@1922VFC1981 Obuk'o se k'o dingospo

Generalni sekretar se školovao za razliku od nekih.1922VFC1981 je napisao/la:Generalni sekretar vam je najjaci..
Valja strane jezike naučiti.fedeltafrotta je napisao/la:jest se teško školovat kad ti je babo NB, sve se sam boriš i sve si sam zaslužan
Konta frajer obuci odijelo s mature i rahat cu bit nece me niko nista pitat al sam sekretearMokroguz je napisao/la:@Andrija Sigurno ce nas biti(pretpostavljam) na ovako vaznoj utakmici, a gostujuca sumnjam. Mozda ja odem u Slovackoj da pocupam koju stolicu.Ali posto nas nema mnogo za sada i tamo sigurnost nije bas najbolja, ne vidim da bi neko is'o. Niti bih preporucio ikome da ide u Slovackoj upravo zbog nesigurnosti.
@1922VFC1981 Obuk'o se k'o dingospo
Bas sam danas eto nesto gledao na fb i izleti mi stranica Vukovi Olimpic Sarajevo i nesto malo usao i vidim da ima nekoliko momaka koji pokusavaju privuci raje.Bas bi volio kad bi eto i vi imali neku navijacku grupu tokom cijele sezone.1922VFC1981 je napisao/la:Konta frajer obuci odijelo s mature i rahat cu bit nece me niko nista pitat al sam sekretearMokroguz je napisao/la:@Andrija Sigurno ce nas biti(pretpostavljam) na ovako vaznoj utakmici, a gostujuca sumnjam. Mozda ja odem u Slovackoj da pocupam koju stolicu.Ali posto nas nema mnogo za sada i tamo sigurnost nije bas najbolja, ne vidim da bi neko is'o. Niti bih preporucio ikome da ide u Slovackoj upravo zbog nesigurnosti.
@1922VFC1981 Obuk'o se k'o dingospo![]()
BRAVOElegant je napisao/la:Mogao bi Olimpik barem da zaradi od karti, da se stavi 10 KM zapad jer ne vjerujem da ce stampati za sve tribine.
Hvala na lijepim rijecimaAndrija je napisao/la:Bas sam danas eto nesto gledao na fb i izleti mi stranica Vukovi Olimpic Sarajevo i nesto malo usao i vidim da ima nekoliko momaka koji pokusavaju privuci raje.Bas bi volio kad bi eto i vi imali neku navijacku grupu tokom cijele sezone.
20 pa 20 nije bitno svaki pocetak je tezak,ali evo naprimjer mozete neke nove stanovnike Sarajeva koji su se tek doselili u opcinu Novi Grad (blizina stadiona) asocirati na to da pocnu pratiti tekme Olimpica i da bude sto vise gledaoca na vasim tekmama.
Bas cekam i tu evropsku tekmu da vidim koliko ce vas biti.Sve najbolje i da stignete ako Bog da i do 3 pretkola.![]()
A vidi se da je ovaj jos pocetnik u svome poslu,ta ce pa mora i on oblaciti odijelo,ali salu na stranu trebali bi se svi onako na press konferencijama oblaciti.Nmg vjerovat u kakvoj odjeci je Mirza dosao,pa da je na pijaci kupio nesto bolje bi izgledao.
za koju tribinu ? - mislio sam ici na utakmicu pa zato pitam, i zanima me hoce li biti otvoren i istok i zapad ili samo jedna tribina, pored gostujuce ?Mokroguz je napisao/la:Sazn'o sam; cijena 5 KM.
Mozda lupus zna vise o tome, ja samo znam da bi cijena trebala biti 5 KM za domacu publiku. Vidjet cemo sutra.THEC je napisao/la:za koju tribinu ? - mislio sam ici na utakmicu pa zato pitam, i zanima me hoce li biti otvoren i istok i zapad ili samo jedna tribina, pored gostujuce ?Mokroguz je napisao/la:Sazn'o sam; cijena 5 KM.
aha, ok, ugl napisite ovdje sve informacije koje budete imali, jer mislim da ce biti jos raje koja bi voljela da dodju pogledati utakmicu pa eto da znamo kad.sta, koliko, gdjeMokroguz je napisao/la:Mozda lupus zna vise o tome, ja samo znam da bi cijena trebala biti 5 KM za domacu publiku. Vidjet cemo sutra.THEC je napisao/la:za koju tribinu ? - mislio sam ici na utakmicu pa zato pitam, i zanima me hoce li biti otvoren i istok i zapad ili samo jedna tribina, pored gostujuce ?Mokroguz je napisao/la:Sazn'o sam; cijena 5 KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.