**** ce te Derdiyok kad dodje. Napravit ce ti malog Zukorlica.dvokorak je napisao/la:Ovim šifšama i otpatku iz Raške je potreban kakav domaći Jim Jones da ih povede:D
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
- Kontakt:
@beton fino ti je covjek rekao na bosanskom. To sto je tebi maternji tutinsko-sandzacki nije on kriv.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dabiću, mandarinice, mojne nam te vase kriminalne bratije iz Raške!
<3
<3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
E da znaju turci da im potomci ne peru shupak poslije kenjanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Gdje najvise ima sanera, smekera, mahera i ono ulicnih mangupa.
Rajvosa, BG ili ZG???
Znamo vec gdje su sminkeri
Rajvosa, BG ili ZG???

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I vi sa brda kazete bijo, zaradzivo.sviunapad1010 je napisao/la:@beton fino ti je covjek rekao na bosanskom. To sto je tebi maternji tutinsko-sandzacki nije on kriv.
- svrakino1921
- Kontakt:
U Svrakinom seluMocMahale444 je napisao/la:Gdje najvise ima sanera, smekera, mahera i ono ulicnih mangupa.
Rajvosa, BG ili ZG???
Selam sefe Muhoni
-
- Kontakt:
Ako smo mi brdo sarajevo je planina a sjenica je TriglavBeton je napisao/la:I vi sa brda kazete bijo, zaradzivo.sviunapad1010 je napisao/la:@beton fino ti je covjek rekao na bosanskom. To sto je tebi maternji tutinsko-sandzacki nije on kriv.

Jok ja da govorim tako ali razumijem sta pise iako nije gramaticki ispravno za razliku od tebe koji ne razumijes bosanski.
Uostalom zovi Mufida Memiju ako je jos ziv i plati mu da te nauci bosanski i pravilan izgovor, sto je jos vaznije za vas iz raske oblasti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Razumijes zato sto tako i govoris.sviunapad1010 je napisao/la:Ako smo mi brdo sarajevo je planina a sjenica je TriglavBeton je napisao/la:I vi sa brda kazete bijo, zaradzivo.sviunapad1010 je napisao/la:@beton fino ti je covjek rekao na bosanskom. To sto je tebi maternji tutinsko-sandzacki nije on kriv.![]()
Jok ja da govorim tako ali razumijem sta pise iako nije gramaticki ispravno za razliku od tebe koji ne razumijes bosanski.
Uostalom zovi Mufida Memiju ako je jos ziv i plati mu da te nauci bosanski i pravilan izgovor, sto je jos vaznije za vas iz raske oblasti.

Ja samo prenosim rijeci Zlatana Ublehe Nalica.

I ti sigurno jesi sa brda, ista si seljacina k'o i ono majevicko govedo.

- MocMahale444
Alejkumu Selam pasa moj solidni.svrakino1921 je napisao/la:U Svrakinom seluMocMahale444 je napisao/la:Gdje najvise ima sanera, smekera, mahera i ono ulicnih mangupa.
Rajvosa, BG ili ZG???
Selam sefe Muhoni
Ozbiljan sam sta mislis??
Da nije Sjenica?MocMahale444 je napisao/la:Gdje najvise ima sanera, smekera, mahera i ono ulicnih mangupa.
Rajvosa, BG ili ZG???
? ? <3
-
- Kontakt:
Samo ti poslusaj savjet nađi nekog poput Mufida Memije neka te fino nauči bosanski @beton mamina mazo.Beton je napisao/la:Razumijes zato sto tako i govoris.sviunapad1010 je napisao/la:
Ako smo mi brdo sarajevo je planina a sjenica je Triglav![]()
Uostalom zovi Mufida Memiju ako je jos ziv i plati mu da te nauci bosanski i pravilan izgovor, sto je jos vaznije za vas iz raske oblasti.![]()
Ja samo prenosim rijeci Zlatana Ublehe Nalica.![]()
I ti sigurno jesi sa brda, ista si seljacina k'o i ono majevicko govedo.
- MocMahale444
No komento.dvokorak je napisao/la:Da nije Sjenica?MocMahale444 je napisao/la:Gdje najvise ima sanera, smekera, mahera i ono ulicnih mangupa.
Rajvosa, BG ili ZG???
Ici cu kod ovog sto je tebe i sidrasa ucio da pomognem obavjestajnim sluzbama da ga strpaju u zatvor zbog antidrzavnog djelovanja.
Kako bolan nema Bosne a Mirka iz svilajnca mekece na bosanskom

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Ocekujemo gromoglasno mekecanje sa okolnih brda.alenpitar je napisao/la:Kako bolan nema Bosne a Mirka iz svilajnca mekece na bosanskom![]()
-
- Kontakt:
Tobetinjo bojboda ti si najveci pakas koji je ikad pisao na ovoj temi.
Zdravo i to je to, s tobom više nemam sta diskutovati.

Ostavljas me? Nadam se da ce te taj drugi znati vise voljeti kad ja to nisam umiosviunapad1010 je napisao/la:Tobetinjo bojboda ti si najveci pakas koji je ikad pisao na ovoj temi.![]()

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-
- Kontakt:
Selam alejk.
Ne dopustite da vas ove real life i facebook izbjeglice posvadjaju. Pronaci ce se i jedni i drugi.
Natjecite se u dobru !
Ne dopustite da vas ove real life i facebook izbjeglice posvadjaju. Pronaci ce se i jedni i drugi.
Natjecite se u dobru !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Alejkumu selam belibelosevic28 je napisao/la:Selam alejk.
Natjecite se u dobru !
Rastjera Tobe forumase ko SDA narod
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.