Olimpik Sarajevo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Sto je ovaj nas forumas fino i napisao. Bez nekakvih provokacija ili cega. Losa utakmica, ali iznimno losa utakmica. Kao sto rekoh ako nastave nece biti dobro ni u Evropi ni u ligi.
Prijateljske na kraju ne znace mnogo.
Prijateljske na kraju ne znace mnogo.
Celik!3,2,2.
U pravu si.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Mora biti svijesti da Olimpic igra vaznu tekmu za 7 dana, a u takvoj se genralci ne ide jako. Mozda je Mirza takticki ostavljao 4 na 2 jer planira visoko stati. U svakom slucaju 4 na 2 se u prosijeku realizira 20-30 % ako golman kvalitetno skupi centralne. Iskljucivo indijanskom taktikom i iznenadjenjem Olimpic moze napasti Trnavu koja je daleko jaci tim.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Paša nemaš potrebe da brišeš post ili neko drugi. Jeli to zabranjeno biti ironičan?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pogodio si srz.Upravo se danas to probalo ali los teren nije dopustio da se to odradi u vecini slucajeva.Kontre su danas pokazale da imamo problem sa takvom filozofijom.UltrasNotRed je napisao/la:Mora biti svijesti da Olimpic igra vaznu tekmu za 7 dana, a u takvoj se genralci ne ide jako. Mozda je Mirza takticki ostavljao 4 na 2 jer planira visoko stati. U svakom slucaju 4 na 2 se u prosijeku realizira 20-30 % ako golman kvalitetno skupi centralne. Iskljucivo indijanskom taktikom i iznenadjenjem Olimpic moze napasti Trnavu koja je daleko jaci tim.
Evo ovako svako može pisati šta hoće na ovoj temi. Dođe, provocira i nikom ništa. Ovaj gore je ulazio na ovu temu ko zna koliko puta, provocirao i nikom ništa. I onda kada odgovoriš napadnu te i ti si kriv. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gdje si ti ustvari @Mancini, nema te nesta dugo 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Po meni je Bogicevic veliki problem, on neprestano koristi ruke i pravi glupe prekide u opasnoj zoni. To prolazi u ligi, al' za Europske tekme bi Mirza trebao kockati ti poziciju sa mladjim i brzim igracem. To je osjetljivo mjesto, al' rizik se moze isplatiti. Rizik je i Bogicevic.lupus je napisao/la:Pogodio si srz.Upravo se danas to probalo ali los teren nije dopustio da se to odradi u vecini slucajeva.Kontre su danas pokazale da imamo problem sa takvom filozofijom.UltrasNotRed je napisao/la:Mora biti svijesti da Olimpic igra vaznu tekmu za 7 dana, a u takvoj se genralci ne ide jako. Mozda je Mirza takticki ostavljao 4 na 2 jer planira visoko stati. U svakom slucaju 4 na 2 se u prosijeku realizira 20-30 % ako golman kvalitetno skupi centralne. Iskljucivo indijanskom taktikom i iznenadjenjem Olimpic moze napasti Trnavu koja je daleko jaci tim.
Vita est militia
Godine ga sustizu i sklon je nerezonskim potezima.U pravu si 100%.Sada nemamo puno vremena za eksperimentisanje,osim da im zanosimo damu necemo li sta uraditi u evropi. 

Doveli oni Emira Halilovica i Harisa Harbu
Da nisu slucajno bezidejni pa ih vrbovali da im ispricaju sve o nama 
Ovaj Spartak u prosijeku 20 faulova svake utakmice pravi. Pa tako i ocekujem da ce na Kosevu mesari mesarski odigrati.

Ovaj Spartak u prosijeku 20 faulova svake utakmice pravi. Pa tako i ocekujem da ce na Kosevu mesari mesarski odigrati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nisam se namjerno želio javljati od početka Ramazana i onda nakon osam dana kada sam se javio dođu na temu svakakve osobe da ti objasne neke stvari kao da nemam pojma ni o čemu. Na njihove teme ne pišem skoro nikako ali ovdje mogu i provocirati i nikom ništa. A neko ti obriše post usput.Mokroguz je napisao/la:Gdje si ti ustvari @Mancini, nema te nesta dugo

Ne znam sto ste se upalili toliko na rezultat. Pa prijateljska utakmica je to, nebitan rezultat totalno. Jedino u ovakvim utakmica je bitno da li je Mirza vidio da li moze proci ono sto je zamislio. Prijateljske utakmice su prilike za neke nove formacije, igrace i slicno.
Ti crveni kartoni su smjesni-dogodi se....
Ne znam za tu povredu, sta je , koliko je ozbiljno itd
Ne ocekujte lijep nogomet protiv Trnave vec jednu lavovsku borbu na sredini terena. Nije Trnava toliko jak protivnik. Ubjedjen sam da ce biti nadigrani na Kosevu.
Ti crveni kartoni su smjesni-dogodi se....
Ne znam za tu povredu, sta je , koliko je ozbiljno itd
Ne ocekujte lijep nogomet protiv Trnave vec jednu lavovsku borbu na sredini terena. Nije Trnava toliko jak protivnik. Ubjedjen sam da ce biti nadigrani na Kosevu.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nije to kao sto mislis, to je stil igre. Jednostavno svi Slovaci igraju na taj nacin. Tjeraju protivnike da preskacu igru, najvise temelje taktiku na razbijanju igre, inzistiraju na kontaktu. Moras preskakati.Mokroguz je napisao/la:Doveli oni Emira Halilovica i Harisa HarbuDa nisu slucajno bezidejni pa ih vrbovali da im ispricaju sve o nama
Vita est militia
Ti si dobro verziran izgleda
Da mi je gdje naci vise o tome, pravo me zanima.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Pogledam koju tekmu, totalno igraju neatraktivni, imas osjecaj da im u 4 tekme nemres zabit. Mogu se proci iskljucivo ako ne izgubis strpljenje ili kao sto sam prije pisao iz tog kendavanja dugih uvijek dodje tekma gdje zakaze igra glavom, uzet im tu prvu odbijenu je kljuc uspjeha. Po meni Mirza bez presinga ili stresa moze tu napraviti nesto, al'takticki su dosta kvalitetniji, nema odstupanja. Tesko se raspadaju. Igraju kao u serie b ili c, totalno odgovorno.Mokroguz je napisao/la:Ti si dobro verziran izgledaDa mi je gdje naci vise o tome, pravo me zanima.
Vita est militia
-
- Kontakt:
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Dresovi su nam pravo dobri 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne interesuje me.vivaILchelik je napisao/la:@mancini
http://sportsport.ba/bh_fudbal/varesano ... iti/165849
Laze li i on?
Pitanje za ove Olimpicove forumase,jeli znate hoce li se vukovi pojavit i na jednoj od ovih tekmi u Evropi?(bez provokacije)
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.