PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
On im je pencilin haha
Doduse ima ovdje rekovalescenata sto su bjezali sa fb i trcali po 6 tramvajskih stanica haha
Doduse ima ovdje rekovalescenata sto su bjezali sa fb i trcali po 6 tramvajskih stanica haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bahati simpatizeri manjeg sarajevskog kluba. Cuj rastjera

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam. Petak pa vas pustili 'z brda' ?sviunapad1010 je napisao/la:Bahati simpatizeri manjeg sarajevskog kluba. Cuj rastjera
Kaze nece s njim vise pricati.belosevic28 je napisao/la:On im je pencilin haha
Pa uslugu mu ucinio jbt, kao srece da nam je svima ucini.
Jesi li me ostavila Mirkice moja da promjenim status veze i pocnem postavljati tuzne pjesme na fbsviunapad1010 je napisao/la:Bahati simpatizeri manjeg sarajevskog kluba. Cuj rastjera
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Alejkumu selam @beli. Sutra ćemo na brdobelosevic28 je napisao/la:Selam. Petak pa vas pustili 'z brda' ?sviunapad1010 je napisao/la:Bahati simpatizeri manjeg sarajevskog kluba. Cuj rastjera
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Zebi i Krpicu istekli ugovori a Zec sam odlucio da prekine saradnju.Eto zastoSarajevoJeBordo je napisao/la:Zato su najbolji igrači iz te Slobode, po svjetskoj fudbalskoj tradiciji, nakon toga svoje karijere nastavili u najvećem klubu u državi.zlajci je napisao/la:Tvoj klub kad centar na Tusnju nije prelazio dobijao je dusu od 4 komada, fasovanje ko lace na malealenpitar je napisao/la:Ova zvijezda ne zasluzuje da se bori za opstanak. Odigrali su na Kosevu bolje od 90% ekipa koje su iznad njih na tabeli. Dok npr slobodanka je fasovala samo 1-0 a nisu centra presli.![]()
23
-
belosevic28
- Kontakt:
Pobijedili, izgubili ne vracajte se. Dok ne dodje patriJota da vas povede u pobjede.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tobe i ja kad smo pisali ovdje ti nisi postojao na forumu i nisi relevantan o tome pisati.Beton je napisao/la:Kaze nece s njim vise pricati.belosevic28 je napisao/la:On im je pencilin haha
Doduse ima ovdje rekovalescenata sto su bjezali sa fb i trcali po 6 tramvajskih stanica hahaOteo mu Tobe zvaku.
Ja kad sam pisao na forumu magarac jedan ti struju na brdu nisi imao.sviunapad1010 je napisao/la:Tobe i ja kad smo pisali ovdje ti nisi postojao na forumu i nisi relevantan o tome pisati.Beton je napisao/la:Kaze nece s njim vise pricati.belosevic28 je napisao/la:On im je pencilin haha
Doduse ima ovdje rekovalescenata sto su bjezali sa fb i trcali po 6 tramvajskih stanica hahaOteo mu Tobe zvaku.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Beton to ti tvrdiš da jesi. Izjasni se koji profil i dokazi. Do tada zacepi i ne mlati tim jezikom ko ker u julu.
Ko si ti da ja tebi govorim koji je profil pa da izvlacis postove. Sjecas li se vremena kad su High i csh bili moderatori? Vjerovatno pojma nemas.sviunapad1010 je napisao/la:Beton to ti tvrdiš da jesi. Izjasni se koji profil i dokazi. Do tada zacepi i ne mlati tim jezikom ko ker u julu.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Puno blebeces u prazno.Beton je napisao/la:Ko si ti da ja tebi govorim koji je profil pa da izvlacis postove. Sjecas li se vremena kad su High i csh bili moderatori? Vjerovatno pojma nemas.sviunapad1010 je napisao/la:Beton to ti tvrdiš da jesi. Izjasni se koji profil i dokazi. Do tada zacepi i ne mlati tim jezikom ko ker u julu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Beton je napisao/la:Ko si ti da ja tebi govorim koji je profil pa da izvlacis postove. Sjecas li se vremena kad su High i csh bili moderatori? Vjerovatno pojma nemas.sviunapad1010 je napisao/la:Beton to ti tvrdiš da jesi. Izjasni se koji profil i dokazi. Do tada zacepi i ne mlati tim jezikom ko ker u julu.
Gospodin savršeni kuknjavaBeton je napisao/la:Oni samo Mitra Mirica slusaju.MocMahale444 je napisao/la:Dvokorak sta je s tobom i muzikom. Ozbiljno hljeba mi to samo slusaju levati. Cuj mili vanili![]()
Daj kjuba, dmxa, biggija.
Ono lajk vatafak.
Daj mi furadana!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Jacija hajrola
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sjećamo se. Zovni tog ćuku s fakulteta filozofskih nauka u polupojedenom sakou nazad, imamo viška konzerviBeton je napisao/la:Ko si ti da ja tebi govorim koji je profil pa da izvlacis postove. Sjecas li se vremena kad su High i csh bili moderatori? Vjerovatno pojma nemas.sviunapad1010 je napisao/la:Beton to ti tvrdiš da jesi. Izjasni se koji profil i dokazi. Do tada zacepi i ne mlati tim jezikom ko ker u julu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.