Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 17 nov 2014, 00:54

Drag mi je ali danas je stvarno katastrofa bio. Neznam koliko je utjecala ta bolest i temperatura, ali jedan od naj losijih. :thumbdown:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 00:55

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Drag mi je ali danas je stvarno katastrofa bio. Neznam koliko je utjecala ta bolest i temperatura, ali jedan od naj losijih. :thumbdown:
kakav da bude stavljen u spic da igra. Od sljedece utakmice, s pravim selektorom, na pravoj poziciji, krece dominacija

Rios

Post Postao/la Rios » 17 nov 2014, 00:56

Pjanic je bio 3 asistent u proslim kvalifikacijama ukupno do pred sami kraj istih ( mislim da je i ostao na kraju,ali nisam siguran 100%),postigao jedan od cetiri gola na SP-u,a u ovim je bio asistent za jedan od ukupno 2 gola koja smo postigli :kafa:

Inace,nije problem nama koji ga postujemo priznati kad odigra lose..Bar meni nije..Veceras ga nije bilo nigdje,djelom zato sto je Izrael znao ko je najopasniji,i Gutman je to izjavio koliko se sjecam..Djelom zato sto je bio bolestan,eto i to je potvrdjeno fino sad..Al elem,bio je los veceras..Ali,osim Begovica,ko je to ili sta je to veceras bilo dobro?
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 17 nov 2014, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 nov 2014, 01:00

@Rios Haris Medunjanin. Pogotovo prvo poluvrijeme kada je 3,4 puta izbacio naše igrače u gol šansu. Mireta su zatvorili fantastično večeras.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 nov 2014, 01:02

Imao je i onaj slučajni pas kada je Izet trebao izaći 1 na 1 sa golmanom, ali nije primio loptu kako treba,.

Rios

Post Postao/la Rios » 17 nov 2014, 01:10

Minjore je napisao/la:@Rios Haris Medunjanin. Pogotovo prvo poluvrijeme kada je 3,4 puta izbacio naše igrače u gol šansu. Mireta su zatvorili fantastično večeras.
Slazem se,Medo je imao nekoliko sjajnih pasova,ali nazalost nas konto je na kraju nula golova..Begovic je sa druge strane odbranio 2-3 zicera i spasio blamaze prave..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:11

http://www.klix.ba/sport/nogomet/mirale ... /141117003

Miraleme, ko vas vodi, vi ste jos i dobri. Nisu se udostojili ni reci da je decko bolestan, da ima virus i da ce igrati pod lijekovima. Od zla oca, od gore matere. Sve na goli otok poslati u paketu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 nov 2014, 08:52

momak nit je trcao nit se kretao izmedju izraelaca nit nudio nit otvarao nit davao trough balls za nase izmisljene napadace nit koji K. jednostavno, nikada ga ovako loseg nisam vidio, ali eto izgleda da pod bolovima i nafiksan lijekovima i nije mogao drugacije. doduse, ko zna sta se to jos izdesavalo iza scene pa nam je pola igraca izgledalo kao losa kopija sebe.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:55

Evil Genius II je napisao/la:momak nit je trcao nit se kretao izmedju izraelaca nit nudio nit otvarao nit davao trough balls za nase izmisljene napadace nit koji K. jednostavno, nikada ga ovako loseg nisam vidio, ali eto izgleda da pod bolovima i nafiksan lijekovima i nije mogao drugacije. doduse, ko zna sta se to jos izdesavalo iza scene pa nam je pola igraca izgledalo kao losa kopija sebe.
Ja kad sam gledao intervju Safetov nakon tekme bilo mi je malo jasnije. Svasta se tu zbiva Genije. Ne gleda Sajo ni kameru ni onog sto ga intervjuise. Zagledo se cojk sta se tamo iza kamera zbiva. Mensecini da je bilo veselo i da su mu igraci lijepo i kulturno rekli, goni se i ti i Sead i Tino i Avdiju i Anela povedite i svi tako skupa u tri lijepe. A Begovic je to tako ljiepo i pred kamerama rekao. :D :D Na onom njegovom bosanskom koji eto do sad nismo razumjeli,medutim sinoc je bio krisatalno jasan. :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 nov 2014, 08:57

nesto se usmrdilo u nasoj svlacionici, i to dobro usmrdilo prijatelju :oops:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 09:12

Evil Genius II je napisao/la:nesto se usmrdilo u nasoj svlacionici, i to dobro usmrdilo prijatelju :oops:
Cemu vakat, tome i vrijeme. Sve je super funkcionisalo dok Tino nije dobio poziv. I od tad se kod nas ne zna ni ko kosi, ni ko vodu nosi. Ko je za to kriv, mislim da je jasno. ;) ;)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 09:38

Karabeg otkrio zasto javnost nije upoznata o Pjanicevom zdravlju!

"Znali smo da Pjanke uzima neke tablete, Prcic mu je to kupio u Francuskoj, ali mi smo imali drugih problema. Dan prije utakmice, dobili smo poziv da Salem Prolic ima proljev i bili smo angazovani 100% da gospodina Salema pripremimo da moze ujutro doruckovati bez problema, te pratiti utakmicu navecer.", saopstio je Karabeg.

"Sušić je bio izričit u tome da Prolica pripremimo da moze nastavit žderat' bez problema. I sudeći prema racunu koje je Savez dobio iz hotela u Haiffi, sa zadovoljstvom mogu reci da smo u tome uspjeli", kaže naš glavni doktor reprezentacije.

Evo da se malo i nasmijemo. :mrgreen: :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 nov 2014, 09:39

soccerfan je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:nesto se usmrdilo u nasoj svlacionici, i to dobro usmrdilo prijatelju :oops:
Cemu vakat, tome i vrijeme. Sve je super funkcionisalo dok Tino nije dobio poziv. I od tad se kod nas ne zna ni ko kosi, ni ko vodu nosi. Ko je za to kriv, mislim da je jasno. ;) ;)
Slavica, logično.

Mire, ozdravi brzo.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2014, 09:39

''Igram po desnom krilu ili odmah gore iza špica, ali to mi nije pozicija koja mi odgovara. U Rimu igram potpuno drugačije. Već od početka kvalifikacija ne igram na svojoj poziciji koju sam igrao cijele kvalifikacije za SP. Ne razumijem zašto, na ovim drugim pozicijama ne mogu da se dokažem i da pomognem ekipi''

''Što se tiče mene, bolje sam sada, hvala Bogu. U toku utakmice, jednostavno sam imao vrtoglavicu i došlo mi je crno ispred očiju. Najvjerovatnije što sam imao virus u stomaku već dva dana i pio lijekove da se oporavim. Htio sam da pomognem ekipi, ali nažalost nisam to uspio''
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 09:50

Naravno, prošle kvalifikacije je odgovornost bila na Misimoviću, od ovoga niko ništa nije očekivao, sad se to promijenilo, od njega se mnogo očekuje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2014, 11:15

E moj Miraleme, kasno si izjavio to sto si izjavio. Jedino je Lulic nakon Cipra ima damu reci.
15.10 - 15.06 ...

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 17 nov 2014, 12:22

Principatus je napisao/la:''Igram po desnom krilu ili odmah gore iza špica, ali to mi nije pozicija koja mi odgovara. U Rimu igram potpuno drugačije. Već od početka kvalifikacija ne igram na svojoj poziciji koju sam igrao cijele kvalifikacije za SP. Ne razumijem zašto, na ovim drugim pozicijama ne mogu da se dokažem i da pomognem ekipi''

''Što se tiče mene, bolje sam sada, hvala Bogu. U toku utakmice, jednostavno sam imao vrtoglavicu i došlo mi je crno ispred očiju. Najvjerovatnije što sam imao virus u stomaku već dva dana i pio lijekove da se oporavim. Htio sam da pomognem ekipi, ali nažalost nisam to uspio''

kažu neki pametni momci sa foruma izbaci misketa stavi pjanića iza napadača,ima da sve mlatimo,miske usporava igru,ovo ono...evo ako ne vjerujete svojim očima šta čovjek igra u Romi onda vjerujte miretu.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 nov 2014, 12:34

Pa nas par još od Nigerije trubi o tome da Mire igra pogrešnu poziciju. Drago mi je da je i on sam to napokon iznio u javnost, mada je to morao uraditi ranije, sad je već malo prekasno..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 13:28

Tako je Pjanicu, davno si to trebao reci. Sad ce novi selektor pa ces zablistati

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 nov 2014, 14:24

Gdje su sada kritičari Pjanića? Pisalo se o tome mjesecima ovdje, ali oni su ipak veliki znalci fudbala, ;) (Za njih je i Pape vrhunski trener, tako da ništa ne čudi).

Nije isti u Romi kao u repki, kuknjava

:wave:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, Google Adsense [Bot], katalinski, lumani, torbica i 20 gostiju.