I baš ti si siguran i imaš adekvatne spoznaje, smiješan si lik.pinki je napisao/la:Meni ovo nije regularno nikako!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
slag ligaEngland je napisao/la:To djuk...kako si ga posra.o, e moj -SemPer trči u pennya po strik i objesi se, posrao te djuk...kvalitetno i u usta ti se.DukeOfWellington je napisao/la:http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofejSemPer_fi je napisao/la:tacno se vidi da ne kupujete tekme ... puuu

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ocigledno je umor ucinio svoje skoro mjesec dana igramo svaki 3 dan utakmicu. Siroki je bolji bio iako smo mi mogli do pobjede da je moj djed bio na mjestu adilovica al nije.
- storm_raider
- Kontakt:
Evo sada sa utakmice.. uh kako je Bekric ona 2 puta napravio dar-mar... Nadam se da ce Amar napokon koristiti kako treba. Utakmica, kao utakmica, kao i svaka sa Sirokim.. 1:1 nista ne znaci, tesko nas neko moze nadigrati u dvomecu, ako to Sirokom uspije, ja cu prvi da im cestitam. I Zrinjski se ovako radovao, pa smo vidjeli sta smo im u Mostaru uradili, polako. Ja sam i dalje optimista, a vala i ako ne uzmemo kup nema veze, uzecemo prvenstvo 100%. Samo moj Adilovicu sta promasi... vise bih volio da si je poslao do Socijalnog na tramvajsku stanicu nego da si onako osutao mrljavo. Udinov fenomenalan danas! Olimpik, kazu mi, na Grbavici! U Sirokom onaj grmalj sa brojem 9, fenomenalan danas.. Kerla i Vasilic, ne znam sta je s njima.. ne kritikujem nikada igrace, ali ono je kao da su postavili cunjeve za kuglanje.. Staticni, kao da nikada lopte nisu sutnuli, pa taj Kerla je prije par godina bio potencijal za A reprezentacije...
Sport je lijek za tijelo i duh.
@SemPer_fi
I njega si se po licu zaželio ili ?slag liga
Što se onda ne smiješ ako sam smiješan?England je napisao/la:I baš ti si siguran i imaš adekvatne spoznaje, smiješan si lik.pinki je napisao/la:Meni ovo nije regularno nikako!
Nemam ni želje ni volje da nabrajam sve situacije gdje malouman čovjek ne bi reagovao, kako su naši reagovali...
Šanse Adilovića i dodavanja golmanu, stajanje dva metra od njihovih igrača na sredini terena, 'reakcije odbrane', reakcije Amara itd...
Pametnom dosta!
Zadnja izmjena: pinki, dana/u 30 apr 2013, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pojedinci su ponovo poceli kenjati, jedva docekali kiks
sram vas bilo
Danas preloša partija citavog tima...ocigledan umor, Široki je odmarao svoje igrace i danas je bio evidentno svježiji, rastrcaniji.
Ona paravinja Vasilić odavno je trebao biti nogiran iz Želje
Adil na kraju doda loptu golmanu
zicer bolji nego penal...pa to se bolan cijepa mreža.
Ali eto, da sad ne kukamo...ima i revanš, pa cemo vidjeti.
Široki vrlo dobra ekipa, i to se mora reci.

Danas preloša partija citavog tima...ocigledan umor, Široki je odmarao svoje igrace i danas je bio evidentno svježiji, rastrcaniji.
Ona paravinja Vasilić odavno je trebao biti nogiran iz Želje

a sta vam nije jasno :
trazi se treci putnik u europu,to samo moze biti siroki 

Ja čitavu sezonu branim ovaj tim i braniću ga uvijek, ali ovo večeras ne da nismo mogli, nego nismo htjeli, ne ulazim u to kako zašto, ali imam oči jbg kralj!bluemania je napisao/la:Pojedinci su ponovo poceli kenjati, jedva docekali kiks![]()
sram vas bilo
![]()
Ona paravinja Vasilić odavno je trebao biti nogiran iz Želje![]()
![]()
KUP JE NAŠ 100%
- Trequartista
- Kontakt:
Glavni krivac za ovo večeras je Amar Osim. Volim ga i poštujem kao rijetko koga u životu, ali jarane ne može ti Bekrić biti na klupi, nikako.
Još jedna stvar što me boli je da evo drugu utakmicu poklanjamo golove protivnicima na Grbavici, ne želim da vjerujem da to namjerno radimo kako bi ispoštovali navodni dogovor.
Dole nam treba gol i mislim da ga možemo zabiti, što kaže Amar ako osiguramo titulu bit će drugačije.
Treba pozitivno razmišljati, ja lično ću im halaliti Kup, ako postanu pravaci Bosne i Hercegovine, a vjerovatno hoće.
Poseban pozdrav pitarima koji bi do sada napisali bilion teorija zavjera da je kojim slučajem Željo zabio onakav gol kakav je primio.
Još jedna stvar što me boli je da evo drugu utakmicu poklanjamo golove protivnicima na Grbavici, ne želim da vjerujem da to namjerno radimo kako bi ispoštovali navodni dogovor.
Dole nam treba gol i mislim da ga možemo zabiti, što kaže Amar ako osiguramo titulu bit će drugačije.
Treba pozitivno razmišljati, ja lično ću im halaliti Kup, ako postanu pravaci Bosne i Hercegovine, a vjerovatno hoće.
Poseban pozdrav pitarima koji bi do sada napisali bilion teorija zavjera da je kojim slučajem Željo zabio onakav gol kakav je primio.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ma ova tekma pokazuje koliko je nasa liga zapravo slaba i zasto nas ubijaju u evropi
Zeljo katastrofa, Siroki takodjer nista bolji,. Za 90 minuta nigdje akcije, nigdje odigravanja proigravanja , nego sve nesto na silu... I tamo i vamo imas par igraca koji se izdvajaju koji mogu nesto napraviti, ovo ostalo katastrofa.. Nje sad Zeljo toliko bolji od Sirokog u ovoj postavi da kazes da su individualno bolji, stavise Siroki je na individualnom planu danas bio puno bolji. Vagner, Ješe, Kordic i onaj Zlomislic odlicno odigrali, dok na drugoj strani ne mogu izdvojiti nikoga
Zeljo katastrofa, Siroki takodjer nista bolji,. Za 90 minuta nigdje akcije, nigdje odigravanja proigravanja , nego sve nesto na silu... I tamo i vamo imas par igraca koji se izdvajaju koji mogu nesto napraviti, ovo ostalo katastrofa.. Nje sad Zeljo toliko bolji od Sirokog u ovoj postavi da kazes da su individualno bolji, stavise Siroki je na individualnom planu danas bio puno bolji. Vagner, Ješe, Kordic i onaj Zlomislic odlicno odigrali, dok na drugoj strani ne mogu izdvojiti nikoga
O tome se ne priča, nikada nećeš naučiti, svi znaju sve , a' kada je rezultat ok sve 5, a sada se odmah blati, deminira i ono što valja sa ovakvom pričom. Zaje.bana je demokratsko društvo, a ti nisi prošao kvalitetnu tranziciju, zaosto si u tranziciji, misliš da je o svemu dobro govoriti, super je sve, rezultat izgledan , volim te Željo. kapiš.?pinki je napisao/la:Ja čitavu sezonu branim ovaj tim i braniću ga uvijek, ali ovo večeras ne da nismo mogli, nego nismo htjeli, ne ulazim u to kako zašto, ali imam oči jbg kralj!bluemania je napisao/la:Pojedinci su ponovo poceli kenjati, jedva docekali kiks![]()
sram vas bilo
![]()
Ona paravinja Vasilić odavno je trebao biti nogiran iz Želje![]()
![]()
Siroki bi i onako otisao, svejedno ko osvoji kup.lumani je napisao/la:a sta vam nije jasno :trazi se treci putnik u europu,to samo moze biti siroki
NO PYRO NO PARTY
znam
ali njima je dosta veci motiv ,da imaju barem jednu titulu.

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 30 apr 2013, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Daleko od toga da ja nekog blatim, ali samo kažem da ko je imao oči imao je šta i vidjeti, toliko o tome...
Protiv olimpica odmarati sve bitnije igrace ma cijeli prvi tim ako se moze reci da imamo prvi tim. Onda kone otrest i osvojt titulu pa se onda polako pripremiti za uzvrat finala kupa bice dovoljno vremena .
Idem na utakmice 20 godina,ovo danas je zavrseno prije igranja
NE moze me Allah ubijediti da je drugacije,pozzz
Titula je bitna!!!

NE moze me Allah ubijediti da je drugacije,pozzz
Titula je bitna!!!
Bas takopinki je napisao/la:Što se onda ne smiješ ako sam smiješan?England je napisao/la:I baš ti si siguran i imaš adekvatne spoznaje, smiješan si lik.pinki je napisao/la:Meni ovo nije regularno nikako!
Nemam ni želje ni volje da nabrajam sve situacije gdje malouman čovjek ne bi reagovao, kako su naši reagovali...
Šanse Adilovića i dodavanja golmanu, stajanje dva metra od njihovih igrača na sredini terena, 'reakcije odbrane', reakcije Amara itd...
Pametnom dosta!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.