Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Bičakčić produžio agoniju Stuttgarta.Gladbach sve lošiji kako se bliži kraj prvenstva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- samo_lijevo
- Kontakt:
Cvajta naredne sezone jaka samo tako.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Leno skida penale ko na traci. mislim da mu je samo ibra dao gol iz penala ove sezone
.
Kakve neozbiljne odbrane u bundeski...

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Ibracadabra
- Kontakt:
Huntelaar silni, ekipa mu jeste odron ali on je klasni napadač. Jedan od najboljih u ligi. 

"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
BAYERN JE JEDNOSTAVNO NAJACI, nema vise potrebe da se dokazuju kad je svaka utakmica ko trening sa pola snage pobjeduju svoje protivnike.
04.10.2009 !!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ne bi me čudilo ni da oni ili Mainz završe kao 4.adnan24 je napisao/la:Augsburg dominira.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Goalgetter
- Kontakt:
Eberl najavio produziti ugovor sa Favreom. Mislim da je i pravilna odluka, pored ove stvarno teske krize, Favre je najzasluzniji za ove uspjehe Gladbacha u zadnjim godinama.
Ne sekiraj se , ipak do toga neće doći, pa previše bi bilo.Blaszczykowski je napisao/la:Ne bi me čudilo ni da oni ili Mainz završe kao 4.adnan24 je napisao/la:Augsburg dominira.
Ali moguće je da jedan od njih završi među prvih 6, a nek još jedan bude sedmi, eto ih oba u Evropi...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- GazijaKalesija
- Kontakt:
4 od 5 je skinuo u Bundeski. Jedino mu Farfan zabio pogodak iz penala.nedim93 je napisao/la:Leno skida penale ko na traci. mislim da mu je samo ibra dao gol iz penala ove sezone.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
A ja se zaželio gledati u proljeće Bundesligaše četvrtkom.effe_sa je napisao/la:Ne sekiraj se , ipak do toga neće doći, pa previše bi bilo.Blaszczykowski je napisao/la:Ne bi me čudilo ni da oni ili Mainz završe kao 4.adnan24 je napisao/la:Augsburg dominira.
Ali moguće je da jedan od njih završi među prvih 6, a nek još jedan bude sedmi, eto ih oba u Evropi...

Di Santo zabio gol.

Pa gledat ćeš Vukove koji će daleko dogurat....Blaszczykowski je napisao/la: A ja se zaželio gledati u proljeće Bundesligaše četvrtkom.![]()

A i ovo ostalo da se još ispravit, treba samo da se Gladbach digne (oni su mi baš enigma, a onaj Favre prehladan lik, on sve hladno analizira, treba kod njega malo vatre, to mu fali, taktičar je ionako odličan) i da Hertha hoće sutra dobiti Mainza (a na tom gostovanju to nije lako). Zaheba Hertha stvar kad nije dobila Freiburga u prošlom kolu...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma pusti Hertu...Tuchel bi se momacki pofajto i u ligi prvakaeffe_sa je napisao/la: i da Hertha hoće sutra dobiti Mainza (a na tom gostovanju to nije lako).

P.S.A. Hunt ljudina

Ma onu sezonu je Mainz skupljao iskustvo u Evropi, ne bi bilo loše dati im još jednu šansu.
Veća bruka je bio Dortmund koji se brukao hi-hi-hiiiiiiiii dok nješta nisu uspjeli.
Kad su mogli oni može vala i Mainz.
A jedan iz naših redova je prije koje kolo postavio dobru zagonetku, koju smo samo mi(Bayernovci) znali riješiti.
Evo čekajte samo malo idem da je nađem.
samo tren...
Ipak ne mogu naći
, radilo se nešto u tom fazonu kao Wolfsburg će biti 8-mi i igrati Evropa ligu,
što smo skontali kao Majnc i Augsburg će kroz prvenstvo to osigurati, a Wolfsburg će dobiti Žute u polufinalu kupa...
Sada mi se čini da to postaje sve izvjesnije...
Favre tone li tone
, eto vam kad me ne slušate, nema načina da ovu ekipu iz krize izvuče.
Drugu sezonu zaredom neće u Evropu, ipak previše za diva koji se budi, ili ne?
HSV mora van lige, jaj onaj Bobić kako serenda, otkako došao na vlast Stuttgarta bruka bruka,
a ova sezona je vrh nepravilnih poteza.
I ko će sada biti dovoljno glup prihvatiti čistiti taj smrad.
Za HSv mi nije čudno, odavno se to vuče, ali Stuttgart odudara kvalitetom, a nigdje prispjeli nisu.
Veća bruka je bio Dortmund koji se brukao hi-hi-hiiiiiiiii dok nješta nisu uspjeli.
Kad su mogli oni može vala i Mainz.
A jedan iz naših redova je prije koje kolo postavio dobru zagonetku, koju smo samo mi(Bayernovci) znali riješiti.

Evo čekajte samo malo idem da je nađem.

samo tren...

Ipak ne mogu naći

što smo skontali kao Majnc i Augsburg će kroz prvenstvo to osigurati, a Wolfsburg će dobiti Žute u polufinalu kupa...
Sada mi se čini da to postaje sve izvjesnije...

Favre tone li tone

Drugu sezonu zaredom neće u Evropu, ipak previše za diva koji se budi, ili ne?

HSV mora van lige, jaj onaj Bobić kako serenda, otkako došao na vlast Stuttgarta bruka bruka,
a ova sezona je vrh nepravilnih poteza.
I ko će sada biti dovoljno glup prihvatiti čistiti taj smrad.
Za HSv mi nije čudno, odavno se to vuče, ali Stuttgart odudara kvalitetom, a nigdje prispjeli nisu.
big pointKlare je napisao/la: samo tren...![]()

od sad ne moraš ni pisati kada znamo da sve pomno pratiš.

Fredi je za povratiti otkako je fitilj zadio na košu. Nekoć mi ga bi žao kad ga Bilić poče šutati na podu, ali...Klare je napisao/la: jaj onaj Bobić kako serenda, otkako došao na vlast Stuttgarta bruka bruka,
Kao i uvijek daješ dosta šlagvortova oko kojih bi se dalo palamuditi, ali nejma se cajta.
Čim uočiš šećera sa ovim avatarom znaj da je vrag odnio šalu.

Vom Jäger zum Gejagten
Herthu zelim u Evropi iz 2 razloga: sto mi je draga i sto je ipak zrelija od Mainza, Augsburga itd.adnan24 je napisao/la:Ma pusti Hertu...Tuchel bi se momacki pofajto i u ligi prvakaeffe_sa je napisao/la: i da Hertha hoće sutra dobiti Mainza (a na tom gostovanju to nije lako).
P.S.A. Hunt ljudina
A Tuchel se istina moze pofajtat sa svima, sjajan trener.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Znamo druže.effe_sa je napisao/la: Herthu zelim u Evropi iz 2 razloga: sto mi je draga i sto je ipak zrelija od Mainza, Augsburga itd.

Ali prije tvoga dolaska na ovaj forum, mnogobrojni članovi ove družine su osjećali veliku odbojnost prema hauptšteterima, iz razloga njihove neopisive sreće i antifudbala (baš im je francuska gubica tad bio trener).
Berlin u Evropi naredne godine? Zašto ne! Ipak je to Berlin (grad ogromnih mogućnosti) pa možda poguraju malo svog 'mučenika'.
Sve okej, ali moraš priznati da se onomad i bez pretjeranog razloga previše orezilio. Plus izjave da mu je Buli preča od ovog takmičenja. Pa što će onda u istom, osim ako mu se razmišljanja nisu naglo promjenila.effe_sa je napisao/la: A Tuchel se istina moze pofajtat sa svima, sjajan trener.
Vom Jäger zum Gejagten
- Blaszczykowski
- Kontakt:
meni kod tuchela ne ide u glavu zašto se napokon ne prihvati većeg izazova. lakomu je u mainzu gdje će se svaki plasman iznad 16. mjesta smatrati uspjehom.
Tim sastavljen od povrijeđenih igrača. Naravno BeFauBEovci dominiraju s 4 igrača

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Čovjek se ne zaliječe. Evo npr Veh se već zaletio i hoće u veliki klub, a eto ako ode u Schalke mogao bi opet brzo da se sroza sa svojim rejtingom, jer veliki je upitnik da li bi on tamo uspio... A Veh je mogao dalje mirno, polako da izgrađuje i nadograđuje ovu ekipu Eintrachta koja je imala i finu epizodu u Evropi. Sjajno okruženje, veliki grad, sjajna publika, mogao je tu dalje raditi u miru. A onda poslije razmišljat o nečem većem.Blaszczykowski je napisao/la:meni kod tuchela ne ide u glavu zašto se napokon ne prihvati većeg izazova. lakomu je u mainzu gdje će se svaki plasman iznad 16. mjesta smatrati uspjehom.
Tuchel će kad tad preuzeti neki veći klub. On bi bio odličan za Schalke, možda i Leverkusen.
Schalke bi s Tuchelom još jedan iskorak u LP napravio.
A danas se klocina Keller fino izvukao, isprašio Schalke Hoffu, oni će na kraju vjerovatno opet izborit LP i možda taj amater od trenera ostane na klupi. I onda će oni naredne sezone opet proći grupu, ali onda ili blamaža ili neko čudno ispadanje slijedi, jer će Keller opet fulit taktiku. I tako klub tapka u mjestu, nema napretka.
A možda dođe Veh, ali onda opet napretka nema. Možda ga donekle bude, jer Armin ima veće trenersko znanje, ali nije onaj idealni tip za Schalke, pa je onda to sve opet na klimavim nogama. A i Heldt treba letit iz Schalkea on je doveo i drži svog prijatelja Kellera.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Izjava Sammer-a od neki dan mu se jucer vratila kao bumerang i vecina trenera i sportskih direktora je podrzala Klopp-a u njegovoj izjavi.
Mislim da bi u Bayern-u ubuduce trebali malo bolje razmisljati sta pricaju po medijima, jer polahko ali sigurno cijelu ligu okrecu protiv sebe...
Mislim da bi u Bayern-u ubuduce trebali malo bolje razmisljati sta pricaju po medijima, jer polahko ali sigurno cijelu ligu okrecu protiv sebe...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.