FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da amidža dolazi protiv Slobode. Otvoriti širom kapije stadiona AFH za sve navijače i obožavatelje FKS džaba ulaz. Protiv Slobode 300% dati svojih mogućnosti. Poslije tekme i derneka na Hasetu spustiti se do vječne i BBI-a i nastaviti dernečiti do jutra svi zajedno.
Posjeta 30 000
Posjeta 30 000
SRETAN BROJ - 1725
Ti bi mozda Tifu ili Ljubu AlicicaAmca007 je napisao/la:Protiv Radnika 2007 je bilo cini mi se 29.000 sa onakvom upravom, ja ocekujem bar kao na derbiju...I DA NAM HANKA NE PJEVA PRED VJECNOM...joker90 je napisao/la:Tesko, prije 20 000+ da ce biti..Amca007 je napisao/la:Moze li biti 30.000+

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
E da hoće Sloboda vodit do 85', i onda Sarajevo da preokrene, al bi neke šlog strefio.
Čestitke na tituli još jednom.

Čestitke na tituli još jednom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Protiv Slobode simbolično ulaz 1 KM, puni istok, sjever i zapad.

Zadnja izmjena: hifans, dana/u 27 jul 2015, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kada vidim šta svetinja radi dušmanima zbog toga je sve više volim i volim.MCMXLVI je napisao/la:Strumfovi na aparatima hahahaha aj' miline! Ide jedan poseban pozdrav za Dzoleta! Crkni mali strumfuSorry na off al jbt ih
![]()
![]()
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 maj 2015, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Ne budite smijesni. Poruka igracima Slobode od Fukara je vec poslana, a to je da se nevracaju u Tz ako pomisle da otkinu bobu na Kosevu 

U novi boj ...
Protiv Radnika 2007 je bilo cini mi se 29.000 sa onakvom upravom, ja ocekujem bar kao na derbiju...I DA NAM HANKA NE PJEVA PRED VJECNOM...[/quote]
Ti bi mozda Tifu ili Ljubu Alicica
[/quote]
Ma neka ga Halid razvali jednom i neka ide sve u pm haha..........Svi smo mi Hanka
Ti bi mozda Tifu ili Ljubu Alicica

Ma neka ga Halid razvali jednom i neka ide sve u pm haha..........Svi smo mi Hanka
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jel' majke ti?aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Imali smo ove sezone preko 100.000 ljudi na Kosevu, zasluzili smo da ulaz bude 1 KM. A sav prihod od ulaznica da damo komsijama da naprave krov.pitic je napisao/la:Poruka upravi... Stavite džaba ulaz 30 kolo OBAVEZNO.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ja bi volio da Sloboda dodje s najjacim sastavom, i da pruze maximuum svoj, a ja sam ubijedjen da smo jaci i bolji od njih. Jel Cimiju danas prijetila suspenzija?
#jos #jedna
#jos #jedna
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Kako je on meni lud.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Protiv Slobode dati 300 posto svojih mogućnosti. Oni ne dolaze na eskurziju u Sarajevo. Kada su im navijači u pitanju to je već druga priča njima je većini svejedno, ali igračima Slobode nije i većina igrača Slobode nisu nikada odigrali utakmicu pred 20 000 ili 30 000 gledalaca i doći će da se dokazuju pred publikom.
SRETAN BROJ - 1725
- BoskoAntic
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.
Kakve veze ima, kad će Čelik ionako plavim dječacima napuniti mrežu do vrha

U INAT SVIMA 1946
Bez puno mukeBoskoAntic je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.
Kakve veze ima, kad će Čelik ionako plavim dječacima napuniti mrežu do vrha
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
khmm
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- LegendKiller
- Kontakt:
i 2007. protiv Radnika je bio džabni ulaz, tako da ne sumnjam da će biti i sada!pitic je napisao/la:Poruka upravi... Stavite džaba ulaz 30 kolo OBAVEZNO.
maksum je napisao/la:khmm
[youtube][/youtube]
ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da ovaj sudija pored gola zapričava golmana, i dekoncentriše ga a delegat susreta, iako se ne vidi na snimku džojstikom upravlja loptu u kojoj se nalazio čip

jbg, milioni čuda čine

Zadnja izmjena: hodža, dana/u 23 maj 2015, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!
Ma daj ba kakav džabni ulaz, pa i kunto i panto postane odjednom navijač Sarajeva. Eventualno 50% sniziti cijene a i to je puno !LegendKiller je napisao/la:i 2007. protiv Radnika je bio džabni ulaz, tako da ne sumnjam da će biti i sada!pitic je napisao/la:Poruka upravi... Stavite džaba ulaz 30 kolo OBAVEZNO.
U novi boj ...
Da se nadovežem, upravo javiše da će aktivnim članovima biti ulaz besplatan. Ostali po kartu ! Svaka čast 

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Kabinet1987, Vanja8 i 48 gostiju.