Slazem se definitivno,i naveo sam gore da je Xavi zasluzuje najvise.Kao sto kaze @juznjak moze Messi i pauzirati jednu godinuMandrak je napisao/la:Dobro, jesu sva trojica igraci istog kluba ali ja licno ovo nebi gledao navijackim ocima i samo kroz klupsku prizmu.nidjo_barca je napisao/la:Meni je svejedno,sve su to igraci Barce.Ja bi nekako volio da je dobije Messi,ali najvise je zasluzuje definitivno Xavi.Iniesta bi trebao biti treci.
Barca-llon d'Or
Fakat bi bila velika fudbalska nepravda kad bi Iniesta ili Messi dobili ovu nagradu isped Xavija.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Iduca utakmica Rubin,Pep ce odmarati neke igrace pa tako poziv za utakmicu su dobili 5 igraca B tima...dok ce Villa,Alves,Pedro i Xavi odmarati ovu utakmicu...5 igraca iz B tima koji su dobili poziv Thiago,Fontas,Barta,Jonathan i Vazquez
spisak pozvanih za ovu utakmicu
Victor Valdes, Puyol, Pique, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffren, Pinto, Mascherano, Sergio Busquets, Maxvell, Adriano, Abidal, Thiago, Victor Vazquez, Fontas, Bartra i Jonathan dos Santos.
Sa Abidalom ce se produziti ugovor koji istice 2012 godine,namjerava se produziti na jos jednu godinu...takodjer ovo je najbolji start kluba u Primeri u prvih 14 kola
spisak pozvanih za ovu utakmicu
Victor Valdes, Puyol, Pique, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffren, Pinto, Mascherano, Sergio Busquets, Maxvell, Adriano, Abidal, Thiago, Victor Vazquez, Fontas, Bartra i Jonathan dos Santos.
Sa Abidalom ce se produziti ugovor koji istice 2012 godine,namjerava se produziti na jos jednu godinu...takodjer ovo je najbolji start kluba u Primeri u prvih 14 kola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sexmachineboy
- Kontakt:
losmi je napisao/la:Dragulj La masie
![]()
![]()
![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
[youtube][/youtube] sta tek reći za Bayinog talenta 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tog Bayernovog mozga za par godina necemo vidjeti niti cemo za njega cuti. Obicno takvi talenti kasnije postanu Cristiano Ronaldo u ranim godinama, ufuraju se i nestanu u kratkom periodu. To nije nikakav talenat, dijete od njegove pete godine uce da dribla 
Saurnam@ Naso si postavljas klip deteta od 7 godina,Jeste on dobar,al se takodje talenat ne razvija ravnomerno kako prolaze godine,cesto takvi talenti propadnu,a neki ne zapazeni decko u 7 god. kasnije postane veliki talenat

MVP - Messi-Villa-Pedro
Gledaj im golova u sali koliki su, i ne dao gol s pola centra 
Taj Barcin talenat što ga je losmi postavio čini se da će biti igračina.. A znamo da ima od koga i vidit i naučiti..
Taj Barcin talenat što ga je losmi postavio čini se da će biti igračina.. A znamo da ima od koga i vidit i naučiti..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
...Ronaldinho+Messi=Tiago...odlican igrac...losmi je napisao/la:Dragulj La masie
![]()
![]()
![]()
I burazer od Thiaga je sila takodjer,mnogi kazu da je cak i veci talenat od Thiaga,vrlo vjerovatno da cemo ih u buducnosti gledati zajedno u prvom timu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.losmi je napisao/la:Dragulj La masie
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 14 avg 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Uf sastava koji veceras pocinje...neznam koja ce ovo formacija biti
Pinto,Maxwell,Adriano,Fontas,Pique,Mascherano,Busquets,Jonathan,Thiago,Bojan,Jeffren
Zanimljivo ce biti ovo gledati bitno je da Thiago pocinje
Pinto,Maxwell,Adriano,Fontas,Pique,Mascherano,Busquets,Jonathan,Thiago,Bojan,Jeffren
Zanimljivo ce biti ovo gledati bitno je da Thiago pocinje
...ej ima li tko link za utakmicu...hvala unaprijed... 
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
http://www.vipcanals.org/ch4.htmlenobarca je napisao/la:...ej ima li tko link za utakmicu...hvala unaprijed...
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
E fala ti Vila trebao i meni,,,,, ThanksDAVID VILLA 7' je napisao/la:http://www.vipcanals.org/ch4.htmlenobarca je napisao/la:...ej ima li tko link za utakmicu...hvala unaprijed...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
imal ko normalan link ovaj moj poludio ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
To i ja trazim, pitaj na chatu.......................................DAVID VILLA 7' je napisao/la:imal ko normalan link ovaj moj poludio ?
...dajte link...ovaj bas poludio...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ubise rusi nakon jeffrena evo i bojan se povrijedio 
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
http://aflam4you.tv/chaine1.php
P.S. jesu normalni ovi rusi? treba im nozeve jos dati (Bojan, Jeffren???) cemu ove izmjene...
nisam gledao, al pretpostavljam da su povrede... 
P.S. jesu normalni ovi rusi? treba im nozeve jos dati (Bojan, Jeffren???) cemu ove izmjene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.