BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

secer
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la secer » 11 jun 2013, 10:50

opa, evo svadje u domuzistanu. :)

Watzke in der BILD: „Robert Lewandowski wird 2013 definitiv nicht zum FC Bayern München wechseln. Das ist endgültig!“

Lewandowski: „Das hat der BVB-Präsident gesagt? Das weiß ich nicht. Ich glaube nicht, dass das eine definitive Entscheidung ist. Ich denke, das wird sich noch ändern.“

Lewandowski gegenüber dem Fernsehsender TVP: „Noch vor kurzer Zeit hat das alles anders ausgesehen und sie haben andere Dinge gesagt. Dass, was sie zu mir gesagt haben, zählt weiterhin für mich. Und nicht das, was in den Medien steht. Ein gegebenes Wort ist sehr wichtig und das ist zu respektieren."

kompletan clanak:
http://www.bild.de/sport/fussball/rober ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ce da bude gangnam stajl. :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 11 jun 2013, 11:21

Ja ocekujem samo da Eriksen bude doveden pred pocetak priprema, samo sam za njega siguran da cemo videti u zutom dresu posto stvarno ne vidim koji klub moze da ga otme za vise para i kolko sam shvatio coveku se ne ide u Liverpul.Kod tog igraca skoro i da nema konkurencije, tako da ne verujem da tu mogu omasiti i da ce covek otici negde drugde.Kod ostalih igraca postoje i drugi timovi koji traze te igrace.Bilo bi odlicno kada bi doveli Bernarda do pocetka Kupa Konfederacija, jer posle toga postoji rizik da mu poraste cena nakon tog takmicenja.U tom slucaju mogli da se umesaju jaci finansijski klubovi od Borusije.Jedino znam da njega isto trazi Totenhem, mada oni i nisu neka konkurencija.:lol: Ako se pojave tu veci klubovi od njih, racunam da ni od njega nece biti nista.

Vacke je sigurno svestan koliko ce niske biti druge ponude za Levandovskog u odnosu na Bajernovu sto ce ograniti resurse za novog napadaca i najrealnije resenje bi u tom slucaju bio Auba.Da se razumemo, covek je ove sezone zbog legendardnog Brandaa pomeren desno, a ono sto mi je rekao drugar vezano za njega je da su mu centarsutevi kao i pas igra slabija strana sto mi je bilo dovoljno jasno da skontam da on tu igra samo prinudno.Mada ni to mu nije smetalo da dogura do drugog najboljeg strelca u francuskom sampionatu ako se ne varam.Pretprosle sezone je isto bio dobar i igrao je vise na svojoj prirodnoj poziciji.Sem Totenhema i Arsenala ne vidim koji ce klub ozbiljno zagristi za Levandovskog.A oba kluba ce gledati sigurno da sto jeftinije prodju, tako da bih bio zadovoljan kad bi se od njega izvuklo 15 miliona i te pare ulozile u Aubamejanga.

Edit:Treba svakako uzeti u obzir da je vecina igraca na godisnjim odmorima kako bi na kratko zaboravili na ove stvari po pitanju njihovog moguceg prelaska u drugi klub ili produzenja ugovora(kako god) i da tek za nekih desetak dana mozemo ocekivati nesto konkretno.

Klare

Post Postao/la Klare » 11 jun 2013, 12:12

HzBvB je napisao/la:Nemoj komentarisat navijenje
A ti jednostavno ovih dana nisi validan da bilo šta kažeš. :lol:

Prevelik šok je u pitanju, izgubljeni trofeji, više niste aktuelni ni u kupu ni u ligi,
a još onakav udarac u obliku klempe vam zadali, pa ima li kraja vašim jadima. :lol:

Nego pjevaljko samo za žutu raju u ćošku, ajmo u ritmu :lol: :arrow:
Plačiiiii, moliiiiii,
tu pomoćii nemaaaa,
Bayern je uzeooooooo,
trofejeeee sveeeeeeeeeeeeeee-eeeeeee,
hey-hey, hey-hey, hey-hey-hey-hey, hey-hey, hey-hey, heeeeeeeeeeeey... :lol:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 jun 2013, 12:48

Al' sto ovi jajarci imaju bujnu mastu, cudo nevidjeno. Misle sto su oni tako prozivljavali zadnje dvije godine da ce svako :mrgreen:

@Dule
Par igraca je vec sigurno "odradjeno", jer nebi pustali Leitner-a i Bitencourt-a na posudbe da vec nije sredjena ta sirina. Predpostavljam da se samo jos peglamo oko deBruyne i levatovskog. Kako znamo nasu trojku oni ce samo jednog dana iz vedra neba sazvat press i saopstit tih 5,6 imena u paketu. Jedino je Sokratis izletio pred rudu i prvi saopstio da prelazi u BvB. Sta ces juznjak, nem're ti taj nesto imat a da kome nenatakari :lol:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jun 2013, 17:44

Izgleda da je UTD spreman da iskešira mnogo novca za Lewata. Kako nama, tako i njemu. Piše da su spremni da plate 34 mil. eura za odštetu, dok bi Lewat primao 210 000 eura sedmično u ugovoru od 5 godina.
http://www.welt.de/sport/fussball/inter ... owski.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Prije pola sata na zvaničnoj stranici UTD-a bila je okačena vijest da je transfer finaliziran pa su je kasnije uklonili. Međutim, stoji i dalje da UTD ima Pole position po mišljenju medija.

Engleski mediji pišu da su svi velikani sa Otoka povećali zainteresovanost za Lewata nakon izjave Watzkea da dotični neće ići u Jajern. KOAN LEWANDOWSKI... :lol: :lol: :lol:

Na izjavu Lewata da mu je BVB obećao da može ići u klub koji želi, stigao demant od Zorca:
«Eine solche Zusage gab es nicht», sagte BVB-Sportdirektor Michael Zorc den «Ruhr Nachrichten»
Sve je to maslo njegovog menadžera (inače najvećeg seljaka u svijetu sporta), koji mu filuje glavu glupostima i laže sve redom. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 jun 2013, 21:48

Ima li Schurrle klauzulu u Leverkusenu?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 11 jun 2013, 21:52

adnan24 je napisao/la:Ima li Schurrle klauzulu u Leverkusenu?
ne znam zašto ali meni tu sve smrdi da će on k nama :o

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2013, 21:58

Semir bvb je napisao/la:Izgleda da je UTD spreman da iskešira mnogo novca za Lewata. Kako nama, tako i njemu. Piše da su spremni da plate 34 mil. eura za odštetu, dok bi Lewat primao 210 000 eura sedmično u ugovoru od 5 godina.
http://www.welt.de/sport/fussball/inter ... owski.html" onclick="window.open(this.href);return false;

The English champions Manchester United has reportedly Lewandowski at a salary of about 210,000 euros a week. Some time ago, the "Red Devils" had already asked the 24-year-olds, according to the "Sun" an offer for a five-year contract and Dortmund a release of approximately 34 million euros in prospect. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jun 2013, 21:59

adnan24 je napisao/la:Ima li Schurrle klauzulu u Leverkusenu?
Nisam 100 % siguran, ali pričalo se da ima klauzulu od 25 mil. :? Ukoliko CFC zadrži De Bruynea i odustane od Schurrlea kako se danas pisalo, onda bi bilo logično da se mi "potrudimo" oko Schurrlea. ;)
Saurman je napisao/la: :lol:
KOAN LEWANDOWSKI... :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 jun 2013, 22:01

Pa izgleda da su odustali od njega a Leverkusen je blizu dovodjena Sona...fina prilika da se iskesiraju novci i to za jednog Nijemca sto je svakako + u cijeloj prici.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 11 jun 2013, 22:03

večeras iza utakmice danska-armenija ili najkasnije sutra očekujem potvrdu eriksen u BVB-u

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 jun 2013, 22:07

Ne znam kako vašoj upravi nije pao na pamet Bony. Msilim da bi bio idealan u napadu, a zvijer je. Mislim da može napraviti karijeru jednako uspješnu kao i Drogba.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 jun 2013, 22:29

Ma ovo levat u manu nemogu da vjerujem. I to jos 34 miliona. Pa nisu ni oni veslo sisali. Sto bi izvalili toliku sumu kad ga mogu glat dobit za cvancigu?! Jos 210 milja hefticno? 11 miliona u godini?

Fakat je ovo postalo j'ebe lud zbunjenog :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jun 2013, 11:27

Ja maloprije procitah da je MANU ponudio lewi 90,000 funti sedmicno. Sto dodje skoro isto koliko mu nudi i BVB za ovu preostalu sezonu.
Ali eto on hoce ko i kagawa da ide u veci klub i da LP gleda na TV-u :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 12 jun 2013, 11:39

Imal sta sa onim Tellom iz Barcelone,ko god je gledo euro mladih pogotovo protiv Njemaca,momak ubija sa krila,prebrz igrac 10 miliona se krece cijena,realno haro bi Bundesligom jos kakav dobar centarfor i Borussia bi mogla da se ganja sa Bayernom

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 jun 2013, 11:39

Navodno dajemo 20m za Negreda - http://www.fussballtransfers.com/bundes ... redo_37239" onclick="window.open(this.href);return false;

Isti izvor piše kako je Milan zainteresiran za Eriksena.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jun 2013, 13:03

Blaszczykowski je napisao/la:Navodno dajemo 20m za Negreda - http://www.fussballtransfers.com/bundes ... redo_37239" onclick="window.open(this.href);return false;

Isti izvor piše kako je Milan zainteresiran za Eriksena.
Eriksen: "I don't think that Milan are interested in me anymore after tonight." (Denmark lost 0-4 to Armenia)
Eriksen Milanu ,vama Boateng i svi sretni ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 jun 2013, 16:03

meho-medo je napisao/la: Eriksen Milanu ,vama Boateng i svi sretni ;)
Da, da, nama partijaner, a vama igračina. Neće moći. :mrgreen:

Edit: Evo na TM "Pjanić u BVB" ima 20%. :mrgreen:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 16:35

Pjanić bi bio strašan ali to je Roma. Ništa kod njih nije jeftino, uvalili su Borinija Liverpoolu za velike novce, a ne Pjanića :mrgreen:

Ali kolika je samo lista sa % :lol:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.