Za ovakvu igru neka ga je sramota. Slijedeca ne zasluzuje pocetni sastav nikako.
Semedo dobar.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Za ovakvu igru neka ga je sramota. Slijedeca ne zasluzuje pocetni sastav nikako.
leorey je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:48Ma nisam se ja nikad bojao za Bernabeu, mi tamo protiv njih izgledamo bolje nego na Campu, a i da izgubimo s nekim krompirom sta fali, dobar je pristup.
Nemas krila ybg, vidi se da to fali ovom timu.
Busquets zaista danas maestralan, nabolji na terenu daleko, podsjetio kako je igrao nekad.
Ma dobro uvijek se ganja pobjeda u Clasicu ali dosta dobro za razliku od gostovanja ove sezoneDerdiyok je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:50leorey je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:48Ma nisam se ja nikad bojao za Bernabeu, mi tamo protiv njih izgledamo bolje nego na Campu, a i da izgubimo s nekim krompirom sta fali, dobar je pristup.
Nemas krila ybg, vidi se da to fali ovom timu.
Busquets zaista danas maestralan, nabolji na terenu daleko, podsjetio kako je igrao nekad.![]()
Nek izgube negdje drugo, pusti ti meni toga šta fali![]()
Prvi nema kvalitet jedini sigurni pasovi su vraćanje lopte nazad a drugi je pao u formi i on se jednostavno ne uklapa u ovaj sistem.Bez potrebe su ga doveli.
Saurman je forumski Rakitic.
Pa prva sezona ljudima, sta ste ti i slicni ocekivali, da ce prvi biti xavi a drugi dati 50 golova, ne ide to ko na pesu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.