BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anelbavarac
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anelbavarac » 10 jun 2013, 17:00

Blaszczykowski je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: Najbolje bi bilo da se Mourinho zainteresuje za Lewata.
To bi bio četverostruki win-win. Samo bi Buyern popušio. 8-)
Vi ste ga odavno popusili ove sezone 3 puta, i naravno kao bonus pusenje(meni licno najdraze) prelazak Gotzea u Bayern 8-)

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 10 jun 2013, 17:23

anelbavarac je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: Najbolje bi bilo da se Mourinho zainteresuje za Lewata.
To bi bio četverostruki win-win. Samo bi Buyern popušio. 8-)
Vi ste ga odavno popusili ove sezone 3 puta, i naravno kao bonus pusenje(meni licno najdraze) prelazak Gotzea u Bayern 8-)
Al' se pale ko kokice :mrgreen:

Steta za deBruynea ako se murinjo bude pravio blesav. Momak hoce nama, mi nudimo finu sumu a celskiju netreba igrac. No siguran sam da Susi ima vec odavno 1b i 1c varijantu ;)
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 10 jun 2013, 17:39

Ozren je napisao/la:Mourinho potvrdio da KDB dolazi na pripreme, i da je njegov cilj da Kevin bude u timu za sljedecu sezonu!

Ja koliko sam razumeo, rekao je da on i njega i Lukakua vidi sledece sezone u Celziju, ali da tek treba da poprica sa njima dvojicom.Znaci cim se de Brujne vrati sa odmora saznacemo da li ce ga Mu ubediti da ostane u Celziju.Tu i dalje postoji nada, ako propadne posao sa Surleom to ce biti znak da de Brujne ostaje.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 17:44

Bez veze su pojedine prepirke ovdje. Dudlali su ga i jedni i drugi.

Bruyne je odličan, s tim da nema šanse da će igdje osim u Chelsea. Kakve posudbe i te gluposti, da razvijaš igrača za drugog lol.

Eriksen, onaj Brazilac ili onaj iz Francuske. Jedan od njih 3 će doći umjesto Gotze-a. Ja bi volio da je to Danac.

Neka je ovo Watze izjavio, no to je treba još od odlaska Sahina, pa kasnije Kagawe.

Ljudi imaju sada keša i neće da odmah kupuju igrača radi prošlosti gdje su se zeznuli pa smo upali u veliku finasijsku krizu.Nije njima toliko bitna cijena igrača već plaća. Recimo Eriksen će htjeti masne pare, recimo veću platu nego što je ima Reus ili Ilkay. Naravno da će se ovaj dvojac pobuniti.

Keš je bitan, razumijem ljubav prema klubu no zapitajmo se šta bi mi učinili da nam neko nudi 4-5 miliona godišnje ili 9-10. ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jun 2013, 18:05

Evo odličan tekst o cirkusu oko Lewata... ;) Eh moj Lewatu baš su te ljudi izLewatili... :lol:
Das Transfertheater um Dortmunds Robert Lewandowski hat vor allem einen großen Verlierer: den Spieler selbst. Seine Berater trieben ein seltsames Spiel. Der FC Bayern wollte wohl nur Unruhe stiften.
http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... nutzt.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 10 jun 2013, 18:05

" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar
Borussia Dortmund

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 10 jun 2013, 19:26

raaymoon je napisao/la:
Ne može se otvorit.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jun 2013, 21:15

Dobro mu stoji! :)
Mnogo bih volio da ga dovedemo. Pokriva mnogo pozicija i ove sezone je briljir'o u St.Ettienu s 19 gol. i 14 asist. 8-) Možda bi koštao nekih 15-ak miliona, ali vrijedi svake pare. ;)
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2013, 21:17

Sa Dzeke na Aubemeyanga. :lol:
Na kraju ce Kiesling biti plafon. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 10 jun 2013, 22:31

Pa bajernovci jel vas dosta? Imate svoju temu da iznosite svoja mišljenja i stavove.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 jun 2013, 22:35

Omerbavarac je napisao/la:Sa Dzeke na Aubemeyanga. :lol:
Aubemeyang ako dodje,dolazi na mnogo veca vrata nego jedan napadac koji je dosao u BvB prije par godina a o kojem sad sanjaju tvoji drugari na Bayern-ovoj temi...naravno ti to ne znas jer visis ovdje na temi Borusije.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 jun 2013, 22:39

adnan24 je napisao/la:
Aubemeyang ako dodje,dolazi na mnogo veca vrata nego jedan napadac koji je dosao u BvB prije par godina a o kojem sad sanjaju tvoji drugari na Bayern-ovoj temi...naravno ti to ne znas jer visis ovdje na temi Borusije.
Gledao sam sad par klipova od ovog "lava" i znate na koga me asocirao ? Na promasaj u vidu Perisica...
Njegov max je kao danasnji Mandzukic ( s tim da je od istog dosta brzi ) , zar da dovodimo takvog kloca :?: :!:

Samo da mi zavrsimo sa Eriksenom aBd insallah...a ostalo ce se pokrpit , Danac se ne smije ispustit....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2013, 23:15

AmirBvB je napisao/la:Pa bajernovci jel vas dosta? Imate svoju temu da iznosite svoja mišljenja i stavove.
Kako da iznosim misljenje o BvB-u na Bayernovoj temi, zar se to ne smatra spamanjem?
adnan24 je napisao/la:sanjaju tvoji drugari na Bayern-ovoj temi.
Grijesis, jer jedino ko ovdje sanja jesu igraci koji bi zeljeli zaigrati za najbolji tim na Svijetu, no da ne bude da poptpuno grijesis reci cu ti da su navijaci Bayerna svoj san dosanjali a to je trostruka kruna, sto ce za neki nizi stalez ostati samo pusta zelja, oni to cak ne mogu ni sanjati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 jun 2013, 23:25

HzBvB je napisao/la: Gledao sam sad par klipova od ovog "lava" i znate na koga me asocirao ? Na promasaj u vidu Perisica...
Njegov max je kao danasnji Mandzukic ( s tim da je od istog dosta brzi ) , zar da dovodimo takvog kloca :?: :!:
Ma tesko je zakljuciti gledanjem "youtube"-a...cinjenica je da se momak pokazao u ligi koja je mnogo jaca od one iz koje je dosao Perisic.Opet s druge strane ni to ne mora znaciti...moze se uklopiti odlicno u Klopp-ov sistem a i ne mora.
Mislim ipak da s obzirom na njegove zadnje 2 sezone on ne moze biti veliki promasaj...bar ne sa ovim saigracima.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 10 jun 2013, 23:30

nego raja da vas pitam, imamo li mi ikakve sanse sad za eriksena jer cujem da je dortmund odustao a istovremeno se spominje kako ce eriksen odbiti liverpool radi dortmunda. :)

EDIT: fula hehe, mislio sam da sam na temi liverpool-a hehehe
Zadnja izmjena: HeKen, dana/u 10 jun 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Klare

Post Postao/la Klare » 10 jun 2013, 23:33

Hans-Joakim Papke yebač malo opasniji :lol: , more bit' da ipak ima mudo koje uspio vješto sakriti u sjeni Kuronje ipak neviđenog :mrgreen: ,
samo nek' pripazi da mu ga Uli ovaj put ne gurne baš-baš do jaja. :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2013, 00:17

Već su potpisali KDB i Džeku a sa Ajaxom se natežu hoće li za Eriksena dati masivnih 12 ili 15 mil. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 jun 2013, 00:48

Klare je napisao/la: samo nek' pripazi da mu ga Uli ovaj put ne gurne baš-baš do jaja. :lol:
Krmak ce jedino u zatvoru moci da gura.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jun 2013, 01:34

Ako sam dobro shvatio clanak BILD-a, a mislim da jesam, plata Lewandowskog ukoliko ostane u BVB-u za narednu sezonu ce se utrostruciti...Navodno to je bila jedina mogucnost da ga BVB dobije za tih 4,5 miliona €.

Napomena: BILD je od danas uveo tzv. BILD+ gdje ce se clanci naplacivati ukoliko iste u potpunosti zelis procitati. Pretezno ce biti u pitanju top-vijesti iz svih sfera zivota, a ovaj clank o Lewandowskom je objavljen na BILD-u plus.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 jun 2013, 09:02

Opet navalili ovi sminkeri (sikerija, svaki put se prospem kad cujem to ime :mrgreen: ).

Cuj hEness ce nekom da ***? Bolje nek pocne trenirat kako sto duze drzat sapun u ruci :mrgreen:

Inace ove pristalice tog krimo-kluba (ovo nije vrijedjanje jer su fakti da im vrh kluba zaglavljen u kriminal poput neplacanja poreza, sverca nakita i slicno, a usput ni igraci nisu bolji poput siledzije i piromana brena) su stvarno vise dosadili i bogu i narodu :roll:

Sto se tice Aube, on uopste nije predvidjen kao spic igrac, nego krilo. Reus #2 ;)
Ja bi volio da ga klepimo, no gdje god se sad pojavimo odma traze 20,30% vise. Zbog toga se ovo sve oteglo.

PS: Ako levatu povise platu u zadnjoj godini ugovora onda su stvarno glupi.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.