NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Cestitke Wagiju, veliki veliki naklon
Pocelo je drugo, sretno momci, donesite tri boda na Pecaru
Pocelo je drugo, sretno momci, donesite tri boda na Pecaru
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
wagner 100 golova, aferim vjerovatno medju top 5 igraca ove lige zajednicke
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Iako imamo sigurnih 0-2 igramo očajno a o Travniku da i ne govorimo...
- Evolve
- Kontakt:
Malo smo njima prepustili loptu, svjesno ili ne, al su totalno impotentni snjom. Mislim da drugo pol. naše su kontre i polukontre. Nema potrebe da srljamo, iako naša odbrana mi neuljeva povjerenje. Pehar dobar.
NK Široki Brijeg
Kao da sam znao...
- Evolve
- Kontakt:
Samo pametno, bit ce 3 boda... Evo jos jedna ozljeda,i to gdje smo najtanji. Nadam se da nije teže...
NK Široki Brijeg
Ajde momci jos malo, ubise nam Menala hah, nadam se da nije nista ozbiljno
HRHB
HRHB
Dobro je 3 boda su tu 

Tooooooooooooooooo
BRAVO MOMCI BRAVO MLADINA
BRAVO MOMCI BRAVO MLADINA
HRHB
HRHB
Čestitam, teško gostovanje, Wagneru kapa dolje...Android je napisao/la:Sa Ajayiem bi napad bio kompletiran, stoper se mora dovesti, a kad bio Maci dosao nekim cudom to bi bilo odlicno, iako sam ja cuo da ide u Cesku...
A ja imam info, dolazi vam igrač top klasa. Bit će **** s vama
I samo jako...
I have a dream
Hvala al aj ti proslijedi to ime u inbox 

HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Isto ako mozeAndroid je napisao/la:Hvala al aj ti proslijedi to ime u inbox

Inace sto se tice utakmice, ja sam vrlo zadovoljan. Tesko gostovanje, nama posebno zadnjih godina, ima tu jos mjesta dosta napredku. Samo da nas ozljede zaobidju i da nam se vrate ozljedjeni + pojacanja..
Baraban fin igrac vidim par poteza, ljubi ga lopta, da dodje na 100% bit ce pravo pojacanje.
ŠIROKI!!
NK Široki Brijeg
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Baraban je bio jedan od najperspektivnijih igraca Hrvatske bi, disciplina ga je.be. Kaze mi jednom Bilaver iz Zadra udarim ga, mene boli. Evovle da li sam naslutio kvalitetno da se dobija. Niste uopce losi koliko ste cvilil, jos da Kresa procepi, a i Mladina je sazrio kao trener, samo im treba mir.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Bit će teža tekma protiv Viteza nego ova danas.
- Evolve
- Kontakt:
Jesi nema štaUltrasNotRed je napisao/la:Baraban je bio jedan od najperspektivnijih igraca Hrvatske bi, disciplina ga je.be. Kaze mi jednom Bilaver iz Zadra udarim ga, mene boli. Evovle da li sam naslutio kvalitetno da se dobija. Niste uopce losi koliko ste cvilil, jos da Kresa procepi, a i Mladina je sazrio kao trener, samo im treba mir.

NK Široki Brijeg
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Evolve je napisao/la:Jesi nema štaUltrasNotRed je napisao/la:Baraban je bio jedan od najperspektivnijih igraca Hrvatske bi, disciplina ga je.be. Kaze mi jednom Bilaver iz Zadra udarim ga, mene boli. Evovle da li sam naslutio kvalitetno da se dobija. Niste uopce losi koliko ste cvilil, jos da Kresa procepi, a i Mladina je sazrio kao trener, samo im treba mir.. Situacija je bila loša, ostat praktički bez obrane bez napadača, mali Menalo tek priključen, imali smo razloga barem malo cvilit
. Vidit cemo kako će se odigrat ovo sa pojačanjima. U svakom slučaju vrlo vrijedna pobjeda na startu.
Vita est militia
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Osobno mislim da imate ekipu za Europu, al'ovo ce biti hebena sezona i treba ojacati sve linije. Svaki detalj ce ove godine biti vazan, svi iz sredine ce gristi za opstanak.Evolve je napisao/la:Jesi nema štaUltrasNotRed je napisao/la:Baraban je bio jedan od najperspektivnijih igraca Hrvatske bi, disciplina ga je.be. Kaze mi jednom Bilaver iz Zadra udarim ga, mene boli. Evovle da li sam naslutio kvalitetno da se dobija. Niste uopce losi koliko ste cvilil, jos da Kresa procepi, a i Mladina je sazrio kao trener, samo im treba mir.. Situacija je bila loša, ostat praktički bez obrane bez napadača, mali Menalo tek priključen, imali smo razloga barem malo cvilit
. Vidit cemo kako će se odigrat ovo sa pojačanjima. U svakom slučaju vrlo vrijedna pobjeda na startu.
Vita est militia
Ivan Crnov u Širokom Brijegu hahahahha. Ne mogu da vjerujem , svaka čast upravi!!! 

strašan igrač ali kad mu se igra...Sad ko ima strpljenja ok. . Trebaće vam dobar psiholog a kao nogometaš ponajbolji u ligi. E sad što će to dokazivat kad mu bude sve po volji vaša je stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.