Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Stavi DeRozana over poena. Nema šta drugo da se doda, a od njega očekujem realno 30+ da ubaci večeras.
Screenshotovi idu iza 2 sad sam na mobu
Civa, bblivno, fearless, vasilije i risingforce imaju kvotu 27 na 3 unita ono gore navedeno vec. Patronato je na overu isti racku kvota @2.88 nema vamo tih pmova
Civa, bblivno, fearless, vasilije i risingforce imaju kvotu 27 na 3 unita ono gore navedeno vec. Patronato je na overu isti racku kvota @2.88 nema vamo tih pmova

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
96BadBoy je napisao/la:Evo ga,temeljito sam proucio ponudu i odluka nije bila nimalo jednostavna.![]()
U masi parova,ja sam izabrao bejzbol,MLB.
Arizona-San Diego 1 (1.60)
Arizona se bori za PO,moraju jednostavno pobjeđivati ovakve protivnike kao sto je San Diego,ekipa koja ima 4 poraza u nizu u gostima.
S druge strane Arizona je odlicna na svom terenu,ja mislim da je kvota 1.60 sasvim pristojna za ovaj par.
162 utakmice imaju, svi mogu još uloviti PO
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
A dragoga ti Boga,162KingJamesMVP je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Evo ga,temeljito sam proucio ponudu i odluka nije bila nimalo jednostavna.![]()
U masi parova,ja sam izabrao bejzbol,MLB.
Arizona-San Diego 1 (1.60)
Arizona se bori za PO,moraju jednostavno pobjeđivati ovakve protivnike kao sto je San Diego,ekipa koja ima 4 poraza u nizu u gostima.
S druge strane Arizona je odlicna na svom terenu,ja mislim da je kvota 1.60 sasvim pristojna za ovaj par.
162 utakmice imaju, svi mogu još uloviti PO

Igraj Široki ti si najbolji!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mogu oni pobijedit ali preskoči ti to
LeBron James
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ne daju mi vise igrace jedino mozda na GSW tekmi. Imal sta klasicno?arelinho je napisao/la:Stavi DeRozana over poena. Nema šta drugo da se doda, a od njega očekujem realno 30+ da ubaci večeras.
Stavi neki hendikep na Toronto. Ne prevelik, ali nešto solidno.Effenberg je napisao/la:Ne daju mi vise igrace jedino mozda na GSW tekmi. Imal sta klasicno?arelinho je napisao/la:Stavi DeRozana over poena. Nema šta drugo da se doda, a od njega očekujem realno 30+ da ubaci večeras.
-5.5 je hendi... Mislim da su našli recept za Buckse ionako.
Ok ovako
Arizona MLB 1 @96BB
GSW -4.5 @gaston
Toronto -3.5 arelinho
Wizards +5.5 od mene
Sve su oko 1.55-1.6 na 3 unita okruglo 20.01 isplata
Arizona MLB 1 @96BB
GSW -4.5 @gaston
Toronto -3.5 arelinho
Wizards +5.5 od mene
Sutra kad nam ovo prođe idemo čitav dobitak na dva para. Ne moramo svi dati par nego dvojica koji misle da je baš sigurno i to je to.Effenberg je napisao/la:Ok ovako
Arizona MLB 1 @96BB
GSW -4.5 @gaston
Toronto -3.5 arelinho
Wizards +5.5 od mene

Ma jasta. Ili po petaka vam razdijelim. Sve se dogovorimo, ljudi smo, nismo plavi manijaci! 

Ma nemamo šta razdjeliti to su svakako tvoje pare.Effenberg je napisao/la:Ma jasta. Ili po petaka vam razdijelim. Sve se dogovorimo, ljudi smo, nismo plavi manijaci!

Napravicu ja od vas kockare 200 put vece nego ja. Ima da se 3 under 1.5 u glavu osinu sutra na gauchose heheh. Ma obara nas ili tvoj ili moj tip arelinho baksuzi smo u pm. Ja hocu na silu da to razbijemo
Eh kad bi mi sad 1.pv pobjedio patronato i ovim kolegama da over krene al kurko ovi se do sutra mogu na nuli peglat!
Dobitni je to Effe
,i onda u srijedu sve na prolaz Sirokog 

Treba sad colon over0.5 1. Pv onda wizards +6.5 i kp na raptorse i gsw.96BadBoy je napisao/la:Dobitni je to Effe,i onda u srijedu sve na prolaz Sirokog
A s kim igra siroki kako je prva tekma bila?
Edit ipak kurko ovi 1:1 sad ce u pv. Super kolegama za over. Ubode ga livno ovo im je najveca kvota.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 25 apr 2017, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sa zeljeznicarom na grbavici,branimo prednost od 1-0 sa pecareEffenberg je napisao/la:Treba sad colon over0.5 1. Pv onda wizards +6.5 i kp na raptorse i gsw.96BadBoy je napisao/la:Dobitni je to Effe,i onda u srijedu sve na prolaz Sirokog
A s kim igra siroki kako je prva tekma bila?

Zeljo je prejak. Navijacki si to reko. Sad sam dvicu imo na njih sarajevo nisam htio. Al dzaba obidjes jednu minu doceka te druga negdje.
Kad si vec spomenuo Colon-Tigre,po omjerima vidim,cini mi se da igraju 3 za 3,ako je tako na redu je dvica,moze se probati po 3.80 kvoti,mogao bi i 1/2.
Gledam taj patronato znam jaki kuci a ovaj olimpo cesto bude golova za njihove uslove. I ne smijem stavit 3.3 over 1.5 za PV reko nisam lud dje ces to na njih i stavim kec. Bila je sigurno i 1.7 bar kvota samo da ce bilo koji tim go zabiti.
Jbg. Nema veze. Uletio mi je singl na ove tenisere sad @2.3 da se refundira ove sitne uplate over 10.5 igro 2.set botine. Ne smjedoh 12.5 a i to dodje. Novikov ovaj.
Jbg. Nema veze. Uletio mi je singl na ove tenisere sad @2.3 da se refundira ove sitne uplate over 10.5 igro 2.set botine. Ne smjedoh 12.5 a i to dodje. Novikov ovaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.