FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nadam se da grijese ovi za vremensku prognozu kisa bi dosta toga pokvarila al makar se nece vidjeti na pitarima kad budu plakali
.

ma ja mislim da neće padatiterabajt je napisao/la:nadam se da grijese ovi za vremensku prognozu kisa bi dosta toga pokvarila al makar se nece vidjeti na pitarima kad budu plakali.
http://www.weather.ba/vremenska-prognoza/sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledam na Ilidži onaj FK Igman Ilidža pravi tribinu stadion šta nama treba za tu istočnu tribinu armatura i beton da se salije i izravna sa sjeverom, naprave 2 wc u tribini i neki kafić za odmor i za popit šta mislim da tu nisu potrebna sredstva prevelika, da mi skupljamo navijači po 10 maraka koliko nas ima i u inostranstvu na određeni račun pa skupili bi i napravili bi je.
Evo da uzmemo Širbegovića da nam to uradi ono počisti i počne pravit novu istočnu tribinu i da mi uplaćujemo na račun njemu za tribinu istok koliko ko može imamo armiju navijača u čitavom svijetu svako bi uplatio svoje donacije od sebe.
Evo da uzmemo Širbegovića da nam to uradi ono počisti i počne pravit novu istočnu tribinu i da mi uplaćujemo na račun njemu za tribinu istok koliko ko može imamo armiju navijača u čitavom svijetu svako bi uplatio svoje donacije od sebe.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
ma ja imam osjećaj da naši neće marke da ulože u ovaj stadion, jer se nadaju da će biti realizovan projekat...
Koliko samo ima stolica slomljenih, trave na tribinama, zahrđali reflektori, zapad bez krova itd... niko ništa ne dira, da li s razlogom vidjećemo...
Koliko samo ima stolica slomljenih, trave na tribinama, zahrđali reflektori, zapad bez krova itd... niko ništa ne dira, da li s razlogom vidjećemo...
- bistrikboy
- Kontakt:
Jedan od losijih stadiona u ligi,a realno to je bruka al' stas'...pinki je napisao/la:ma ja imam osjećaj da naši neće marke da ulože u ovaj stadion, jer se nadaju da će biti realizovan projekat...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- theprodigy
- Kontakt:
zar nije problem oko papira za istok?zeljooooo je napisao/la:Gledam na Ilidži onaj FK Igman Ilidža pravi tribinu stadion šta nama treba za tu istočnu tribinu armatura i beton da se salije i izravna sa sjeverom, naprave 2 wc u tribini i neki kafić za odmor i za popit šta mislim da tu nisu potrebna sredstva prevelika, da mi skupljamo navijači po 10 maraka koliko nas ima i u inostranstvu na određeni račun pa skupili bi i napravili bi je.
koliko ja znam, na ilidzi ne pravi fk igman, vec turci, i travnjak im je bolji nego i kosevo i grbavica
promjenjivo oblacno uz jaku grmljavinu sa sjeverne tribineterabajt je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju za srijedu navece ?

Ne može ovako dovjek davno je rat završio Union Berlin stadion su napravili sami navijači pa nama je u interesu veći kapacitet,udobnost i igranje evropskih utakmica tu pa nema boljeg ambijenta i huke od doline može pričat ko šta hoće.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Jesu Turci ali im je igman dao onaj stadion tamo za zgrade i koledže zauzvrat im ovi prave tamo stadion procjena je 500 hiljada kerma da će ih koštati onaj tamo stadion.theprodigy je napisao/la:zar nije problem oko papira za istok?zeljooooo je napisao/la:Gledam na Ilidži onaj FK Igman Ilidža pravi tribinu stadion šta nama treba za tu istočnu tribinu armatura i beton da se salije i izravna sa sjeverom, naprave 2 wc u tribini i neki kafić za odmor i za popit šta mislim da tu nisu potrebna sredstva prevelika, da mi skupljamo navijači po 10 maraka koliko nas ima i u inostranstvu na određeni račun pa skupili bi i napravili bi je.
koliko ja znam, na ilidzi ne pravi fk igman, vec turci, i travnjak im je bolji nego i kosevo i grbavica
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma iskreno neka pada, grmi i sijeva. Svakako su raja bili supci tokom cijele sezone, pa zasto bi sada imali oni extra ugodaj. Docemo samo oni, kojima je stalno do ovih klubova i bice nam svima ambijent za 10.terabajt je napisao/la:nadam se da grijese ovi za vremensku prognozu kisa bi dosta toga pokvarila al makar se nece vidjeti na pitarima kad budu plakali.

EDIT: @zeljooooo - da se prije razmisljaljo kako treba, mogli su fino taj turski univerzitet imati u centru grada. Mi njima nas pomocni, a oni nama neka renoviraju stadion, ili se moglo jos nesto u iskonbinirati. ALi posto u Sarajevu i za kamp reprezentacije se ne mogu dogovoriti, neka ljudi cini sto misle da je najbolje...
Svatite nesto. Nemamo mi taj mentalitet da nesto sami uradimo. Pa pogledajte stanje u drzavi. Svi samo kukaju, seru, a kada treba nesto uraditi sam, 100 ljudi na protestu. Dakle, sve nam je tako. Evo mi prvi, haramo, raji vise postala rutina, nema zara, a nedaj Boze da smo losi, pa bi svi srali kakvi smo...
Jedina sansa za Zelju, jeste da neki jak investitor vidi interes u svemu tome, ali opet su problem ljudi (nasi, stranacki) koji vode te pregovore, jer niti jedan investitor nece doci da daje svoje pare, a da mu neko drugi namece svoje. To je problem kod nas. Pa davno bi Svabo dovukao investitore iz Japana, ali postoje odredene frakcije unutrar kluba, stranaka na vlasti, kome to nije u interesu. Zapravo, jeste, ali svom vlastitom.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 maj 2013, 12:45, ukupno mijenjano 3 puta.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa dobro znamo da je tako,sad ne kontam sto pises o ovome?Svi mi znamo da igramo na rusevini.Bezveze granate o glupostima.Derbi je u srijedu.Ako nama koji pratimo ovu ligu to nista ne znaci kome onda treba znaciti?zeljooooo je napisao/la:Ne može ovako dovjek davno je rat završio Union Berlin stadion su napravili sami navijači pa nama je u interesu veći kapacitet,udobnost i igranje evropskih utakmica tu pa nema boljeg ambijenta i huke od doline može pričat ko šta hoće.
Bice **** za derbi oni spasavaju sezonu protiv nas i imaju cak mozda i veci motiv da naprave nesto na derbiju od nas.Raduje me odlicna tekma na Otoci ali tesko da ces to ponoviti protiv ekipe koja ima kakav-takav kvalitet.Pobjeda bilo kakva bi bila premija.Zabij ga Stana!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mogao bi neko pokrenuti to Numa ili ko već sa nekom akcijom "NAVIJAČI PRAVE STADION" i donacije da se uplaćuju na taj račun mislim da bi to bilo ok.
Kad idem na JUG tamo pa nisu u stanju salit dvije stepenice moram zakoračivati ko da sam krakat i skakat odozgo, a koliko je starih koji to ne mogu jbga.
Kad idem na JUG tamo pa nisu u stanju salit dvije stepenice moram zakoračivati ko da sam krakat i skakat odozgo, a koliko je starih koji to ne mogu jbga.
ma biće to baš guravo, možda vrlo slično prvoj na koševu, jedan detalj će odlučiti, samo se nadam u našu korist...bistrikboy je napisao/la:Pa dobro znamo da je tako,sad ne kontam sto pises o ovome?Svi mi znamo da igramo na rusevini.Bezveze granate o glupostima.Derbi je u srijedu.Ako nama koji pratimo ovu ligu to nista ne znaci kome onda treba znaciti?zeljooooo je napisao/la:Ne može ovako dovjek davno je rat završio Union Berlin stadion su napravili sami navijači pa nama je u interesu veći kapacitet,udobnost i igranje evropskih utakmica tu pa nema boljeg ambijenta i huke od doline može pričat ko šta hoće.
Bice **** za derbi oni spasavaju sezonu protiv nas i imaju cak mozda i veci motiv da naprave nesto na derbiju od nas.Raduje me odlicna tekma na Otoci ali tesko da ces to ponoviti protiv ekipe koja ima kakav-takav kvalitet.Pobjeda bilo kakva bi bila premija.Zabij ga Stana!
iskreno da ti kažem i nije nikakva zajebancija, bojim se suđenja...
zadni derbi je bio katastrofa, a mogu reći i zadnjih 5-6 utakmica smo u podređenom položaju kod sudija, a Alečković je bio šlag na tortu, da nije svirno onaj penal ja sam imao osjećaj da će raja uletiti u teren...
Trebamo biti pametni i što manje komplikovati u zadnjoj liniji, jer tu pravimo bruku grešaka...
Uz duzno postavanje i Vi nasli porediti nas i Nijemce...
Sto se tice stadiona najbolje bi bilo da se pomirimo sa cinjenicom da necemo vidjeti novi stadion dok se ne usvoji zakon o privatizaciji sportskih kolektiva i dok nas ne kupi neki ruski ili arapski tajkun.
Sto se tice stadiona najbolje bi bilo da se pomirimo sa cinjenicom da necemo vidjeti novi stadion dok se ne usvoji zakon o privatizaciji sportskih kolektiva i dok nas ne kupi neki ruski ili arapski tajkun.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Čudi me da niko nikad nije pokrenuo, ja bih prvi uplatio. Još da se naprave one kutije po tržnim centrima, na stadionu i sl. pa da svaku tekmu ubacujemo po 1 KM (simbolično) a kasnije da neko iz kluba uplati to što se skupilo na račun. Za ovih 20. godina koliko je prošlo mogli smo skupiti bar za istočnu tribinu jer ovi kako su krenuli, neće ga napraviti ni za narednih 20. godina.zeljooooo je napisao/la:Mogao bi neko pokrenuti to Numa ili ko već sa nekom akcijom "NAVIJAČI PRAVE STADION" i donacije da se uplaćuju na taj račun mislim da bi to bilo ok.
P. S. Uz to mogle bi se organizovati i prijateljske utakmice, koncerti i sl. od kojih bi sav prihod išao za izgradnju stadiona.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 06 maj 2013, 12:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- MinjonKocka
- Kontakt:
nismo mi ni svjesni kakav bi odaziv na takvu akciju bio...pa nedavno su skupljali spontano na tribini za lijecenje onog momka sto je na stradao u tuči, skupili preko 2000KM, onako po jugu raja davala..zamisli samo akcija za pravljenje stadiona, koja traje pola godine, koliko dijaspore ima, naših ljudi koji bi uestvovali u tome. Skupe se pare, pa se pokrene radna akcija, svako radi sta zna najbolje, mi žene donosimo hranu i tozeljooooo je napisao/la:Mogao bi neko pokrenuti to Numa ili ko već sa nekom akcijom "NAVIJAČI PRAVE STADION" i donacije da se uplaćuju na taj račun mislim da bi to bilo ok.

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Veliki derbi 27. kola BHT Premijer lige BiH između Željezničara i Sarajeva sudit će arbitar iz Bijeljine.
Čast da vodi najveću bh. utakmicu pripala je Danijelu Pajiću, kojem će asistirati Elvis Prošić i Asmir Budimlić. Četvri će biti Emir Alečković, peti Vladimir Bjelica i šesti Irfan Peljto. Veliki derbi se igra u srijedu sa početkom u 20 sati.
EDIT: Opet pogresan info. Derbi se igra u 19.45h! Ne u 20.00h!
Ovo je bitno napomenuti, jer raja kod nas ulaze na stadion bas knap, pa svi udu tek u 15 min ili 20 min.
Čast da vodi najveću bh. utakmicu pripala je Danijelu Pajiću, kojem će asistirati Elvis Prošić i Asmir Budimlić. Četvri će biti Emir Alečković, peti Vladimir Bjelica i šesti Irfan Peljto. Veliki derbi se igra u srijedu sa početkom u 20 sati.
EDIT: Opet pogresan info. Derbi se igra u 19.45h! Ne u 20.00h!
Ovo je bitno napomenuti, jer raja kod nas ulaze na stadion bas knap, pa svi udu tek u 15 min ili 20 min.
-
- Kontakt:
mi pjevamo grbavicu, oni pjevaju mi smo divovi, mi pjevamo **** malo sarajevo, oni **** te zeljo, mi pjevamo sampioni, oni sute

[youtube][/youtube]
nove traume abd

[youtube][/youtube]
nove traume abd

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 06 maj 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:

hahahaha
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jubilej na derbiju
Iako ima tek 21 godinu (rođen 23. jula 1991. godine), Benjamin Čolić već je sakupio 99 zvaničnih nastupa za Željezničar. Jubilarni, 100. bit će na derbiju protiv Sarajeva.
- Bilo bi lijepo da svoj jubilarni nastup pamtim po pobjedi nad najvećim rivalom i proslavom titule - kaže Čolić.
Njegov prezimenjak Elvir, ukoliko nastupi, zaigrat će 50. utakmicu za Želju, a Samir Bekrić 150.
Iako ima tek 21 godinu (rođen 23. jula 1991. godine), Benjamin Čolić već je sakupio 99 zvaničnih nastupa za Željezničar. Jubilarni, 100. bit će na derbiju protiv Sarajeva.
- Bilo bi lijepo da svoj jubilarni nastup pamtim po pobjedi nad najvećim rivalom i proslavom titule - kaže Čolić.
Njegov prezimenjak Elvir, ukoliko nastupi, zaigrat će 50. utakmicu za Želju, a Samir Bekrić 150.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.