FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto Dal centrira u 80toj perfektno za pobjedu Rizea
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Sad ce onaj @Evander da se oglasimosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:33Sto Dal centrira u 80toj perfektno za pobjedu Rizea
Ja jos nisam dozivio da je njemu ijedna uprava valjala. Zalosno!!!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:30Ovakva je vecina nasih smradova,kvazi legendi. Ovaj laje na svakoga,cim pocnu legende lajat ja odma klub jos vise podrzim. Cudo ikako postojimo sa ovakvim uhljupima. Treba mu neko pdgovoriti istom mjerom,sta ce on privlacit smecar.HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:23Baš me je obradovao zadnjom rečenicom.![]()
![]()
Nema posla guzovače, pa pokušava preko novina. Možda u Hajduku da potraži posao.![]()
F.K. SARAJEVO
Jesu li rasptodate ili nisu.
Joj nervoze Allahu dragi šta je ovo hahahah
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja se u kafani zagrijavam uz City Arsenal da brže vrijeme prođe, kad završe lagano na stadion u polupijanom stanju, a onda nek gori sve

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadam se da eventualna pirotehnika nece pokvariti momentum, ako budemo u naletu.
Na na na naprijed Saraj’vo
Na na na naprijed Saraj’vo
Neka je ispale na početku i ćao
Sretno šampione naš!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Koliko vidim Penerande nije došao sa igracima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
E Bgmi nisam vjerovao kad ste najavljivali pun sjever ali haman da ste bili u pravu.
Neka grmi veceras
Neka grmi veceras

ZZ
Tešnjak moj,korteo hoda 10 minuta ne vidis mu kraja…
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Yebem li mu materesinu napacenu !!! Kerina raspala, nek vas je s noge na nogu !!!benko21 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:15k.eruNe znam šta da kažem za utakmicu. Predsjednik Mirvić je nas sve bivše igrače sklonio iz kluba a sad očekuje da mu mi najavljujemo derbi i pravimo atmosferu pred utakmicu. Najbolje da on daje izjave ili direktorica, a mogu i ovi što mu vode sportsku politiku kluba", rekao je Turković, ali je dodao i rečenicu koja će obradovati sve navijače FK Sarajevo.
"FK Sarajevo će biti, sve drugo će proći", rekao je za kraj Almir Turković.![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC