FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pinki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 22:12

DukeOfWellington je napisao/la:
pinki je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Na TV-u je isteklo 45 minuta. Glupa vam je priča, sad bih potpis'o da uzmemo kup i zijanio prvenstvo samo radi ove idiotske priče, pa da se ovi teoretičari sakriju u mišije rupe.
Haj ne provociraj bezveze, eto ti bi volio mi ne bi????
U redu, sve je bilo ok, eto jel ti sad lakše?
Ti si ovdje kreno s glupom pričom i sad se čudiš što neko reaguje. Neka priča o pitarskim teorijama zavjere, da su oni uzeli 4 trofeja u 3 godine a mi ništa mislim da bi takvi ko ti imali razrađen scenario za seriju od 1000 epizoda.
Nemam namjeru uopšte da se raspravljam, ti misli šta god hoćeš to je tvoje pravo...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 apr 2013, 22:18

pinki je napisao/la:Spomenu li iko kraj prvog poluvremena u 44 minuti? :lol:
spomenuo sam ja davnih dana :mrgreen:
i da, što Čuić završi poluvrijeme u 44:45 ? :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 apr 2013, 22:19

Jao sta sve necu procitat ovdje :lol: :lol: Ne znam jesu li smjesniji ovi sto pisu o namjestanju ili ovi sto pljuju igrace koji su nam donijeli toliko srece u zadnjih nekoliko godina. Igramo utakmice svaka 3 dana preko mjesec dana +putovanja i treninzi.To ni veci igraci ne mogu izdrzati.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 30 apr 2013, 22:22

storm_raider je napisao/la:Tuzno je reci, ali na onom Sjeveru je mnogo bolja amosfera protiv Gradine bila, nego veceras protiv Sirokog. Oni sminkercici i derbi navijaci kojima je Sasa Matic bio bitniji nisu dosli i odmah zdravija atmosfera. Zato mi je zao sto i veceras nije u 8 bila utakmica, pa da ne slusam razne Mourinje i ostale trenercine sa tribina. Eto vam Ozil, Lewandowski i Ronaldo pa im se divite. FUJ! Za Jug nemam rijeci, svaka cast tim djecacima. Podrska igracima, na celu sa Amarom. Idemo isprasiti Olimpik (vjerovatno an Grbavici), pa postrojiti pitare da nam cestitaju titulu.

NA OTOCI SE IGRA !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 apr 2013, 22:26

ZZtop10 je napisao/la:Jao sta sve necu procitat ovdje :lol: :lol: Ne znam jesu li smjesniji ovi sto pisu o namjestanju ili ovi sto pljuju igrace koji su nam donijeli toliko srece u zadnjih nekoliko godina. Igramo utakmice svaka 3 dana preko mjesec dana +putovanja i treninzi.To ni veci igraci ne mogu izdrzati.
ili ovi što govore kako nisu imali šta vidjeti, nikakva proigravanja, akcije... a jedna od sadržajnih utakmica koje sam gledao na tv od bh lige ove sezone..doduse nesto losija izvedba Želje..

ja ne vidim razliku ove utakmice, one na grbavici u prventvu na startu proljetnom, proslogodisnje finalne..

znaci sve utakmice u bocu..samo je danas malo Široki bio bolji za razliku od prošlih..nije isto igrat protiv gradine gdje sv iigrači želje izgledaju ko vanzemaljci i protiv Širokog..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Baske11
Kontakt:

Post Postao/la Baske11 » 30 apr 2013, 22:32

Koliko je bilo gledalaca na stadionu ?
Jug je bio dobar cjelo vrijeme su navijali.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2013, 22:34

5000 ljudi po nekoj mojoj procjeni. Mozda malo manje.
Sport je lijek za tijelo i duh.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 apr 2013, 22:35

4000-4500 u vrh glave
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 apr 2013, 22:44

Ako tamo zabijemo go, ja sam siguran da osvajamo kup
FKŽ !

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 30 apr 2013, 22:44

samo da objasnim ovim što se čude jer raja priča da je namješteno ili pljuju po igračima...nije smak svijeta kad se odigra loša utakmica, kad nesretno izgubiš ili te neko nadigra...ali neoprostivo je ono indolentno ponašanje igrača i definitivni nedostatak volje (posebno u drugom poluvremenu), kao da su na terminu, a ne pred 5000 navijača koji se nerviraju i čupaju kosu samo zbog toga što njih boli qrac za igrom...

nadam se da će ih Amar debelo kazniti i nadam se da u revanšu neće biti 0-0 (Široki osvaja, a naš nepobjedivi niz se nastavlja, pa tako će se i ove teorije nastaviti...)
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 apr 2013, 22:52

Igraci su ocigledno pali sa snagom kako se blizi kraj prvenstva sve je to ocitije. Mislim da je umor glavni krivac za vecerasnju igru.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 apr 2013, 22:54

Kome se skandiralo prodane duse(ako sam dobro cuo preko tv-a)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 30 apr 2013, 22:56

miky_hz je napisao/la:Kome se skandiralo prodane duse(ako sam dobro cuo preko tv-a)
nisi dobro cuo drug, kolko ja znam :)

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 30 apr 2013, 22:56

Nakon što se bliži kraj poprilično turbulentnoj polusezoni, mislim da samo budala može pričati o prodaji utakmice...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 apr 2013, 22:56

Ma nemojte pogresno svatati. Umor, zasicenje, sve su to faktori koji uticu na igru. Jbg

Vidite nesto, ja sam inace da se igra jedna tekma za finale, pa ko koga. Kosevo je nas najveci stadion i tu se trebaju igraju sva finala. Mada ne bi mi ni smetao da se prije svakog kupa, dogovori mjesto odigravanja. Ipak ova utakmica, treba da bude puna emocija i zara, ali zaista.

Italija je skoro od kada se igra njihovo takmicenje, promovisala dvije tekme u finalu kupa. Od nedavno sva finala se igraju u Rimu. Da ne govorim o englezima, njemcima, francuzima, itd...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2013, 22:57

storm_raider je napisao/la:Tuzno je reci, ali na onom Sjeveru je mnogo bolja amosfera protiv Gradine bila, nego veceras protiv Sirokog. Oni sminkercici i derbi navijaci kojima je Sasa Matic bio bitniji nisu dosli i odmah zdravija atmosfera. Zato mi je zao sto i veceras nije u 8 bila utakmica, pa da ne slusam razne Mourinje i ostale trenercine sa tribina. Eto vam Ozil, Lewandowski i Ronaldo pa im se divite. FUJ! Za Jug nemam rijeci, svaka cast tim djecacima. Podrska igracima, na celu sa Amarom. Idemo isprasiti Olimpik (vjerovatno an Grbavici), pa postrojiti pitare da nam cestitaju titulu.
znaci ne mogu da vjerujem okrenuo se da zapalim cigaru cujem sjever zvizdi kontam sirokom ili sudiji kad ono nama i kad mi rece raja koja je bila na sjeveru da su debili psovali itd. ma ... sirokom svaka cast da su pobjedili ne bi bilo ne zasluzeno danas bili bolji i to je to ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 apr 2013, 22:58

Ma kakva prodaja to samo debil moze reci. 5 kola do kraja a prednost 9 bodova a mi da prodajemo finale za 3 boda u sirokom halo ba . A ovu tezu uglavnom potenciraju pitari i par manijaka koji nemaju pojma sa mozgom.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 30 apr 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 apr 2013, 22:58

BigBang je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kome se skandiralo prodane duse(ako sam dobro cuo preko tv-a)
nisi dobro cuo drug, kolko ja znam :)
dobro si cuo dole 0-0 rezultat
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 apr 2013, 22:58

TeaM87 je napisao/la:Ako tamo zabijemo go, ja sam siguran da osvajamo kup
Nije stvar da li cemo zabiti gol,dali cemo osvojiti kup ili ne,stvar je u tome da mi iskreni navijaci uvijek zelimo vise i bolje.Sto kazem -iskreni,zato jer cim uputis neku kritiku kazu evo izasli pljuvaci,ne nismo mi pljuvaci i mi smo bolesnici Zelje i jednostavno hocemo vise i bolje.Sta to znaci-znaci da smo dolaskom Amara imali fakat ekipu boli glava-Nabrojacu samo one koji nisu vise tu a bili su medzu najboljim,Sehic,Zeba,Beslija,Visca,Patrik itd eh sada kada takve igrace prodas,otjeras ili sta vec ocekujes da dovedes bolje i da budes jos bolji,ali ne odbrana ko svajcarski sir,bekovi ti padaju sami od sebe,vezni red ti drzi Jamak hm Jamak a u napadu imas kloca samo sto se ne zove Lazar nego Eldin-e to je ono sto raju boli.To neko stalno nazadovanje a sanjamo neke grupe LP ili EL,daleko smo mi miljama od toga.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 30 apr 2013, 22:58

terabajt je napisao/la:Igraci su ocigledno pali sa snagom kako se blizi kraj prvenstva sve je to ocitije. Mislim da je umor glavni krivac za vecerasnju igru.
Cekaj,to je Siroki odigrao nest manje utakmica? :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.