FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljooooo » 30 apr 2013, 13:42

pinki je napisao/la:
likusa je napisao/la:kolko je karta za zapad
cvaja
Može za 10 ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 apr 2013, 13:44

Drma me neka mala nervoza pred utakmicu,ne zbog Sirokog,koliko zbog cinjenice da igramo jos jedno finale u nizu.
Realno u ove dvije utakmice ne treba bas nekoga favorizovati,tu sitnice mogu da odrede citav tok jednog meca,a ja se nadam da mi prvenstveno necemo primiti gol,a da cemo u 90 prvih minuta bar jednom zatresti mrezu.U biti smo cvrsti kao ekipa,ali i nama se desava da primimo gol u ovoj polusezoni inace.
Ono sto se meni cini,gledajuci nas zadnji duel sa Gradinom,rezultatski mnogo bolje prolazimo nego sto to radimo igrom,pa sam siguran da u ovoj utakmici trebamo odigrati duplo bolje da bi dosli do dobrog rezultata.Ne sumnjam u volju nase ekipe,borbenosti ce biti,idealni su uslovi za jedno fino nadigravanje i trebala bi biti i lijepa posjeta.
Siroki igra promjenjivo,no svakako ne treba izostaviti cinjenicu da su super jaka ekipa,koja uz motiv,koji realno nemaju u prvenstvu,moze u kupu da ganja svoje ambicije za trofej sasvim ravnopravno sa nama.Oni su gladniji trofeja,i ne vjerujem da ce srljati,jer im se to ne bi isplatilo.Nasi igraci jednostavno moraju znati sta hoce u ovoj prvoj utakmici i ako budemo pravi u tom smislu,mozemo puno napraviti vec danas.
Sretno Zeljo !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2013, 13:46

Ma s merakom pogledati utakmicu... nekako mi je postalo vec nemoguce da izgubimo u kupu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 apr 2013, 13:49

storm_raider je napisao/la:Ma s merakom pogledati utakmicu... nekako mi je postalo vec nemoguce da izgubimo u kupu.

:mrgreen: blago tebi...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 13:50

zeljooooo je napisao/la:
pinki je napisao/la:
likusa je napisao/la:kolko je karta za zapad
cvaja
Može za 10 ?
a-a :mrgreen:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 apr 2013, 13:53

Ma bgm i ja postajem sve vise nervozan, dlanovi se znoje. A jutros nisam bio nimalo.Al dobijamo mi ovo 2:0 Stanic i Svraka ;) iz drugog plana.Ne vjerujem da ce Adilovic moci napraviti nesto veceras, ima siroki dobru odbranu.
Posjeta 6000 ( otprilike :) )

Zapad je 10 KM.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 13:57

ZZtop10 je napisao/la:Ma bgm i ja postajem sve vise nervozan, dlanovi se znoje. A jutros nisam bio nimalo.Al dobijamo mi ovo 2:0 Stanic i Svraka ;) iz drugog plana.Ne vjerujem da ce Adilovic moci napraviti nesto veceras, ima siroki dobru odbranu.

Zapad je 10 KM.
Stanić ima kartone ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 apr 2013, 14:01

pinki je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Ma bgm i ja postajem sve vise nervozan, dlanovi se znoje. A jutros nisam bio nimalo.Al dobijamo mi ovo 2:0 Stanic i Svraka ;) iz drugog plana.Ne vjerujem da ce Adilovic moci napraviti nesto veceras, ima siroki dobru odbranu.

Zapad je 10 KM.
Stanić ima kartone ;)
:? onda beks upada, mogao bi on biti covjek odluke danas :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 apr 2013, 14:03

Sretno danas :D

[youtube]ttp://www.youtube.com/watch?v=OVdwrn0Swl4&feature=youtu.be[/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 30 apr 2013, 14:17

Mozda ce neki rec ma Partizan igrao ligu prvaka pa Arsenal pa ovi pa oni...gledam ih neki dan protiv Novog Pazara il su prodali utakmicu il su stvarno u rangu sa nama,opet se nadovezujem na temu u vezi terena i igranja,dosta nas to zeza ja imam osjecaj da bi najmanje 3x bolji bili da nam je teren dobar...Tad bi Amar jos vise igrace nafuro ma strasni bi bili !!!

(i sad smo strasni )
Ma vi stvarno niste normalni !!!

ciza
Kontakt:

Re:

Post Postao/la ciza » 30 apr 2013, 14:26

PlaviSaJUGA je napisao/la:Mozda ce neki rec ma Partizan igrao ligu prvaka pa Arsenal pa ovi pa oni...gledam ih neki dan protiv Novog Pazara il su prodali utakmicu il su stvarno u rangu sa nama,opet se nadovezujem na temu u vezi terena i igranja,dosta nas to zeza ja imam osjecaj da bi najmanje 3x bolji bili da nam je teren dobar...Tad bi Amar jos vise igrace nafuro ma strasni bi bili !!!
eno maribor neki dan 4 dodavanja ne mogu povezat,ali kad se sastanu s nasim ekipama ,bude jao nama,isto tako i crnogorci su taraba pa od 4 utakmice 3 puta su nas izbacili mislim na BH ekipe,npr zeljo igracki nije nista bolji u odnosu na prije 3-4 godine,mozda je trenutno i slabiji al eto ostali su jos gori pa je to tako

zeljocity
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la zeljocity » 30 apr 2013, 14:46

ciza je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Mozda ce neki rec ma Partizan igrao ligu prvaka pa Arsenal pa ovi pa oni...gledam ih neki dan protiv Novog Pazara il su prodali utakmicu il su stvarno u rangu sa nama,opet se nadovezujem na temu u vezi terena i igranja,dosta nas to zeza ja imam osjecaj da bi najmanje 3x bolji bili da nam je teren dobar...Tad bi Amar jos vise igrace nafuro ma strasni bi bili !!!
eno maribor neki dan 4 dodavanja ne mogu povezat,ali kad se sastanu s nasim ekipama ,bude jao nama,isto tako i crnogorci su taraba pa od 4 utakmice 3 puta su nas izbacili mislim na BH ekipe,npr zeljo igracki nije nista bolji u odnosu na prije 3-4 godine,mozda je trenutno i slabiji al eto ostali su jos gori pa je to tako

Utakmice protiv Maribora su se prelomile na nasim greskama u Mariboru. Da nismo grijesili kao sto jesmo bilo bi jedva ili mi ili oni ovako ispade da su nas rasturili.

Licenca za Evropu legla koliko sam skuzio.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 30 apr 2013, 14:50

Utakmice protiv Maribora su se prelomile na nasim greskama u Mariboru. Da nismo grijesili kao sto jesmo bilo bi jedva ili mi ili oni ovako ispade da su nas rasturili.

Jest,mi borac i njanje dobili licencu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 apr 2013, 14:53

PlaviSaJUGA je napisao/la:

Jest,mi borac i njanje dobili licencu
Nije Borac, nego Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 30 apr 2013, 14:54

Ako budete u mogucnosti postavite link za nas koji nemozemo pratiti bht niti biti u dolini HVALA !!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 apr 2013, 14:55

SVI U DOLINU !
Ja te volim, volim Željo..

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 30 apr 2013, 14:56

nije Borac dobio kao ni Čelik, dobili smo mi, pitari i Siroki

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 apr 2013, 14:58

Željo TV – 54. emisija
SAMIR AVDIĆ: ZA ŽELJU SE NE NAVIJA, ŽELJO SE VOLI

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 apr 2013, 15:00

mirza_it je napisao/la:Ako budete u mogucnosti postavite link za nas koji nemozemo pratiti bht niti biti u dolini HVALA !!!!
hercegovina live
bstream4.net

di ja gledam, piše da ce bit
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 30 apr 2013, 15:13

damirc je napisao/la:nije Borac dobio kao ni Čelik, dobili smo mi, pitari i Siroki
ma znam da je neko treci nisam bio siguran jel siroki al nema veze...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”