Pa to se znalo i prije pregleda jer nisu ludi da svoje brukaju!!!mirzard je napisao/la:sad gledam kraci izvjestaj na BHT i nijedne sudijske greške nisu spomenuli nit su pokazali zbog cega je Moranjkić dobio 2 zuti a i ovaj gol sto smo dali iz ne vidis se bas najbolje
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
pa jarane nismo ti mi tolko slabi to je trenutno stanje tabele igramo puno bolje u zadnjih para utakmica samo sto sudje uvjek useru kao npr: Lukavica, Gabela itd...FMBosnia Admin je napisao/la:Zalosno je da Sarajevo ne moze pobjediti 3 ekipu odozada, sta ocekivati na gostovanjima u Banja Luci, Sirokom? Pusiona titule, eto sta...
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
RED DRAGONSI danas za svaku pohvalu, prvi put im je pjesma danas bila ujdnacena i kad pocnu pjevat pravo zagrmi osjeti se dosad je to bilo onako kao reda radi al danas su bas licili na pravu navijacku skupinu.... i jos sto se nije desavalo je da citav stadion ustane i navija, aplaudira... zadnjih 20 min svi su bili na nogama sto zbog kise sto zbog stanja naa terenu..... samo nije trebalo gadjat onog pomocnog sad ce dzaba dobit 1000 ili 2000 KM kazne al jbg morate i vi nekad samo da vam ne predje u naviku
za sta ba kazna zbog psovki daj ba uozbilji seTkanton je napisao/la:RED DRAGONSI danas za svaku pohvalu, prvi put im je pjesma danas bila ujdnacena i kad pocnu pjevat pravo zagrmi osjeti se dosad je to bilo onako kao reda radi al danas su bas licili na pravu navijacku skupinu.... i jos sto se nije desavalo je da citav stadion ustane i navija, aplaudira... zadnjih 20 min svi su bili na nogama sto zbog kise sto zbog stanja naa terenu..... samo nije trebalo gadjat onog pomocnog sad ce dzaba dobit 1000 ili 2000 KM kazne al jbg morate i vi nekad samo da vam ne predje u naviku
Ne zbog psovki vec sto je neko od navijaca gadjo pomocnog sudiju fino se vidilo da je doletilo par casa i upaljaca i r.d. I horde su bacali
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa mislis da su kad prikazali, sarajlije su to druze.. a i taj BHT je televizija ja bi napravio bolje izvjestajemirzard je napisao/la:sad gledam kraci izvjestaj na BHT i nijedne sudijske greške nisu spomenuli nit su pokazali zbog cega je Moranjkić dobio 2 zuti a i ovaj gol sto smo dali iz ne vidis se bas najbolje
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
horde me nezanimaju ali RD 07 nije bacio nistaTkanton je napisao/la:Ne zbog psovki vec sto je neko od navijaca gadjo pomocnog sudiju fino se vidilo da je doletilo par casa i upaljaca i r.d. I horde su bacali
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Ok ako ti tako kazes al eto vidjet ces kad dodje kazna......necko_gradacac je napisao/la:horde me nezanimaju ali RD 07 nije bacio nistaTkanton je napisao/la:Ne zbog psovki vec sto je neko od navijaca gadjo pomocnog sudiju fino se vidilo da je doletilo par casa i upaljaca i r.d. I horde su bacali
-
- Moderator
- Kontakt:
sta ima opet RD a da malo obratis da do nas ima jos "obične" publike. tako je i protiv Slobode neko od njih "pogodio" sudiju i specijalci nas istjeraju s tog dijela tribineTkanton je napisao/la:Ok ako ti tako kazes al eto vidjet ces kad dodje kazna......necko_gradacac je napisao/la:horde me nezanimaju ali RD 07 nije bacio nistaTkanton je napisao/la:Ne zbog psovki vec sto je neko od navijaca gadjo pomocnog sudiju fino se vidilo da je doletilo par casa i upaljaca i r.d. I horde su bacali
sve pohvale za borbenost nasi igraca...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Što je Zlatković dobio žuti i jel bio? Vidim žestoko se bunio, a nakon toga je i pomoćni trener Selimović isključen?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
I ne bunio se kad zna da preskace derbi zbog tog kartonaSarajevo1946 je napisao/la:Što je Zlatković dobio žuti i jel bio? Vidim žestoko se bunio, a nakon toga je i pomoćni trener Selimović isključen?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta pricas ti @Tkanton nemas ti blage veze , ti pricas kad je RD licio na sta , sakrij se u kolibu ... A za publiku da malo aplaudira to se na ilidzi uvijek desi kad igra neki veci tim , al ruku na srce publika nam je ko **** , misle da su u pozoristu , RD pjeva citavo vrijeme oni nmgu minutu skandirat zvijezda zvijezda ... to je velika mana ovog grada , lako je ustat kad zvijezda da gol a gdje su kad gube kad igracima treba podrska ... Trebalo bi po tom' pitanju nesto poduzet , iako tesko je postic sta al jbgTkanton je napisao/la:RED DRAGONSI danas za svaku pohvalu, prvi put im je pjesma danas bila ujdnacena i kad pocnu pjevat pravo zagrmi osjeti se dosad je to bilo onako kao reda radi al danas su bas licili na pravu navijacku skupinu.... i jos sto se nije desavalo je da citav stadion ustane i navija, aplaudira... zadnjih 20 min svi su bili na nogama sto zbog kise sto zbog stanja naa terenu..... samo nije trebalo gadjat onog pomocnog sad ce dzaba dobit 1000 ili 2000 KM kazne al jbg morate i vi nekad samo da vam ne predje u naviku
-
- Kontakt:
ljudi uspjeli smo vjerujte mi.dobili smo zmajevca i realinja na nasu stranu,niko kao zvijezda.danas je zvijezda igrala bolje nego u vrijeme ninkovica.sarajevo sretno do boda,idemo dalje,u mostar po bod(ove)
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pa znam, još mu govorim u internom razgovoru prije utakmice da se čuvamiky_hz je napisao/la:I ne bunio se kad zna da preskace derbi zbog tog kartonaSarajevo1946 je napisao/la:Što je Zlatković dobio žuti i jel bio? Vidim žestoko se bunio, a nakon toga je i pomoćni trener Selimović isključen?to mu je treci karton,on je jedini bio u opasnosti pred derbi

Zato i pitam, jel bio karton? Čudi me da je onako reagovao. Selimović također.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Znas sta ja ne razumijem kod vas u klubu.Imate uslove odnosno nemate problema sa finansijama nikakvih igraci vam placeni sve na vrijeme,znaci sve normalno funkcionise.A vi zadovoljni ako opstanete u ligi ,mislim da je to lose razmisljanje pogledajte druge klubove grcaju u dugovima.Ako klub ima sve stabilno sve pa logicno je da bude u vrhu u odnosu na ekipe koje ne dobiju platu po 4 mjeseca.A vi zadovoljni, nije mi jasno ako cete sa takvim okolnostima mislim dobrim koje ekipa ima a strepiti hoces li ispasti iz lige **** fudbal onda nema tu drazi.Sve najbolje zvijezdi.
01:46
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahahahah penala, savez treba kazniti sudiju ali i igraca, sto se svugdje u evropi radi
Jao penala,hahahahahah pa ovo je za kaznu,sudiju prebaciti u kantonalnu ligu!
Al ne pomazu ni sudije,zvijezda odlicna ekipa,nemate brige za opstanak.
Al ne pomazu ni sudije,zvijezda odlicna ekipa,nemate brige za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.