Anonimac hvala na upozorenju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
08.05.2013.DonPippo9 je napisao/la:terabajt je napisao/la:Kako mi je drago sto je derbi pomjeren u 8Pa u koliko je konačno pošto ne može da mi učita oficijalnu stranicu, opet error?TheGreatest10 je napisao/la:Derbi je u 20:00, tačnije 19:45
likusa je napisao/la:
jarane ukucaj fkzeljeznicar.ba a ne .comDonPippo9 je napisao/la:terabajt je napisao/la:Kako mi je drago sto je derbi pomjeren u 8Pa u koliko je konačno pošto ne može da mi učita oficijalnu stranicu, opet error?TheGreatest10 je napisao/la:Derbi je u 20:00, tačnije 19:45
Osteceni smo uzasno sudjenje penal koji je vidio komplet stadion nije vidio sudija pa onaj start na ivici sesnesterca i onda kompenzira na stvari koja je manje penal nego ono sto je propustio svirnutiTeaM87 je napisao/la:zasluzili smo pobjedu od 4 razlike, ali i ovo je odlicnosamo ne znam sta je onim nasim igracima, pa niko ne smije da osuta sa 15 metara, sve dodaju lopru jedan drugom oko kaznenog prostora i na kraju je izgube, i to vise puta.. Navijanje vise nego odlicno, stadion krcat
Puna tribina.samo malo praznih mjesta..cuo sam info da je cak i karti nestaloFrobidden je napisao/la:ako Dino Pekić kaže da je u 20:00, onda je tada![]()
Zna li iko koliko je danas bilo raje na Otoci, treba mi hitno. Msm na ukupnu posjetu ?
Sta je ba Mirza, svega ti sta ovdje ne valja?? Zeljo je beton i to armirani betonmmmirza je napisao/la:likusa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znači oko 4 i pol milje ako se ne varam. Hvala ti punoennis je napisao/la:Puna tribina.samo malo praznih mjesta..cuo sam info da je cak i karti nestaloFrobidden je napisao/la:ako Dino Pekić kaže da je u 20:00, onda je tada![]()
Zna li iko koliko je danas bilo raje na Otoci, treba mi hitno. Msm na ukupnu posjetu ?,pa eto koliko ona tribina prima skontaj
oko 3000Frobidden je napisao/la:znači oko 4 i pol milje ako se ne varam. Hvala ti punoennis je napisao/la:Puna tribina.samo malo praznih mjesta..cuo sam info da je cak i karti nestaloFrobidden je napisao/la:ako Dino Pekić kaže da je u 20:00, onda je tada![]()
Zna li iko koliko je danas bilo raje na Otoci, treba mi hitno. Msm na ukupnu posjetu ?,pa eto koliko ona tribina prima skontaj
osteceni smo vise puta, ja mislim da bi nasi uletili na teren da se nije izvadio sa onim, budimo realni, nepostojecim penalompile87 je napisao/la:Osteceni smo uzasno sudjenje penal koji je vidio komplet stadion nije vidio sudija pa onaj start na ivici sesnesterca i onda kompenzira na stvari koja je manje penal nego ono sto je propustio svirnutiTeaM87 je napisao/la:zasluzili smo pobjedu od 4 razlike, ali i ovo je odlicnosamo ne znam sta je onim nasim igracima, pa niko ne smije da osuta sa 15 metara, sve dodaju lopru jedan drugom oko kaznenog prostora i na kraju je izgube, i to vise puta.. Navijanje vise nego odlicno, stadion krcat
Presudilo je to sto smo bolja ekipa od olimpica ono je odron od terena livada prava ko ispred zgrade, Grbavica je izmislila svijet za otoku....
Nikud oni nece navaljivat,u tome i jest problem. Zatvorice se ko Sparta. Ali u svakom slucaju I KUP JE NAŠ!!!zlatandr je napisao/la:Jos da je sa stilom ovjerit titulu sa nekih 3-0 protiv pitara, to bi bila fantazija. Jedino me malo kup brine i Siroki, oni ce dole navalit svim snagama da uzmu kup
Ako Bog da !!!neroazzuro je napisao/la:Nikud oni nece navaljivat,u tome i jest problem. Zatvorice se ko Sparta. Ali u svakom slucaju I KUP JE NAŠ!!!zlatandr je napisao/la:Jos da je sa stilom ovjerit titulu sa nekih 3-0 protiv pitara, to bi bila fantazija. Jedino me malo kup brine i Siroki, oni ce dole navalit svim snagama da uzmu kup
Bravo momci!
cuj nepostojeciTeaM87 je napisao/la:osteceni smo vise puta, ja mislim da bi nasi uletili na teren da se nije izvadio sa onim, budimo realni, nepostojecim penalompile87 je napisao/la:Osteceni smo uzasno sudjenje penal koji je vidio komplet stadion nije vidio sudija pa onaj start na ivici sesnesterca i onda kompenzira na stvari koja je manje penal nego ono sto je propustio svirnutiTeaM87 je napisao/la:zasluzili smo pobjedu od 4 razlike, ali i ovo je odlicnosamo ne znam sta je onim nasim igracima, pa niko ne smije da osuta sa 15 metara, sve dodaju lopru jedan drugom oko kaznenog prostora i na kraju je izgube, i to vise puta.. Navijanje vise nego odlicno, stadion krcat
Presudilo je to sto smo bolja ekipa od olimpica ono je odron od terena livada prava ko ispred zgrade, Grbavica je izmislila svijet za otoku....
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.