FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zubanovic89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 05 maj 2013, 08:43

**** VAS BEKRIC VISE. Koliko vam je tesko shvatiti da je imao nezgodnu povredu misica i da se nije isplatilo rizikovati i stavljati ga da igra. 10 dana palamudite oko toga hocel frajer il nece potpisat ugovor svi imaju informacije 100% provjerene od amidze koji je prijatelj sa dajdzom komsinice na malti koja zna jeranicu čija jeranica je prije pola godine hodala sa haverom čiji je jeran bekrićev poznanik. De ba ohladite malo.

Igra juče jako dobra, dosta finih pasova, TEREN KATASTROFA :? mada ja i dalje moram isticat katastrofu od stopera, juče sam poslije par njihovih poteza opet vidio 4-5 komada u ligi prvaka. Mislim da su oni glavni razlog zašto primamo onoliko golova, stari su, spori i ne razmišljaju što je najgore a igraju skupa već par sezona. Trebaju nam 2 stopera definitivno i volio bih da se Kerla vrati u formu jer je beton od igrača, ne znam zašto sad igra ko balerina.

Navodno raja priča da bi se Višća i Šeha mogli vratiti na kraju sezone. Višći čini mi se klub ispada a na Šehu oni turci više ne računaju. Nije tolika fantazija od priče ali opet sumnjam.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 05 maj 2013, 09:41

" onclick="window.open(this.href);return false;

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 maj 2013, 09:50

ova postavka koja je počela utakmicu je sigurno najopasnija koju sad imamo, hodžić, bekrić i stanić a iza svraka i tomić. lijepo je bilo vidjeti kako ih bekrić i van forme baca na usta. samo nas je mogla koštati neozbiljnost u šansama, umjesto da u prvom prevalimo utakmicu mi idemo sa neriješenim na odmor.

sve kad se sabere, igra u polju ja bih rekao ponajbolja u ovoj polusezoni. samo nikako da ošutamo u pravom trenutku. i

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 maj 2013, 11:25

pinki je napisao/la:
Kako su meni ovi dresovi gotiva. :D Postat ću k'o Emerik Gudelj :D , al' moram pohvaliti ovu garnituru dresova. Poslije rata sigurno jedna od boljih, uz bok onim diadorinim plavobijelim dresovima.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 05 maj 2013, 11:46

voltron30 je napisao/la:
pinki je napisao/la:
Kako su meni ovi dresovi gotiva. :D Postat ću k'o Emerik Gudelj :D , al' moram pohvaliti ovu garnituru dresova. Poslije rata sigurno jedna od boljih, uz bok onim diadorinim plavobijelim dresovima.
extra su fakat...

ne znam za vas ali meni Ara pomalo vuče na Kristijana iako ga ne gotivim, jer je Ara za njega Adilović :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 maj 2013, 11:48

bgm vremenska je za srijedu loša :?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 maj 2013, 12:02

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti sretan Vaskrs !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2013, 12:03

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 maj 2013, 13:26

ovo ce biti zaista spektakularan derbi sto se tice statistike... ;)

zeljo pobjedom, ne samo da bi ovjerio titulu, nego bi i poveo u medjusobnom duelu sto se tice pobjeda. ali ne samo to... zeljo je do sada ostvario tacno 299 pobjeda u premijer ligi bih, znaci pobjedom nad sarajevom cemo biti prvi tim u bih koji je postigao cifru od 300 pobjeda u prvenstvu... medjutim kruna tek dolazi...

trenutno zeljo i sarajevo imaju po 997 bodova na vjecnoj tabeli... dovoljno je samo reci, da bi pobjedom na komsinicama, bili prvi tim sa tacno 1000 bodova u premijer ligi...

mislim da je ovo dovoljno motiva za nase igrace i navijace da postignemo pobjedu u derbiju!!! 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 maj 2013, 14:12

Ma stipu sad Dzeku treba odradit pite u srjedu.Suljica treba zaustavljat odma na pocetku akcije i on nam je jedina opasnost dakle cim dobije loptu lopta moze dalje ali on ne.Mali Ara ce im presudit.Ja bi otvorio i istok pa nek dodje i komsija malo vise malo im je ono na sjeveru.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 maj 2013, 14:20

Treba ponuditi istok ako je uopste moguce na njemu smjestiti navijace, ako nije, imaju zdenku i ja bih dao jos jedno slovo, jer i mi uvijek dobijemo pola zapada, mada ne moramo dobiti... Ovako bi stadion bio pun iako je radni dan... Jug ce biti pun, a sjever sa pitarima bi bio takodje... Ocekujem tekmu sa vise golova i nasu pobjedu jer njima je ovo vadiona neka za prelosu sezonu, pa ce i vise zapeti... Samo me je strah da nasi ne udju u tekmu nonsalantno pa da nas to ne kosta...

Sta je sa prvacima onih drzava koje su nam bitne da budemo nosioci, imamo li kakvih sansi?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 maj 2013, 14:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je sa prvacima onih drzava koje su nam bitne da budemo nosioci, imamo li kakvih sansi?
nemamo, prošle sedmice smo izgubili sve šanse za to da će lošiji klubovi biti prvaci, mi ćemo biti u najboljem slučaju prvi nenositelji...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 maj 2013, 14:27

Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 maj 2013, 14:29

Cekaj ako im das O,tampon zona ide lj ..sta ostaje nasim ljudima na sjeveru?
Željeznicar za život cijeli !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 maj 2013, 14:31

Alipasino je napisao/la:Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.
pa policija valjda ne da,a svi znamo kako su nesposobni pa nije cudno.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 maj 2013, 14:33

likusa je napisao/la:Cekaj ako im das O,tampon zona ide lj ..sta ostaje nasim ljudima na sjeveru?
nema tampon zone... mislim da svakako medju nasim navijacima na sjeveru ima onih normalnih navijaca sarajeva, koji ne navijaju ali sjede medju zeljinim (roditelji sa djecom ili stariji ljudi). ja doduse ne bih dao ni O hordama... samo iza toga...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 05 maj 2013, 14:36

Alipasino je napisao/la:Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.
Nebih se ja složio da je isti kao prije 20. godina. Raspada se i lako je odvaliti neki kamen koji bi mogao završiti na terenu a o posljedicama da i ne pričamo. Ne treba ni krpiti tj. osposobljavati, evo godinama krpimo tribine pa nemamo niti jednu uslovnu tribinu. Čak je i donji dio južne tribine neuslovan i zatvoren. Samo možemo boga moliti da se ostvari onaj plan oko novog stadiona.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 05 maj 2013, 14:44

Dobit će ba samo zdenku. Hoćeš, nećeš ne moraš.

Grbavica je Željin stadion i tu prednost imaju Željini navijači.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 maj 2013, 14:48

E pa **** onda nemozemo jos za 10 godina napunit stadion,donji dio juga pa istok prazan maltene pola stadiona neuslovno i naravno razlika kad se sve napuni a ne onako jug gornji dio pun dole ko horor nigdje nikog o istoku da nepricam.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 maj 2013, 14:50

cisto preseravanje sa vase strane ako se ne bude dalo kompletno slovo O , jer i da nam to ne da te vi nikad ne mozete sami napuniti sjever, tako da je cisto glupiranje, a tamo u zdenci da neko umre da mu pozli kome to treba ?

Znaci makar do slova O tj slovo O kompletno i zdenka , mala zona nek se napravi sa vise policajaca i to je to ..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, strucnjak9 i 75 gostiju.