Dobro su ovo uradili.Illmatic09 je napisao/la:Danas je izašao novi video povodom derbija na Copa90.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro su ovo uradili.Illmatic09 je napisao/la:Danas je izašao novi video povodom derbija na Copa90.
Ma osrednja reportaza koja i ne prikazuje puno.Buzdovan je napisao/la:Dobro su ovo uradili.Illmatic09 je napisao/la:Danas je izašao novi video povodom derbija na Copa90.
Ma de ba nemoguće, nismo mi mali klub pa da su nam navijači samo iz Sarajeva.kaskader52 je napisao/la:ne u Vitezu se karte prodaju samo za domaće navijače i to u kafićima koji poznaju domaću raju a Sarajevo je dobilo jednu tribinu 1500 navijača i ulazi su potpuno odvojeni fizički za domače i goste tako da ne dolazite dabe bez karte lipp pozzDrustveniParazit je napisao/la:Nije valjda da se neće prodavati ispred stadiona?
Ma buraz dodji slobodno, ako treba ponije cu ti ja kartuDrustveniParazit je napisao/la:Ma de ba nemoguće, nismo mi mali klub pa da su nam navijači samo iz Sarajeva.kaskader52 je napisao/la:ne u Vitezu se karte prodaju samo za domaće navijače i to u kafićima koji poznaju domaću raju a Sarajevo je dobilo jednu tribinu 1500 navijača i ulazi su potpuno odvojeni fizički za domače i goste tako da ne dolazite dabe bez karte lipp pozzDrustveniParazit je napisao/la:Nije valjda da se neće prodavati ispred stadiona?
EDIT: Molim vas, može li neko ko ima kontakte u klubu da može provjeriti ovo, ima nas dosta iz SBK koji kontamo doći, moramo nekako doći do karti.
Ma doći ću, ući ću nekako valjda al' nisam ja sam ima sa mnom dolaze još 3 momka i možda jedna cura iz Jajca, doći će ih iz Travnika još, ima momaka u Vitezu što navijaju za Sarajevo, Donji Vakuf, Gornji Vakuf, Bugojno ostali gradovi iz SBK, iz Zenice će doći nekoliko momaka... Nije to samo jedna karta al' ako ne bude ništa javit ću ti.Evander je napisao/la:Ma buraz dodji slobodno, ako treba ponije cu ti ja kartuDrustveniParazit je napisao/la: Molim vas, može li neko ko ima kontakte u klubu da može provjeriti ovo, ima nas dosta iz SBK koji kontamo doći, moramo nekako doći do karti.
To mi je zadnja opcija, jer mi je puno jače sa našim u kopu nego na drugoj tribini gdje ću samo onako nijemo gledati.amypitar je napisao/la:Ma kupis kartu sa domacom publikom.Kaze mi covjek iz Viteza da kod njih i nije tolika frka za kartama.Bez problema ce raja kupovati karte za njihovu tribinu.
Ne prizivaj euforiju, sejtaneMortemHz je napisao/la:Boga mi slabo mi ovo euforisemo a titula blizu
PAMET U GLAVU I OTVORITE OČI ŠIROM BRAĆO!!!MOLIM SVE HORDE ZLA I NAVIJACE SARAJEVA DA PRIPAZE NA MOGUCE PROVOKACIJE U VITEZU DA NE BIH SLUCAJNO NEKO OD NAS POKUSATI IZREVOLTIRAN UCI U TEREN ILI NAPRAVITI BILO STA DA SE PREKINE UTAKMICA!!! MOGUCI PLACENIKA KOJI BIH NESTO POKUSALI URADITI ZATO SLUSAJTE VODSTVO GRUPE I HORDE ZLA CE BITI REDARI NA SUBOTNJOJ UTAKMICI !!! SVI U VITEZ TITULA JE BORDO I BIJELA!!! OVAJ PUT BEZ AUTOBUSA SVI SVI SVI !!! UZ TEBE SU TVOJE HORDE TI SI OPET ŠAMPION...
hihihi bit ce uskoroMCMXLVI je napisao/la:Imam i ja, da ces nam ti ubaciti slike akademije... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]trunks1946 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Delac dobit poziv u repku
Bosniacum Lilium je napisao/la:Dosta slabija sezona, ne znam sta da kazem o tome...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.