NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
@zmaj
puno si uzeo to k srcu, ja samo kazem da 15 milja je nista, u poredjenju sa dobrim stvarima koje to donosi a na kraju nikako neces zavrsiti u minusu kako je komentar prije glasio.
i ako je samo zbog toga prijedlog odbijen onda je to neopravdano, odnosno alternativa je da se ugosti neki lokalni klub.
za upravu Zvijezde inace imam samo riijeci hvale, navijao sam za vas da ostanete u ligi u vrijeme kad vam je "sudjeno " da ispadnete... i nakon svega ste postali odlican premijerligas...
ali u ovom jednom slucaju ako je istina gore napisano uprava je morala bolje odraditi.
naravno svako ima svoju racunicu, i svako zna sta je bolje njemu.
samo zelim da naglasim da se ne moze nista djaba, a 15 000 nije velika cifra i nema potrebe za jadikovanjem.
puno si uzeo to k srcu, ja samo kazem da 15 milja je nista, u poredjenju sa dobrim stvarima koje to donosi a na kraju nikako neces zavrsiti u minusu kako je komentar prije glasio.
i ako je samo zbog toga prijedlog odbijen onda je to neopravdano, odnosno alternativa je da se ugosti neki lokalni klub.
za upravu Zvijezde inace imam samo riijeci hvale, navijao sam za vas da ostanete u ligi u vrijeme kad vam je "sudjeno " da ispadnete... i nakon svega ste postali odlican premijerligas...
ali u ovom jednom slucaju ako je istina gore napisano uprava je morala bolje odraditi.
naravno svako ima svoju racunicu, i svako zna sta je bolje njemu.
samo zelim da naglasim da se ne moze nista djaba, a 15 000 nije velika cifra i nema potrebe za jadikovanjem.
Danas ce pred stadionom biti djevojcice koje skupljaju pare za svoju skolsku drugaricu, inace rijec je o Azri H.mehmedovic koja je imala mozdani udar i mora na operaciju u inostranstvo da joj otklone neke ugruske sa mozga , curica ide u I razred gimnazije
Realnost je da je ovo jedan od najpametnijih poteza uprave,da im damo 15 milja i oni jos naplacuju 2 km,doslo bi manje milja gledalaca sto bi izgubili jos 5 milja to je 20 milja bez placeni obaveza,danas su najavili kisu da ima na tv sigurno bi gledao kod kuce ovako nek padaju sjekiretu i tamo je napisao/la:kakav minus, pa sta je 15 milja + organizacija nekih 6-7 milja to je 22 000 KM. stavis kartu samo 5KM i vec si u plusu 3000(jer predpostavljam da bi doslo 5 000ljudi) bez ikakvih sponzora, a da ne pricamo o popularizaciji FK Zvijezde. Malo bolji biznismeni iz takvog projekta bi sigurno mogli izvuci 50 000KM bez ikakvih problema minimum. a vi ovdje pricate o nekih 15 milja, ma daj ima li neko realan da to prokomentarise...ja ovdje vidim samo nesposobnost uprave (ili je neko htio da ne ulozi nista a da uzme 30 000), pa sto ne zovu onda neki jaci klub iz susjednih zemalja ili sire, pa ce onda vidjeti sta su preve cifre.astra1922 je napisao/la:jes vidio dubradi da im platimo 15 000 km pametno nema sta.tako je skoro bilo kada je trebala juniorska reprezentacija igrati na nasem stadionu iz saveza su poslali dopis gdje je zvijezda trebala biti duboko u minusu poslije utakmice.tako da su nasi odbili tu utakmicuKvota je napisao/la:Nas klub je povodom 90 kodina postojanja zelio da na nasem stadionu gostuje B reprezentacija BiH stim da uvelicamo godisnjicu kluba, al paprika!!! Nasi ljudi u savezu su poslali predracun od 15 000 km plus ostali troskovi organizacije sto je po mnogima suludo i bezobrazno od rukovostva saveza,da bi ti isti dosli i trazili da se tekma Zvijezda-Sarajevo snima i prenosi naravno DZABA![]()
!!!Korektno nema sta!!!Zato bi zamolio pojedine sarajlije ako zele gledat tekmu plate bus i bujrum na banju gdje su uvijek dobrodosli osim pojedinih maloumnjaka koji su se vec iskazali u proteklim postovima!Samo neznam dali ima dzaba neki prevoz i ostali troskovi putovanja pa i karta dzaba jer koji tako misle najebali su ga u zivotu pozz i ne haterite ovo su smo ciste cinjenice!!!
a sarajlijama veliki bujrum danas obucite se lijepo i uzivajte u utakmici.i nemojte baklje bacati u teren kao manijaci maloumnici neotesani
nego brate ako ne znas/ne mozes, nije ti niko kriv, zovi Radnicki, Gradinu, ili Slobodu pa im ne moras placati ni prevoz. ili kako to obicno biva organizuj proslavu na ligaskoj utakmici evo protiv FK Sarajeva.
a za baklje hahaha to "nemojte ko manijaci", a pitari kao u travniku 2 puta prekidaju utakmicu bakljama, al neka si ti pokusao da im se uvuces, tamo gdje ni sunce ne sija... ccc
Molim vas nemojte Saida povrjedit treba nam za derbi.
90 godina postojimoSarajlijc@ je napisao/la:E cuj niste dali prijenos fuj. Dabogda vam se ugasio smetljarski klub, sutra 0:3 abd

tu i tamo @ previse se pravis pametan drzi se svog kluba nama ne trebaju advokati
SRETNO ZMAJEVI DANAS vrijeme je za polazak
SRETNO ZMAJEVI DANAS vrijeme je za polazak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitke na sigurno zasluzenom bodu..sa igracem manje ste uspjeli izjednaciti ,a na kraju vidim i imali ste neke prilike za pobjedu..jos ako moze neko ukratko da napise nesto vise o tekmi ...unaprijed zahvalan.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kolko je bilo gledalaca ???.
Zamoli bih forumaša pod nickom SEVEN da prokomentariše utakmicu i da akcent stavi na suđenje,i ako može da povuče paralelu ove utakmice i one sa FK Željezničarom .
hvala unaprijed
p.s. bravo Zvijezdo
hvala unaprijed
p.s. bravo Zvijezdo

Einigkeit und Recht und Freiheit
Utakmica je bila odlicna prava ljepotica, al po obicaju sudija je pravio reci cu greske.... prvo je pogrijesio kod situacije sa masicem, pa penal za sarajevo, pa crveni morankicu, pa onda drugi go zvijezde.... said zivotinja... Hazdic gluma za 10, ono je fuj igrac
Znaci po tvoj misljenju nije bilo penala,niti crvenog..a sta je bilo s tim drugim golom Zvijezde pa ga spominjes kao sudijsku gresku..Tkanton je napisao/la:Utakmica je bila odlicna prava ljepotica, al po obicaju sudija je pravio reci cu greske.... prvo je pogrijesio kod situacije sa masicem, pa penal za sarajevo, pa crveni morankicu, pa onda drugi go zvijezde.... said zivotinja... Hazdic gluma za 10, ono je fuj igrac

FK SARAJEVO.
Penal je bio smijesan ne samo penal svaki pad doticno Hazdica je bio ze neki kasting filma ili pozorisne prestave....sa hazdicem je bila situacija sa crvenimmma_hz je napisao/la:Znaci po tvoj misljenju nije bilo penala,niti crvenog..a sta je bilo s tim drugim golom Zvijezde pa ga spominjes kao sudijsku gresku..Tkanton je napisao/la:Utakmica je bila odlicna prava ljepotica, al po obicaju sudija je pravio reci cu greske.... prvo je pogrijesio kod situacije sa masicem, pa penal za sarajevo, pa crveni morankicu, pa onda drugi go zvijezde.... said zivotinja... Hazdic gluma za 10, ono je fuj igracako sam dobro shvatio..
A drugi gol zvijezde odakle sam ja gledo je pitanje jel presla gol liniju ili ne, pomocni je sutio glavni je pokazo na centar i on je bio najlosij, osteti jednu ekipu i posle sledeci put vraca osteceno i sve tako katastofa je bio
vjeruj,ako je tako kao sto ti kazes ..odnosno da nije bilo penala niti crvenog,onda mi i nije zao sto je remi ,i sto moje Sarajevo nije dobilo..**** poklonjenu pobjedu..Tkanton je napisao/la:Penal je bio smijesan ne samo penal svaki pad doticno Hazdica je bio ze neki kasting filma ili pozorisne prestave....sa hazdicem je bila situacija sa crvenimmma_hz je napisao/la:Znaci po tvoj misljenju nije bilo penala,niti crvenog..a sta je bilo s tim drugim golom Zvijezde pa ga spominjes kao sudijsku gresku..Tkanton je napisao/la:Utakmica je bila odlicna prava ljepotica, al po obicaju sudija je pravio reci cu greske.... prvo je pogrijesio kod situacije sa masicem, pa penal za sarajevo, pa crveni morankicu, pa onda drugi go zvijezde.... said zivotinja... Hazdic gluma za 10, ono je fuj igracako sam dobro shvatio..
A drugi gol zvijezde odakle sam ja gledo je pitanje jel presla gol liniju ili ne, pomocni je sutio glavni je pokazo na centar i on je bio najlosij, osteti jednu ekipu i posle sledeci put vraca osteceno i sve tako katastofa je bio

FK SARAJEVO.
Dokle god sudije utječu na igru,nasijedaju na glumu pojedinih igrača bh.fudbal nikada u Europi neće nista napraviti.Nerealna podjela bodova,Zvijezda je u svim segmentima igre nadigrala Sarajevo.Penal nakon teatralnog pada Hadzića,individualne sposobnosti Huseinovića su rezultat dva gola Sarajeva.Da smo bili prisebniji već u prvih deset min.smo mogli 2-3.gola zabit.Steta da danas nismo pobijedili,jos veća steta sto je danas polozaj na tabeli demantovan na terenu i dokaz da Sarajevo i Zelju sudije pomazu.
Htjeo bih da pohvalim igrace Zvijezde na ovakvom zalaganju,igra zaista fenomenalna i borbena,vjerujte da ni sekunde nisam osjetio dosadu na utakmici.Sudija je pravio greske ali ipak na kraju sudjenje bih ocijenio dobrim.Tragicar utakmice Moranjkic kojeg ja kao igraca najvise cijenim,igrac utakmice po meni Jakovljevic.Savic je pravio greske na dodavanjima ali taj igrac nama vrijedi ,jer svaka visoka lopta je njegova i onako danas je zvjezda odigrala extra i ako budemo ovako igrali nemamo se cega bojati mozemo svakoga pobijediti,jos jednom svaka cast!!!!!
U prvih 10 min zvijezda je imala 3 ciste prilike, kasnije se desila jedna situacija gdje je nas igrac napravi faul i drzo loptu pa je bacio a sudija se okrene i vasem igracu dadne zuti, a nekog sa klupe je isklucio, posle pred kraj je sviro paenal za vas, pa je onda opet namaa dao crveni na asistenciju pomocnog i to ponovo kod simuliranja hadzica i onda smo mi dali go, vidjet ces pregled jbg
ja bolje utakmice nisam gldao na banji.toliko borbe sa obje strane lijepih poteza driblinga dubinskih pasova golmanskih odbrana.prava ljepotica ko sto rece gore tkanton.medutim ostaje zal zbog sudije koji nije zasluzio prolaznu ocjenu bio je razlicitih kriterija .nama je davao kartone kad nije trebalo a sarajevu je bar tri kartona oprostio.morankic iskljucen na nagovor pomocnog sudije bezveze.ostaje zal sto nismo pobijedili jel smo bili bolji cijelu utakmicu mapravili smo sigurno 20 prilika za gol,dok poslije crvenog otvorili smo se sto je dalo sarajevu sansu za kontre iz koje su imali lijepih sansi.sarajevo fer ekipa osim hadzica koji je na sve nacine provocirao i simulirao.bilo je malo i iskri na terenu sto je ovu utakmicu ucinilo jos boljom.zvijezda je zasigurno usla u formu i igra sve bolje.pozdrav i za horde koji su navijali bez i jednog incidenta i zapaljene baklje..yebiga morali smo dobit ovu utakmicu al et 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Slučajno je bio prenos na BH radiu i spiker kaže da je po svemu remi realan, te da su obje ekipe imale svoje šanse, u jednoj odličnoj utakmici koja je obilovala šansama.
Ipak, čini mi se da je to relevantnije, nego pojedina mišljenja.
Čestitke na bodu.
Čestitke na bodu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Neznam al sarajevo nije ni jednom imalo neki cist sut sa peterca ili neku izradjenu akciju, sve je bilo na hampu i sa distance, i said je dao go sa nekih 20m, dok smo mi sa peterca imali bar 5-6 cistih suteva gdje fulaju cist go.... nasi navijaci za 10 nisu nikad onako ujednaceno pjevali. ide im jedan veliki minus sto su pomocnog gadjali.... dok su horde bacale upaljace na nase igraceSarajevo1946 je napisao/la:Slučajno je bio prenos na BH radiu i spiker kaže da je po svemu remi realan, te da su obje ekipe imale svoje šanse, u jednoj odličnoj utakmici koja je obilovala šansama.
Čestitke na bodu.
-
- Kontakt:
Hvala Zvijezdo hvala Gradacac 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.