se mene tiče ja sam spreman već za ovu utakmicu u subotu.
Za kraj poruka navijačima, da li će biti slavlja kao u vrijeme kada si zadnji put bio ovdje?
Ja se iskreno nadam da hoće. Navijačima poručujem da nas bodre kao i do sada, i moram istaći da su Ultrasi posebni navijači za mene.
SaTonijem smo porazgovarali nakon utakmice sa HNK Stolac i evo što je rekao za portal ****.
Evo opet u dresu Zrinjskog?
Evo napokon sam se vratio, svake polusezone smo pokušavali realizirati povratak, ali smo nailazili na razne prepreke od ugovora sa Hajdukom do papira iz Albanije. Ali, evo hvala Bogu napokon sam se vratio u Zrinjski.
Sa Zrinjskim si osvojio i Kup BiH?
Da ta sezona mi je ostala u dobrom sjećanju i ne mogu opisati koliko sam sretan što sam se vratio u Zrinjski.
Igrao si u Zrinjskom te godine kada se osvojio kup, a sada je to neka druga ekipa. Kako ti se čini ovaj današnji Zrinjski?
Da ovo je nova ekipa, poznajem nekoliko igrača od prije i mislim da je ovo dobra ekipa sastavljena od provjerenih nogometaša. Zadnje kolo smo slavili u gostima i mislim da će to ići sve bolje i bolje.
Kada možemo očekivati tvoj nastup?
Ja sam dobio papire, i što se mene tiče ja sam spreman već za ovu utakmicu u subotu.
Za kraj poruka navijačima, da li će biti slavlja kao u vrijeme kada si zadnji put bio ovdje?
Ja se iskreno nadam da hoće. Navijačima poručujem da nas bodre kao i do sada, i moram istaći da su Ultrasi posebni navijači za mene.
RIP CITY!
Deni Simeunović stigao je u Zrinjski iz Travnika i za kratko vrijeme postao je ljubimac navijača i simpatizera jedinog mostarskog nogometnog prvaka.
Kako si zadovoljan sa ovih par mjeseci u Zrinjskom?
Izuzetno sam zadovoljan, ljudi su me odlično primili. Trudio sam se i izborio sam poziciju u prvoj momčadi. Grad je prelijep, i stvarno sam prezadovoljan što sam došao baš u Zrinjski. Zrinjski mi je sve dao, i ja ću to svojim igrama probati vratiti i nadam se da će svi biti zadovoljni samnom.
Postigao si pogodak Botevu, riješio si utakmicu u Gradačcu, pa kako komentiraš svoju igru?
Prvi pogodak za Zrinjski dao sam Botevu i bio sam sretan što je to bila domaća i europska utakmica. U Gradačcu je bila jako teška utakmica koju smo igrali pod jakom pritiskom. Bio sam asistent kod prvog pogotka, zabio sam drugi i donijeli smo ta tri boda, a ja sam presretan što sam bio igrač utakmice. Nadam se da ću tako nastaviti i dalje.
Sutra je utakmica sa tvojim bivšim klubom?
Tako je, ja Travniku želim sve najbolje i svu sreću, ali ne i sutra, mi ćemo tu utakmicu pobjediti i nastaviti pobjednički niz.
Dobro poznaješ Premijer ligu. Gdje se Zrinjski nalazi po kvaliteti u ovoj sezoni?
Sigurno smo po kvaliteti među prve tri momčadi, a uz malo sreće možemo se boriti i za naslov prvaka. Znam da smo slabo krenuli, ali obećavam da ćemo to popraviti. Uopće ne sumnjam u dvije pobjede iz ova dva predstojeća susreta, a onda ćemo u utakmici sa Željezničarom koju ćemo pobjedom dokazati koliko vrijedimo.
Imaš li neku poruku navijačima?
To su najbolji navijači koje sam imao, daju nam veliku potporu i samo neka tako nastave.

Kako si zadovoljan sa ovih par mjeseci u Zrinjskom?
Izuzetno sam zadovoljan, ljudi su me odlično primili. Trudio sam se i izborio sam poziciju u prvoj momčadi. Grad je prelijep, i stvarno sam prezadovoljan što sam došao baš u Zrinjski. Zrinjski mi je sve dao, i ja ću to svojim igrama probati vratiti i nadam se da će svi biti zadovoljni samnom.
Postigao si pogodak Botevu, riješio si utakmicu u Gradačcu, pa kako komentiraš svoju igru?
Prvi pogodak za Zrinjski dao sam Botevu i bio sam sretan što je to bila domaća i europska utakmica. U Gradačcu je bila jako teška utakmica koju smo igrali pod jakom pritiskom. Bio sam asistent kod prvog pogotka, zabio sam drugi i donijeli smo ta tri boda, a ja sam presretan što sam bio igrač utakmice. Nadam se da ću tako nastaviti i dalje.
Sutra je utakmica sa tvojim bivšim klubom?
Tako je, ja Travniku želim sve najbolje i svu sreću, ali ne i sutra, mi ćemo tu utakmicu pobjediti i nastaviti pobjednički niz.
Dobro poznaješ Premijer ligu. Gdje se Zrinjski nalazi po kvaliteti u ovoj sezoni?
Sigurno smo po kvaliteti među prve tri momčadi, a uz malo sreće možemo se boriti i za naslov prvaka. Znam da smo slabo krenuli, ali obećavam da ćemo to popraviti. Uopće ne sumnjam u dvije pobjede iz ova dva predstojeća susreta, a onda ćemo u utakmici sa Željezničarom koju ćemo pobjedom dokazati koliko vrijedimo.
Imaš li neku poruku navijačima?
To su najbolji navijači koje sam imao, daju nam veliku potporu i samo neka tako nastave.

RIP CITY!
Danas potvrđujemo 3 boda iz Gradačca. Travnik ce se sigurno postaviti kao Rudar, ali sam siguran da cemo im zabiti koji i jos smo pojacani neigranjem Radeljica u odbrani. Moja prognoza 2:0, strijelci Bekic i Simeunovic..
1905!
1905!
Uz t onam idu dosadasnji rezultati na ruku. Naravno ukoliko svi ostanu nerijeseno
Veceras po 3 boda i prikljucak vrhu!!

Veceras po 3 boda i prikljucak vrhu!!
RIP CITY!
Brutalno. 

Kad se neke stvari posloze onda ispadne ovako. Bravo momci i pohvale za trenera!!
RIP CITY!
Svaka cast momcima, ovo je bilo i vise nego odlicno. Nadam se da nece stati na ovome i da cemo nastaviti igrati k'o danas i pobjeđivati naravno.. Mali Vasilj nas je izvukao kod 1:0 kad je odbranio, da je ono uslo bilo bi gutavo i pitanje je bi li uopce pobijedili na kraju, ali je i nekoliko puta opasno pogrijesio i sreca nismo primili gol..
Simeunovic me svakom utakmicom sve vise obraduje i pokazuje da imamo jaku kariku na desnoj strani i da se ne mora sve gurati na Peru i Crnova na lijevoj strani..
Pocelo je !
Simeunovic me svakom utakmicom sve vise obraduje i pokazuje da imamo jaku kariku na desnoj strani i da se ne mora sve gurati na Peru i Crnova na lijevoj strani..
Pocelo je !

Sljedece kolo je gostovanje kod Viteza. Bodovi se ne smiju ispustit!!
Samo da se ovako nastavi
Samo da se ovako nastavi

RIP CITY!
jucer odlicna utakmica nasih momaka,puno sansi,puno golova,puno atrakcije.iduce kolo idemo kod viteza po pobjedu pa onda docekati zelju pred punim tribinama,ne treba se zalijecati sjetimo se prosle sezone spominjali smo titulu pa zavrsili tek u sredini....i sa bodom iz viteza nebi bio nezadovoljan tek je pocetak sezone i bit ce ovo dobro po lijevoj strani smo ekstra jaki svaka akcija po lijevoj strani je velika sansa.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kako vam se čini i kako igra Belošević na početku?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Pozdrav, novi sam na forumu ! 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
sto su te banirali?CroCop je napisao/la:Pozdrav, novi sam na forumu !
RIP CITY!
http://herc.egovina.info/vijesti/sport/ ... e-naigrati" onclick="window.open(this.href);return false;

RIP CITY!
Ma nekom je odjednom zasmetao moj potpis koji je tu bio mjesecima, a mislim da znam tko me prijavio tako da me i ne čudi. Bez upozorenja, odjednom trajni..Damian je napisao/la:sto su te banirali?CroCop je napisao/la:Pozdrav, novi sam na forumu !
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Vitezani zele prvu pobjedu, ali nista od toga
Moramo uzeti 3 boda i dobti samopouzdanja pred iduce kolo

Moramo uzeti 3 boda i dobti samopouzdanja pred iduce kolo

RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.