Nije da mi nije nikad upalilo.Jup je napisao/la:
Mozda te koja podoji
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Svaka ti dala armirani si tonbeBeton je napisao/la:Nije da mi nije nikad upalilo.Jup je napisao/la:
Mozda te koja podoji
Pravda za Tyson Furya
Na suze da, na ponasanje ne.Beton je napisao/la: Zene su slabe na djecu pa igram na kartu djetinjastog ponasanja.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Mogu ja i zaplakati samo sto ne znam koliko ce biti iskreno pa da ne bude sutra ****, djubre, 'vaki, 'naki.rasavoje je napisao/la:Na suze da, na ponasanje ne.Beton je napisao/la: Zene su slabe na djecu pa igram na kartu djetinjastog ponasanja.
Jbg.led ljudi neka mi neko odg.sta je sa sarielom nisam ljudi sugav8 
Pravda za Tyson Furya
-
belosevic28
- Kontakt:
Jup je napisao/la:Jbg.led ljudi neka mi neko odg.sta je sa sarielom nisam ljudi sugav8
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Panika u Tuzli: Uginula krava bila je zaražena antraksom?Jup je napisao/la:Jbg.led ljudi neka mi neko odg.sta je sa sarielom nisam ljudi sugav8

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
belosevic28 je napisao/la:Jup je napisao/la:Jbg.led ljudi neka mi neko odg.sta je sa sarielom nisam ljudi sugav8
Pravda za Tyson Furya
Veliki gubitak istaknutog clana stocnog fonda iz. Tuzlealenpitar je napisao/la:Panika u Tuzli: Uginula krava bila je zaražena antraksom?Jup je napisao/la:Jbg.led ljudi neka mi neko odg.sta je sa sarielom nisam ljudi sugav8
Pravda za Tyson Furya
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Sretan dan republike onim što nisu glasali 1 marta!

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ali ne brinite nije bacen, Tuzlaci nista ne bacaju. Zavrsio je u Menpromovim kobasicama.
Zadnja izmjena: Beton, dana/u 29 nov 2018, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Imaju li dugmici makar. Neki za uspomenuBeton je napisao/la:Ali ne brinite nije bacen, Tuzlaci nista ne bacaju. Zavrsio je u Menpromovim kobasica.
Pravda za Tyson Furya
- MocMahale444
Nije sad to zonfa. Vrati se Bifi pokazi da nisi na rostilju.
Tipkaj machi.
Tipkaj machi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Beton je napisao/la:Ali ne brinite nije bacen, Tuzlaci nista ne bacaju. Zavrsio je u Menpromovim kobasica.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vrati se na međunarodni fudbal jer nemojte misliti da nećete odvesti međunarodni fudbal u pakao a bundesligaše na forumu možda u nestanak, jer navijači bundesligaša ne mogu da se odbrane ako bude rat ovdje.Jup je napisao/la:Imaju li dugmici makar. Neki za uspomenuBeton je napisao/la:Ali ne brinite nije bacen, Tuzlaci nista ne bacaju. Zavrsio je u Menpromovim kobasica.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ima jedan papak, ali ga je Penaltiky maznuo kao uspomenu na druga.Jup je napisao/la:Imaju li dugmici makar. Neki za uspomenuBeton je napisao/la:Ali ne brinite nije bacen, Tuzlaci nista ne bacaju. Zavrsio je u Menpromovim kobasica.
Nemoj lagat da sam te mazno nisam derpe.Beton je napisao/la:Ima jedan papak, ali ga je Penaltiky maznuo kao uspomenu na druga.Jup je napisao/la:Imaju li dugmici makar. Neki za uspomenuBeton je napisao/la:Ali ne brinite nije bacen, Tuzlaci nista ne bacaju. Zavrsio je u Menpromovim kobasica.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne bi ti meni pera mogao odbiti.Penaltiky je napisao/la: Nemoj lagat da sam te mazno nisam derpe.
Međutim, šta si uradio sa Sarielovim papkom, napravio juhicu ili ga metno na TV?
-
belosevic28
- Kontakt:
-
Pitaristok
- Kontakt:
ta republika je nazalost umrla mnogo prije tog 1martaGradonacelnik je napisao/la:Sretan dan republike onim što nisu glasali 1 marta!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.