NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Cuo sam da se nas Arman Sutkovic spominjao da bi vas mogao pojacati. Decko je kapiten u19 reprezentacije, vjerovatno najveci golmanski potencijal u BiH. Kod nas je 3-ci golman, prekjuce branio poluvrijeme
- prisonbreak
- Kontakt:
Koliko vidim Pepic mu je menadjer, moguce da ima istine.Harakiri79 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:13Cuo sam da se nas Arman Sutkovic spominjao da bi vas mogao pojacati. Decko je kapiten u19 reprezentacije, vjerovatno najveci golmanski potencijal u BiH. Kod nas je 3-ci golman, prekjuce branio poluvrijeme

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Moze i Jovasevic, 19 godina lijevi bek, istice mu ugovor. Prosle sezone 28 nastupa za Mladost u prvoj ligi. Da malo Hondi pojacamo konkurencijuprisonbreak je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:15Koliko vidim Pepic mu je menadjer, moguce da ima istine.Harakiri79 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:13Cuo sam da se nas Arman Sutkovic spominjao da bi vas mogao pojacati. Decko je kapiten u19 reprezentacije, vjerovatno najveci golmanski potencijal u BiH. Kod nas je 3-ci golman, prekjuce branio poluvrijeme![]()

I kod njega je ista agencija

Amele poceraj

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ovaj nas Bartez je dobar, samo imam(o) traume zbog njegove visine. Taj vas Sutko ako nema barem 188cm visine, ne vodite ga..prisonbreak je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:15Koliko vidim Pepic mu je menadjer, moguce da ima istine.Harakiri79 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:13Cuo sam da se nas Arman Sutkovic spominjao da bi vas mogao pojacati. Decko je kapiten u19 reprezentacije, vjerovatno najveci golmanski potencijal u BiH. Kod nas je 3-ci golman, prekjuce branio poluvrijeme![]()
-
- Kontakt:
Idealno bi bilo da se pojaca konkurencija Durni i Arnautovicu uz dolazak Horica i jednog krila (Piljug) mislim da bi prelazni rok bio zavrsen. Uz dobre pripreme na polusezoni smo medju 4 ekipe. Na zimu dovesti jos 2 igraca i na proljece borba za sami vrh pa sta bude 
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Desno krilo
https://www.transfermarkt.com/damir-bec ... ler/674139
Lijevi bek
https://www.transfermarkt.com/benaris-d ... ler/591909
Obojica su napustili Simm Bau i obojica su iz Zenice
https://www.transfermarkt.com/damir-bec ... ler/674139
Lijevi bek
https://www.transfermarkt.com/benaris-d ... ler/591909
Obojica su napustili Simm Bau i obojica su iz Zenice
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Dovode pitari novog golmana 100%, to je mislim i završeno.
Da je nekako uloviti ili Dizdarevica ili Sahinovica

Dizdarevic je kod nas out, ali koliko cujem da ne zeli u Celik,nego navodno ima neku ponudu iz vana.
Ocekivano je da ce nas izdati...
Pa realno to je i relno. Momak ima 24-25 godina, šta para klepi u životu sad će ih klepiti. Kod nas bi mogao iz ljubavi igrati ako je uopste i ima

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma nije to izdaja drug, mali se bas nesto ufurao,kao nije on golman za 1.lige Federacije...
A iskreno ,kvalitet je upitan, obecavao jeste,ali evo dvije godine je u silaznoj putanji...
Sutkovic je vec nesto drugo, potencijal strasan,ali problem je sto ce dolaskom Brkica biti treci golman,pa bi vasa uprava mogla zaganjati da vam ga damo na posudbu.
Sahinovica zaboravite, on ce imati svoju minutazu...
Zelim vam brz povratak u PL BiH
Hvala za objašnjenu situaciju i hvala za željuVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:43Ma nije to izdaja drug, mali se bas nesto ufurao,kao nije on golman za 1.lige Federacije...
A iskreno ,kvalitet je upitan, obecavao jeste,ali evo dvije godine je u silaznoj putanji...
Sutkovic je vec nesto drugo, potencijal strasan,ali problem je sto ce dolaskom Brkica biti treci golman,pa bi vasa uprava mogla zaganjati da vam ga damo na posudbu.
Zelim vam brz povratak u PL BiH

Mi vam želimo da dogurate što dalje u Evropi i naravno da igrate domaće utakmice na Bilinom polju

Hvala drug...Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:48Hvala za objašnjenu situaciju i hvala za željuVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:43Ma nije to izdaja drug, mali se bas nesto ufurao,kao nije on golman za 1.lige Federacije...
Zelim vam brz povratak u PL BiH![]()
Mi vam želimo da dogurate što dalje u Evropi i naravno da igrate domaće utakmice na Bilinom polju![]()
![]()
Ma ovaj nas Mirvic bas krenuo u stvaranje strasne ekipe, ne zali pare,ali vidjecemo, nadam se da ce uspijeti.
Mi smo za stadion imali ponudu Mladosti DK, besplatno da igramo na onim zamjenskim terenima, ali nasa Uprava je svjesno uzela BP ,zbog kvalitete terena, a i zbog pomoci NK Celik.
Vi ste drug moj, uvijek u FKS imali sportskog prijatelja i uvijek cete imati.

Naravno, ako dodjemo u 4 kolo, odnosno play off, eto nas opet na BP
NK Čelik ZenicaVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:56Hvala drug...Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:48Hvala za objašnjenu situaciju i hvala za željuVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:43
Ma nije to izdaja drug, mali se bas nesto ufurao,kao nije on golman za 1.lige Federacije...
Mi vam želimo da dogurate što dalje u Evropi i naravno da igrate domaće utakmice na Bilinom polju![]()
![]()
Ma ovaj nas Mirvic bas krenuo u stvaranje strasne ekipe, ne zali pare,ali vidjecemo, nadam se da ce uspijeti.
Mi smo za stadion imali ponudu Mladosti DK, besplatno da igramo na onim zamjenskim terenima, ali nasa Uprava je svjesno uzela BP ,zbog kvalitete terena, a i zbog pomoci NK Celik.

Svaka čast vašoj Upravi... vaša Uprava nam je više pomogla nego Grad Zenica

Ma Mirvic je cudo drug, ne zna lik sta ce sa parama,on je to odlucio...Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:01NK Čelik ZenicaVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:56Hvala drug...
Naravno, ako dodjemo u 4 kolo, odnosno play off, eto nas opet na BPFK Sarajevo
![]()
Svaka čast vašoj Upravi... vaša Uprava nam je više pomogla nego Grad Zenica![]()
Pisao sam ja o tome na temi,jos kad je dosla ponuda od Mladosti, ovdje sam bas napisao da ce Sarajevo igrati u Zenici.
Vratite se vi sto prije tamo gdje vam je i mjesto u PL BiH, pa da se kao nekad pofajtamo.
Sretno i nadam se da u sezoni 24/25 opet igrate u najvisem rangu

@vanja8 Ne uvlaci nam se ovdje na temi imaš tamo svoje jarane na temi VelezaVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:56Hvala drug...Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:48Hvala za objašnjenu situaciju i hvala za željuVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:43
![]()
De vi nama onog sa Velezove teme sto pises da ide njima tamo na posudbu i dosta od vas hahaha
I sad plaćate duplu cijenu da samo znas za BP treba nam za PL love
Dje si @Almire klempo jedan...almir2018 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:10@vanja8 Ne uvlaci nam se ovdje na temi imaš tamo svoje jarane na temi VelezaVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:56Hvala drug...
De vi nama onog sa Velezove teme sto pises da ide njima tamo na posudbu i dosta od vas hahaha
I sad plaćate duplu cijenu da samo znas za BP treba nam za PL love![]()
Eto bas tebi sam pisao da ce Sarajevo odbiti Mladost i da ce igrati na BP, znas ti to dobro

Jbi ga drug,Gulashvili ide u Velez na pozajmicu, jer je steta da sjedi kod nas na klupi ili na tribinama...
Problem je drug , sto vi ne mozete davati pola njegove plate...
Samo sam misljenja, da vi mozete uraditi mnogo pametniji posao, obratite se nasoj Upravi, mogli bi vam ustupiti par jako talentovanih akademaca,kao sto je slucaj sa Jovasevicem u Igmanu, to bi sasvim normalno podnijeli, a vi i onako forsirate mladje igrace
Platicemo i petorostruko samo da se plasiramo u grupnu fazu

Pa mislio sam da Mirvic daje čitavu platu a da igra kod nas sta je to njemu i onako ne zna sta ce sa paramaVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:18Dje si @Almire klempo jedan...almir2018 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:10@vanja8 Ne uvlaci nam se ovdje na temi imaš tamo svoje jarane na temi VelezaVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:56
Hvala drug...
I sad plaćate duplu cijenu da samo znas za BP treba nam za PL love![]()
Eto bas tebi sam pisao da ce Sarajevo odbiti Mladost i da ce igrati na BP, znas ti to dobro![]()
Jbi ga drug,Gulashvili ide u Velez na pozajmicu, jer je steta da sjedi kod nas na klupi ili na tribinama...
Problem je drug , sto vi ne mozete davati pola njegove plate...
Samo sam misljenja, da vi mozete uraditi mnogo pametniji posao, obratite se nasoj Upravi, mogli bi vam ustupiti par jako talentovanih akademaca,kao sto je slucaj sa Jovasevicem u Igmanu, to bi sasvim normalno podnijeli, a vi i onako forsirate mladje igrace
Platicemo i petorostruko samo da se plasiramo u grupnu fazu![]()
Ali eto ako ce u Velez sretno mu obradovat ce se jedna osoba tamo znaš na koga mislim
Da uzmemo na posudbu igrace pa da nas zovete filijalom e ne moze
Tačno tako si mi rekao da će te na BP igrat utakmice i hvala vam na tome ispali ste sportski prijatelji to vam nikad neću zaboraviti da ste pomogli nam tad više od Zenice
-
- Kontakt:
Bijelonja, Ljukovac, Tabakovic, Celik, Besic su neki od igraca koji imaju profi ugovor sa Sarajevom a koji bi vam sigurno mogli pomoci, jer bi Sarajevo bez problema moglo snositi njihovu cijelu platu, tako da bi ih vi imali bez ikakvog troska