FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 22 maj 2015, 19:25

malo me strah terena sutra,padache i sutra kisha

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 maj 2015, 19:27

Kazu sutra poplave, baš sto neko rece ako bude blatnjavo i vatrepolo od terena.Koje smo mi kurate srece.

amypitar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 22 maj 2015, 19:45

DrustveniParazit je napisao/la:
Evander je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la: Molim vas, može li neko ko ima kontakte u klubu da može provjeriti ovo, ima nas dosta iz SBK koji kontamo doći, moramo nekako doći do karti. :cry:
Ma buraz dodji slobodno, ako treba ponije cu ti ja kartu :D
Ma doći ću, ući ću nekako valjda al' nisam ja sam ima sa mnom dolaze još 3 momka i možda jedna cura iz Jajca, doći će ih iz Travnika još, ima momaka u Vitezu što navijaju za Sarajevo, Donji Vakuf, Gornji Vakuf, Bugojno ostali gradovi iz SBK, iz Zenice će doći nekoliko momaka... Nije to samo jedna karta al' ako ne bude ništa javit ću ti. :D
amypitar je napisao/la:Ma kupis kartu sa domacom publikom.Kaze mi covjek iz Viteza da kod njih i nije tolika frka za kartama.Bez problema ce raja kupovati karte za njihovu tribinu.
To mi je zadnja opcija, jer mi je puno jače sa našim u kopu nego na drugoj tribini gdje ću samo onako nijemo gledati. :crazy:

Zivi bili pa vidjeli,ali ce i druga tribina gdje su domaci navijaci,od nas biti popunjena jedno 70 %.
I jos ovo da dodam........ Sedam igrača van stroja Vitez i bez Marka Basare protiv Sarajeva

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 maj 2015, 20:00

Kazu 1200 karata otislo. Ostatak sutra prije kretanja, i nesto jos pred stadionom, za bordo bracu koja nisu iz Sarajeva.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 maj 2015, 20:29

Najavljen bordo meteoalarm za podrucje Srednje Bosne, tacnije okrug Viteza.
1946

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 maj 2015, 20:38

amypitar je napisao/la:Kazu sutra poplave, baš sto neko rece ako bude blatnjavo i vatrepolo od terena.Koje smo mi kurate srece.
Kakve ba poplave, napadaće se noćas, a u jutro prestaje...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 maj 2015, 20:47

DrustveniParazit je napisao/la:Ja sam toliki baksuz da nakon što sve skontam u vezi utakmice mora se desiti nešto da me spriječi da odem. Pa zašto Bože, zašto? :cry:
Gdje ba zapelo ?

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 maj 2015, 20:49

Head je napisao/la:
Danas smo malo obisli kamp u Butmiru pa da podijelim koju sliku sa ostalim.

Rade se zavrsne pripreme za teren sa plasticnom travom koja je vec stigla i od ponedjeljka aBd ce se poceti postavljati...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=556132BF

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55613C3D

Ovdje iza gola ovog plasticnog terena ce biti velika bordo mreza sa grbom Sarajeva, a iza mreze ce biti prostor za sutiranje tj. vjezbanje slobodnjaka i ostalog, a odma pored toga ce biti vjestacko brdo za trening.

To je ovo, gdje se nasipa ova zemlja...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55611989

Na ovoj slici se tamo iza onog nasipa radi drenaza za travnati teren i to ce biti gotovo do avgusta, a ovo gdje se vidi trava ce biti svlacionice.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55616A79

Ovo je malo bliza slika drugog terena...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=556120DA

I na ovoj slici se dobro ne vidi, ali s lijeve strane ce se raditi treci teren a na njega ce se sijati trava u septembru.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=556151D2

Sve se radi po uefinim i fifinim propisima i najsavremenijom tehnologijom.

Nadam se da sam vam bar malo priblizio kako sve izgleda i da ste zadovoljni...
Skoro 78 duluma zemlje u vlasnistvu FK Sarajevo i aBd jedan od najmodernijih trening kampova na Balkanu nije mala stvar.
FKSinfo. :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :salut: :salut:
Pitanje za administraciju: Postoji li šansa da se napravi nova tema za kamp i da se objedine svi postovi na jednom mjestu - da je preglednije i da nam je lakše pratiti ? Kad se radovi intenziviraju biće sigurno puno više informacija i slika pa da se ne guramo po drugim temama...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 maj 2015, 20:59

[youtube][/youtube]

Ovdje ce biti rostilj, steta vremena dedemi, ima i bazen, moglo se prije i poslije tekme proslaviti u bazenu. :rol:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2015, 21:05

Jako je lijepo što će momci sutra imati veoma veliku podršku s tribina, može to u ovim zadnjim utakmicama biti od presudnog značaja. Činjenica je da je za nama jako duga sezona koja je kod igrača sigurno uzrokovala nedostatka svježine, i upravo zbog te podrške skupe zadnji atom snage i odigraju najbolju utakmicu. Vjerujem da će Dženo izabrati one najbolje koji mogu odgovoriti zadatku u ovoj psihički možda i najtežoj utakmici sezone. Neatraktivan protivnik koji se bori za opstanak a mi pod nekim stalnim pritiskom i bez prava na kiks. Kako trener reče danas odlučit će oni koji budu hladne glave. Ja vjerujem da će iskustvo kod pojedinih naših igrača presuditi u ovoj utakmici.

Uvijek trebamo gledati samo nas i pokušati da mi budemo na visokom nivou, a kada smo mi pravi onda nije bitno ko je s druge strane. Ali ne možemo da se ne osvrnemo i na protivnika, prema pisanju portala mnogo igrača iz startne postave im nedostaje, ali to nas ne treba zavarati nego upozoriti. Uvijek kada oni "zapostavljeni" igrači ili igrači iz omladinskog pogona dobiju priliku pokušavajući da se nametnu odigraju iznad svog nivoa, i mogu biti opasnost za nas. Sjećam se prije dvije - tri sezone ekipa Trebinjaca je nama došla u goste veoma desetkovana, skoro sve su omladinci igrali i veoma uspješno s Koševa odnijeli bod. Neko će reći da su to druga vremena bila, slažem se, ali takve situacije nam trebaju biti škola i ni na koji način se ne smijemo opustiti.

Ne želim razmišljati o nekom kiksu, jer smo mnogo kvalitetniji, blizu smo svog cilja i sad ne smijemo posustati, imat ćemo veliku podršku navijača. Fudbal je takva igra da su iznenađenja moguća, ali se nadam da ga sutra neće biti.

Sretno onima koji idu dole, predstavite nas na najbolji mogući način i budite pametni.

IDEMO BORDO BIJELI, IDEMO SE PRIBLIŽITI NA KORAK DO CILJA!!!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 maj 2015, 21:24

Molim sve navijace naseg kluba da ne nasjedaju na moguce provokacije od strane bilo koga i ne dozvole nikome da pokvari sportsko nadmetanje gdje ce mo pokazati svoj kvalitet :thumbup:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 22 maj 2015, 21:27

Head je napisao/la:
Danas smo malo obisli kamp u Butmiru pa da podijelim koju sliku sa ostalim.

Rade se zavrsne pripreme za teren sa plasticnom travom koja je vec stigla i od ponedjeljka aBd ce se poceti postavljati...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=556132BF

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55613C3D

Ovdje iza gola ovog plasticnog terena ce biti velika bordo mreza sa grbom Sarajeva, a iza mreze ce biti prostor za sutiranje tj. vjezbanje slobodnjaka i ostalog, a odma pored toga ce biti vjestacko brdo za trening.

To je ovo, gdje se nasipa ova zemlja...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55611989

Na ovoj slici se tamo iza onog nasipa radi drenaza za travnati teren i to ce biti gotovo do avgusta, a ovo gdje se vidi trava ce biti svlacionice.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55616A79

Ovo je malo bliza slika drugog terena...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=556120DA

I na ovoj slici se dobro ne vidi, ali s lijeve strane ce se raditi treci teren a na njega ce se sijati trava u septembru.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=556151D2

Sve se radi po uefinim i fifinim propisima i najsavremenijom tehnologijom.

Nadam se da sam vam bar malo priblizio kako sve izgleda i da ste zadovoljni...
Skoro 78 duluma zemlje u vlasnistvu FK Sarajevo i aBd jedan od najmodernijih trening kampova na Balkanu nije mala stvar.
FKSinfo. :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :salut: :salut:
Ma ovo je ubleha,,, neko se dobro potrudio sa fotoshopom,,, kako vas nije sramota bacate nam suplje...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 maj 2015, 21:57

Zamolio bih sve na ovoj temi, da ne postavljaju slike Ajax-ovog trening kampa u izgradnji i predstavljaju iste kao slike naseg kampa u Butmiru siroj sportskoj javnosti. Svi mi vrlo dobro znamo kako je tesko pokrenuti bagere i niko nije budala da povjeruje u te budalastine. Molim vas ne sirite LAZI.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 22 maj 2015, 21:59

obiteljskicovjek je napisao/la:Zamolio bih sve na ovoj temi, da ne postavljaju slike Ajax-ovog trening kampa u izgradnji i predstavljaju iste kao slike naseg kampa u Butmiru siroj sportskoj javnosti. Svi mi vrlo dobro znamo kako je tesko pokrenuti bagere i niko nije budala da povjeruje u te budalastine. Molim vas ne sirite LAZI.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sarajevo ljubavi moja.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 22 maj 2015, 21:59

Babayaro je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Ja sam toliki baksuz da nakon što sve skontam u vezi utakmice mora se desiti nešto da me spriječi da odem. Pa zašto Bože, zašto? :cry:
Gdje ba zapelo ?

Meni matursko veće, ali zato sutra samo lagano 2-3 sokića i čuvat pare za proslavu titule hehe.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 maj 2015, 22:07

Jel ima negdje prenos sutra iz Viteza..

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 22 maj 2015, 22:10

Crnov potpisao za Sheriff Tiraspol, znaci kraj diskusije o njegovom dolasku u FKS.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 maj 2015, 22:11

Head je napisao/la:
Volio bi da im Vitez uzme bod, pa da im uzmemo titulu ispred nosa, jer oni vec planiraju proslavu da im pjevaju Merlin, Halid, Hari Mata Hari ...

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Grohotom se :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2015, 22:12

amypitar je napisao/la:Jel ima negdje prenos sutra iz Viteza..
BHT 1

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 22 maj 2015, 22:14

amypitar je napisao/la:Kazu sutra poplave, baš sto neko rece ako bude blatnjavo i vatrepolo od terena.Koje smo mi kurate srece.
projatelju ne brini za kisu ovo je teren s najboljom drenazom u drzavi ako dodes uvjerit ces se

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, r3m1 i 64 gosta.