Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 01:30

A kud bas sad nadjose pobjedjivati. Kud obicni U1.5 ne stavi bar bi bio ziv jos. Jbg potcijenjeni su previse. Jesu losi uzas al nije ni bar jedno 10ak timova iz lige im nista narocito jace. 6 kvotu su live imali pred go.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 apr 2017, 01:32

Ne razumijem se u ovaj bejzbol pa da pitam. Vidim gubi nam Washington nakon dvije devetine, da li mogu ovo okrenuti? :mrgreen: :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 01:37

@arelinho nije to nista pogotovo ako je Washington u pitanju. Oni i Cubsi uvijek puste pa preokrecu. Mislim ono cesto.

Yebase mene i Vasilija, mene Quilmes njega Altos! :puke: :puke:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 apr 2017, 01:42

Effenberg je napisao/la:@arelinho nije to nista pogotovo ako je Washington u pitanju. Oni i Cubsi uvijek puste pa preokrecu. Mislim ono cesto.

Yebase mene i Vasilija, mene Quilmes njega Altos! :puke: :puke:
Evo u sekundi sa 0:2 na 3:2. A sporta :urnebes: :urnebes:

Šteta što padoste te parove. :thumbdown:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 01:57

Jos ja ne htjede da stavim 5 kvotu na te goste da ce im jos jedan zabit a imao osjecaj fakat! Jbg. Nisam trebao nista igrati ovako umoran.

Bejzbol je yeben za kladiti se samo cu to reci. Povremeno to samo!

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 29 apr 2017, 02:19

Bejzbol mrzim iz dna duse i kao 'sport' i kao stvar za kladjenje, yebo to. U gownima sam danas braco, samo me ova kosarka moze izvaditi :mrgreen:

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 02:22

Vasilije je napisao/la:Bejzbol mrzim iz dna duse i kao 'sport' i kao stvar za kladjenje, yebo to. U gownima sam danas braco, samo me ova kosarka moze izvaditi :mrgreen:
Mene Sol de America da ne primi go. Sad odigro na 2.05 kvotu. Dobar su tim vode valjda se odbrane!

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 29 apr 2017, 02:29

Effenberg je napisao/la:
Vasilije je napisao/la:Bejzbol mrzim iz dna duse i kao 'sport' i kao stvar za kladjenje, yebo to. U gownima sam danas braco, samo me ova kosarka moze izvaditi :mrgreen:
Mene Sol de America da ne primi go. Sad odigro na 2.05 kvotu. Dobar su tim vode valjda se odbrane!
Trebali bi, znam kad god sam igrao over da su zavrsili 0-0 :urnebes: :urnebes:

vec sam se spremio na pad ili iscekivanje zadnje sekunde :plac:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 02:31

Ako si jos tu preporucio bi ti Independente under 1.5 i Sant Andreu takodje ali sad dok jos vrijede, ja sam ih stavio skupa sa Cileancima ovim da gost ne da ova Tomuca. Jbg domacin je jak kuci a ovi mrljavi to bi trebalo a ove dvije ce u blizu biti. Bumo vidili 13.4 sam kvotu nabio. Sol je singl na jace. Jbg moram prodati pred kraj kako god, ma Paragvajci su cesce under nego over, ima kola kad divljaju i ekipa koje divljaju ali kad zataje to i bi.

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 29 apr 2017, 02:33

Ma znam.. Sto se juznoamerikanaca tice ganjam samo River overe. Nekad sam igrao i ostale samo radi kvota (2.5-6 nekad kvote bile na argentince druga liga), sad slabo, sta cu kad ne dolaze. :D :D :D

Probat cu sa Independenteom, ali na nesto manje yebiga ne smijem se zalijetat vise veceras.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 02:35

Vasilije je napisao/la:Ma znam.. Sto se juznoamerikanaca tice ganjam samo River overe. Nekad sam igrao i ostale samo radi kvota (2.5-6 nekad kvote bile na argentince druga liga), sad slabo, sta cu kad ne dolaze. :D :D :D

Probat cu sa Independenteom, ali na nesto manje yebiga ne smijem se zalijetat vise veceras.
Ona C Argentinska je divljastvo, cesto bude puno golova. Imaju neku mustru svoju zavrsavaju im se tekme po 3:4 ili po 0:0. Znaci haman uplate pred mec te kvote po 7-8 :lol: :lol: Pa naprave ili da nikako nema ili da pljusti.

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 29 apr 2017, 02:37

Effenberg je napisao/la:
Vasilije je napisao/la:Ma znam.. Sto se juznoamerikanaca tice ganjam samo River overe. Nekad sam igrao i ostale samo radi kvota (2.5-6 nekad kvote bile na argentince druga liga), sad slabo, sta cu kad ne dolaze. :D :D :D

Ona C Argentinska je divljastvo, cesto bude puno golova. Imaju neku mustru svoju zavrsavaju im se tekme po 3:4 ili po 0:0. Znaci haman uplate pred mec te kvote po 7-8 :lol: :lol: Pa naprave ili da nikako nema ili da pljusti.
Da, da, oni su bas divljaci.. To su mi najjace lige za pratiti rezultate, ali niposto za igrati. Kad vidim da ekipa ide 0:0, 0:0, 1:1, 5:4, 0:0, 0:0, bude mi milo, vidim da im sudstvo tamo ne sljaka dobro :urnebes:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 02:44

Vasilije je napisao/la:
Da, da, oni su bas divljaci.. To su mi najjace lige za pratiti rezultate, ali niposto za igrati. Kad vidim da ekipa ide 0:0, 0:0, 1:1, 5:4, 0:0, 0:0, bude mi milo, vidim da im sudstvo tamo ne sljaka dobro :urnebes:
Ma tamo svi oni suradjuju ja mislim i igraci i sudije i kladionice. Jer ove velike williame i bet365 ne interesuje sto se rikta i zasto se to radi sve dok imaju pravu informaciju, oni njima kazu vjerovatno vi nama informacije a mi cemo vas kod drugih naputiti (bezbeli neke azijske kladionice koje primaju iznose bez da pitaju, i oni i familija im se okladi na to i od toga zive) Ne riktaju svaki mec ali ih ima par u sezoni i dosta im vala da zive! :lol:

Jer ti rezultati nemaju logike gdje ces ti igrati 5 tekmi po 0:0 i to cesto zna biti under 2.5 u sutevima na go! :urnebes: :urnebes:
I onda fol 5:4, pa to nema ni u hokeju kad je empty net!

Sad vidim da je ova Capiata prije nego sam se kladio penal fulala, haman ih nece, necu ja to ni prodavati, a i zasto bi kad mi samo 40 % daju sada rendite. Mislim jeste nesto ali ne vrijedi izlaziti na tu kvotu u ovoj minuti. Vise me strah ovako da ovi moji 2:0 zabiju jer onda mogu i pustati. 1:0 je idealno ali sad igrati under 1.5 kad je 3.75 hmmm to je vec guza ko meduza! Bumo vidili 12 min jos!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 02:50

@Vasilije

Oj kud bas Independente proba, Brazil puno mirniji, fin kec bi ja ne smjedoh, Estudiantes mogao crveni fasovati valjda se dozovu malo jbg i ne kleknu, dovoljno su smotani da ne daju oni, ali mogu li da ne prime? Independente nije neka extra ambiciozno napadacka ekipa oni ce u drugom stati i smiriti se nije da ne moze ostati ovo ali :pray: :pray:

I Brazilci primise! :lol: :lol:

Sad ide ona pomozi Boze! Nek se Sol zavrsi nema veze nece mi toliko biti krivo! Ipak dizem sidro na 1.7 kvoti efektivno izlazim i prodajem, dobro je s obzirom na jacinu uloga. One strelice na bet 365 samo na jednu stranu idu gdje ne treba! :urnebes: :urnebes: Vratio sam malo pusione na one Altose! I pazi ovo bgt svira kraj tacno u 90:00 i ostaje, bas nemam srece s ovim prodajama. Juce jedan na 10 nabio skoro 70 cekao, Nimes U1.5 i Amiens U2.5 ostali i 0:0 obje do 60e, i reko sta cu prodavat nedam za 40 unita i Amiens ha primi kao favorit go znao sam da sam heban i vidim 1:1 odmah potom sve ti je jasno, gledam potom ko mulac u one kvote live 2.10 kec 2.00 x i oko 4-5 dvica, znaci jasno ti sve da ce domacin da dobija, al necu ja tiketa prodati za ulozeno pod parolom cupaj ista i na keca ili sl. go preusmjeriti. Dodju tako neki intervali kad jednostavno ne igramo logicno i pusimo, to su nase greske, to treba rjesavati hitno!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 apr 2017, 03:36

Koje smeće je ovaj Wade, fuj.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 apr 2017, 08:32

Steph je napisao/la:Koje smeće je ovaj Wade, fuj.
Ne govori mi ništa. Oborio me za 500 KM. U prvoj četvrtini imao 3 asistencije i kasnije nije mogao napraviti jednu.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 apr 2017, 09:32

slika
slika
slika

jbg, cca 900 kermi na ovim listićima, bit će bolje danas :mrgreen:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 apr 2017, 11:01

A stoka sta rade svasta, a pogotovo taj Arnaboldi sto te obori, konji konjski 100 puta govorio ti zabari ne smijes se kladiti protiv njih kad igraju u Italiji pobjedice Federera sve ce im navuci a jel kroci samo metar van one cizme ne moze meda. Sve im yebem. Zayebano fakat.

Ja sinoc zamalo da nastradam i 100 unita ispusim padam oklade po 5-10 unita jedno 15 jednu za drugom i sreca uleti ovo:

slika

Jedan od rijetkih puta da uleti nesto i cak mali plusic kad igram umoran, na kraju nisam mogao ni pratiti do kraja hokej zaspao u 3/3 i pobjedili valjda nekad pri kraju, Mexose sam ocekivao da ce syebati 100% mada ovaj Veracruz znam da cesto ne prebace 2 ili max 3 gola pogotovo kad vode.

Ako volite na golove igrati a uranite ujutru preporucujem Kineze. Ufff sta rade. Niposto, al ni pod razno nemojte ni pokusavati 1x2, ako vec hocete idite na ogromne kvote. Juce Guizhou R&F gubi 1:2 gost jos crveni live kvotu mu pustaju 35 za sl. go 1:3 zavrsava. Sve tekme idu O2.5 O 3.5 oba daju po 2 gola itd. itd. Do juce nisu mogli pogoditi bunar!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 apr 2017, 11:09

Ima li neko na Skrillu 5€ da bi poslao, a ja bih njemu X-bon od 10KM ili uplata na račun WWin/Premier/BHPlay?

Hitno mi je pa ako ima neko da bi pomogao, bio bih zahvalan.

PS. Čestitke dobitnicima, samo ih nastavite guliti mamicu im. :thumbup:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 29 apr 2017, 11:14

slika

Ukupno 500 KM. Sredinom treće četvrtine stao na 9 i do kraja nije igrao. Nije povreda, nisu problemi s ličnim niti se naslućivao blowout. Golemo majke mi šta mi se dešava zadnjih 15-tak dana. Treba hodži otići. :?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.