nisu svi samo si ti glupBrcanskamalta je napisao/la: Znaci svi koji ne razmisljaju kao ti su glupi....Bravo momce,pravi primjer konstruktivnosti i dijaloga.
glup je i ovaj beli seljacici mali iz olova . tamo prvo kazu muuu pa sta ima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nisu svi samo si ti glupBrcanskamalta je napisao/la: Znaci svi koji ne razmisljaju kao ti su glupi....Bravo momce,pravi primjer konstruktivnosti i dijaloga.
MocMahale444 je napisao/la:Dvokorak sta je s tobom i muzikom. Ozbiljno hljeba mi to samo slusaju levati. Cuj mili vanili![]()
Daj kjuba, dmxa, biggija.
Ono lajk vatafak.
Mojne nam Solinasa papcicu jedan.sidras je napisao/la:nisu svi samo si ti glupBrcanskamalta je napisao/la: Znaci svi koji ne razmisljaju kao ti su glupi....Bravo momce,pravi primjer konstruktivnosti i dijaloga.
Ukus za muziku kaze da je sa brda.MocMahale444 je napisao/la:Daj ba Lepa trolas slabo.
Kakav benger, nemoj sad izvlakuse.
Bolje da si postavio ajs ajs bejbi od vanile ajs nego mili vanili.
Prosli put Baja lima. Gluho bilo.
Samo jos treba nsink.
Mislis, pa sljego s brda u Tuzlu.Beton je napisao/la:Ukus za muziku kaze da je sa brda.MocMahale444 je napisao/la:Daj ba Lepa trolas slabo.
Samo jos treba nsink.
Vratio se on opet 92. na babovinu na brdo.MocMahale444 je napisao/la:Mislis, pa sljego s brda u Tuzlu.Beton je napisao/la:Ukus za muziku kaze da je sa brda.MocMahale444 je napisao/la:Daj ba Lepa trolas slabo.
Samo jos treba nsink.
Nije valjda, demantuj ovo Lepa
Hajde bjezi...sidras je napisao/la:nisu svi samo si ti glupBrcanskamalta je napisao/la: Znaci svi koji ne razmisljaju kao ti su glupi....Bravo momce,pravi primjer konstruktivnosti i dijaloga.
Citiraj me slobodno, nemoj da te bude strah. Nekad ovako u brzini ne vidim da si me prozivao pa ti ne odgovorim, a svako zasluzuje odgovor pa i nastrani kozojeb sa brda.dvokorak je napisao/la:Tutinski inspektor gedzet @Tonbe je sve razotkrio.#kukulele
sta hoces majmune psihologovBeton je napisao/la:Mojne nam Solinasa papcicu jedan.sidras je napisao/la:nisu svi samo si ti glupBrcanskamalta je napisao/la: Znaci svi koji ne razmisljaju kao ti su glupi....Bravo momce,pravi primjer konstruktivnosti i dijaloga.
Jesi to bio psihologov pacijent? Mora da te uvjerio da ces pusenjem njegovog qrca biti izlijecen pa sad lijecis svoje frustracije zbog toga sto te zajebao na drugim ljudima.sidras je napisao/la: sta hoces majmune psihologov
pa jedino ti je mogo starog uvjerit dace pusenjem kurca biti veci ceto nego sto je bijo ako znamo gdjeje eksperimente radio i gdje godinama platu zaradzivoBeton je napisao/la:Jesi to bio psihologov pacijent? Mora da te uvjerio da ces pusenjem njegovog qrca biti izlijecen pa sad lijecis svoje frustracije zbog toga sto te zajebao na drugim ljudima.sidras je napisao/la: sta hoces majmune psihologov
Molim te na bosanskom, ne razumijem te.sidras je napisao/la:pa jedino ti je mogo starog uvjerit dace pusenjem kurca biti veci ceto nego sto je bijo ako znamo gdjeje eksperimente radio i gdje godinama platu zaradzivoBeton je napisao/la:Jesi to bio psihologov pacijent? Mora da te uvjerio da ces pusenjem njegovog qrca biti izlijecen pa sad lijecis svoje frustracije zbog toga sto te zajebao na drugim ljudima.sidras je napisao/la: sta hoces majmune psihologov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.