Hvala.Kevin je napisao/la:hercegovina livemirza_it je napisao/la:Ako budete u mogucnosti postavite link za nas koji nemozemo pratiti bht niti biti u dolini HVALA !!!!
bstream4.net
di ja gledam, piše da ce bit
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Znaci od jutros nemam s kim na tekmu,a sad puno auto
to ti je kad se raja nalozi

Željeznicar za život cijeli !
- badblueboylivno
- Kontakt:
To je najbolje. Ako na nekog naletiš na stadionu, super, ako ne, yebe ti se.Buu je napisao/la:Ja vazda sam idem, nikad nikog ne zovem

Nego, kakva su očekivanja? Hoćete li napuniti stadion? Ono, super vrijeme, šansa za treći uzastopni trofej u Kupu...
Hayley <3
Upravo takobadblueboylivno je napisao/la:To je najbolje. Ako na nekog naletiš na stadionu, super, ako ne, yebe ti se.Buu je napisao/la:Ja vazda sam idem, nikad nikog ne zovem
Nego, kakva su očekivanja? Hoćete li napuniti stadion? Ono, super vrijeme, šansa za treći uzastopni trofej u Kupu...
Minimalna pobjeda, 5000 plafon
NO PYRO NO PARTY
Tesko pun stadion, ja ocekujem nekih 6000, maksimalno 8000 (samo sjedalica na stadionu ima 8898). Sam si naveo fakte zbog kojih bi stadion po svemu morao biti pun, ali svi smo svjesni da barem na ovoj utakmici to nece biti tako...badblueboylivno je napisao/la:To je najbolje. Ako na nekog naletiš na stadionu, super, ako ne, yebe ti se.Buu je napisao/la:Ja vazda sam idem, nikad nikog ne zovem
- badblueboylivno
- Kontakt:
blago tebi ti si musko mozes sveBuu je napisao/la:Ja vazda sam idem, nikad nikog ne zovem

Željeznicar za život cijeli !
- Ultras1921
- Kontakt:
Znas li slucajno koliko svaka tribina ima stolica?AnelZ je napisao/la:Tesko pun stadion, ja ocekujem nekih 6000, maksimalno 8000 (samo sjedalica na stadionu ima 8898). Sam si naveo fakte zbog kojih bi stadion po svemu morao biti pun, ali svi smo svjesni da barem na ovoj utakmici to nece biti tako...badblueboylivno je napisao/la:To je najbolje. Ako na nekog naletiš na stadionu, super, ako ne, yebe ti se.Buu je napisao/la:Ja vazda sam idem, nikad nikog ne zovem
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
Ne znam tacno ali otprilike ti je sjever 5500 (zajedno sa coskovima kako gostujuci, tako i onaj tamo gdje je samo na pola postavljeno stolica), jug 3000 (po sektoru 750) i Zapad nekih 300-400. Ima na sjevernoj tribini plaketa sa tim podacima pa mozda jednom kada uslikam stavim ovdje na forum (mogao bi to neko danas uraditi ko bude isao na sjever?).Ultras1921 je napisao/la: Znas li slucajno koliko svaka tribina ima stolica?
http://bstream4.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link....
link....
sta je sa zvukom ?The Game je napisao/la:http://bstream4.net/index.html
link....
Vasilic hahahahaha! Ncncnc...
Edit: I opet Vasilic grijesi... Pa ko jos moze reci da on zasluzuje ovaj dres..
Edit: I opet Vasilic grijesi... Pa ko jos moze reci da on zasluzuje ovaj dres..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 30 apr 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Dobar Vasilic
zabi ga bivši veležovac... 

Akcija cisti san. Samo da hocemo nastavit ovako i bit ce barem jos 2 u mrezi Sirokog.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- katzenbrummen
- Kontakt:
Siroki je veoma dobra ekipa.. Ljudi dobro kombinuju i po ovome sto sam vidio imaju dobru hemiju izmedju sebe.. Al' opet sam pri misljenju da smo mi bolja ekipa.. Mi kada krenemo, tesko nas je zaustaviti..
Utakmica je jos u ranoj fazi, mi se, evo, izgleda budimo malo.. Iskreno se nadam pobjedi od bar 2 gola razlike..
Odlicna utakmica za sada!!
Utakmica je jos u ranoj fazi, mi se, evo, izgleda budimo malo.. Iskreno se nadam pobjedi od bar 2 gola razlike..
Odlicna utakmica za sada!!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao Kerle i Vasilica!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.