Igra juče jako dobra, dosta finih pasova, TEREN KATASTROFA

Navodno raja priča da bi se Višća i Šeha mogli vratiti na kraju sezone. Višći čini mi se klub ispada a na Šehu oni turci više ne računaju. Nije tolika fantazija od priče ali opet sumnjam.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako su meni ovi dresovi gotiva.pinki je napisao/la:
extra su fakat...voltron30 je napisao/la:Kako su meni ovi dresovi gotiva.pinki je napisao/la:Postat ću k'o Emerik Gudelj
, al' moram pohvaliti ovu garnituru dresova. Poslije rata sigurno jedna od boljih, uz bok onim diadorinim plavobijelim dresovima.
nemamo, prošle sedmice smo izgubili sve šanse za to da će lošiji klubovi biti prvaci, mi ćemo biti u najboljem slučaju prvi nenositelji...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je sa prvacima onih drzava koje su nam bitne da budemo nosioci, imamo li kakvih sansi?
pa policija valjda ne da,a svi znamo kako su nesposobni pa nije cudno.Alipasino je napisao/la:Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.
nema tampon zone... mislim da svakako medju nasim navijacima na sjeveru ima onih normalnih navijaca sarajeva, koji ne navijaju ali sjede medju zeljinim (roditelji sa djecom ili stariji ljudi). ja doduse ne bih dao ni O hordama... samo iza toga...likusa je napisao/la:Cekaj ako im das O,tampon zona ide lj ..sta ostaje nasim ljudima na sjeveru?
Nebih se ja složio da je isti kao prije 20. godina. Raspada se i lako je odvaliti neki kamen koji bi mogao završiti na terenu a o posljedicama da i ne pričamo. Ne treba ni krpiti tj. osposobljavati, evo godinama krpimo tribine pa nemamo niti jednu uslovnu tribinu. Čak je i donji dio južne tribine neuslovan i zatvoren. Samo možemo boga moliti da se ostvari onaj plan oko novog stadiona.Alipasino je napisao/la:Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, strucnjak9 i 75 gostiju.