Obožavam Južnoamerikance, nije mi ni žao kad na njima padnem. Strah - X na SAS - Memphis - mi se nije obistinio.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zato volimo tenisarelinho je napisao/la:Nisam igrao ništa, ali sam sve vrijeme pratio ovaj meč na rezultatima.
Grande Viktor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spominje se da će Monaco dosta svojih glavnih igrača odmarati večeras zbog lige i lige prvaka.Willy je napisao/la:Imam Troickog u fiksu na sistemu.![]()
Što je kvota PSG - Monaco 1 1,20? Naravno igrao sam x2, kvota 3,88.
A kvota na kec prava premijaSteph je napisao/la:Ma Monaco odmara sedam-osam igrača, svih glavnih. Ako je išta zicer kec, onda je to.
Ovo je za istrage definitivno sta su radili. Pazi sada Djere je Madjar fakticki sa srpskim pasosom, oba Srbi jarani haman, turnir u Budimu i Pesti, ja kad sam vidio tip posao se zaletiti 2:0 na Viktora vidim kvote **** a znam nije Djere livada kad igra sljaku i bog te pito sta ce raditi. Upalim live 5:0 prvi set vodi Viktor, i prestanem pratiti kvote za 2. set logicno male na njega necu ih stavljat, poslije pogledam na appu gdje se kladim pise mi laufa 2 set i stanje Djere - Troicki 1:0 u setovima.Willy je napisao/la:Imam Troickog u fiksu na sistemu.![]()
Što je kvota PSG - Monaco 1 1,20? Naravno igrao sam x2, kvota 3,88.
Tamam za toSteph je napisao/la:To je ono da pojačaš kvotu i rokneš
Ja sam te magarce 1.pv under 1.5 na 1.45 kvotu ganjo i doslo je. A imam i X na drugi ludi tiket a on 0:3 kuci gubi!badblueboylivno je napisao/la:Ajmo, Ulsane! Imam oba daju gol, HT 0-0, 65. 0-3. Ajmo barem počasni gol za oproštaj.
Nisam neki strucnjak ali ne volim se kladiti protiv tih klubova koji imaju uticaj i lovu, a to su ovdje oba!96BadBoy je napisao/la:Moze li Real pobjediti Darusafaku,sta kazete vi kosarkaski strucnjaci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.