Olimpik Sarajevo

KenoRob
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la KenoRob » 25 jun 2015, 19:16

a mozda je i Celik jak ko ce ga znat

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jun 2015, 19:29

Ma prejak je.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2015, 19:34

Sudeci po ovim youtube snimcima ovaj Spartak je opasna ekipa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 25 jun 2015, 19:43

Mancini je napisao/la:Ma prejak je.
mozda nije jak da se bori za titulu ali sigurno ocekujem jednu uigranu ekipu pojacanu sa 2-3 provjerena igraca koja ce lagano izborit opstanak u prvih 10. rezultati i igra iz proljetnog dijela to nekako naslucuju...

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 25 jun 2015, 19:46

Drug, uz svo duzno postovanje, trebali ste primiti jos 2,3 komada najmanje. Prvo jedna dubinska lopta, Hamzic izlijece ali ga preskace, a neshvatljivo onda Selimovic umjesto da useta u gol, on iz prve suta i fula. Popovic i Karic jos po jednu 100% priliku fulaju. Vi niste imali prilike osim penala, koji je sviran zbog napucane lopte u ruku igraca Čelika. Ne znam samo sta bi bilo da je jos i izasao odbrambeni koji je dobio crveni.

Bekovi vam prepreofanzivno stoje, nema ih ako izgubite loptu, stoperi ostaju sami, i cesto se desavalo da Celik ima 3, pa cak i 4 na 2 igraca. Kazem, ne znam s kojom ste ekipom igrali, ali vidio sam Muharemovica, Smajica, Rascica.. Ostale ne znam likom jbg.. Zivio

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jun 2015, 19:48

firefirefirely je napisao/la:
Drug, uz svo duzno postovanje, trebali ste primiti jos 2,3 komada najmanje. Prvo jedna dubinska lopta, Hamzic izlijece ali ga preskace, a neshvatljivo onda Selimovic umjesto da useta u gol, on iz prve suta i fula. Popovic i Karic jos po jednu 100% priliku fulaju. Vi niste imali prilike osim penala, koji je sviran zbog napucane lopte u ruku igraca Čelika. Ne znam samo sta bi bilo da je jos i izasao odbrambeni koji je dobio crveni.

Bekovi vam prepreofanzivno stoje, nema ih ako izgubite loptu, stoperi ostaju sami, i cesto se desavalo da Celik ima 3, pa cak i 4 na 2 igraca. Kazem, ne znam s kojom ste ekipom igrali, ali vidio sam Muharemovica, Smajica, Rascica.. Ostale ne znam likom jbg.. Zivio
Ma šta ti ja kažem prejaki ste. Najmanje 2-3 gola smo trebali primiti a možda i 5-6 golova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 25 jun 2015, 19:52

Mancini je napisao/la:
firefirefirely je napisao/la:

Ma šta ti ja kažem prejaki ste. Najmanje 2-3 gola smo trebali primiti a možda i 5-6 golova.
Ha - Ha - Ha

:puke:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jun 2015, 20:08

Ja sam još sinoć očekivao ovakav izvještaj nekog od navijača Čelika, kako smo loši, nikakvi i kako smo trebali primiti puno golova. A ti još povraćaj slobodno. :roll:

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 25 jun 2015, 20:10

Ovo je dobro da se malo skupimo.Po postavci razumijem Mirzu zasto je postavio ovakvu igru ali na nasim terenima to ne prolazi.
Vidjeti cemo sta se moze izvuci za nauk.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 25 jun 2015, 20:20

Ne znam ja sta si ocekivao, nisam kriv sto ne mozes prihvatiti nikakvu losu rijec. I nisam ja govorio opcenito za klub da je takav, nego da ste u OVOJ utakmici takvi bili. Ocekuj i jednu petardu od Trnave slobodno ;)

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 25 jun 2015, 20:24

Mancini je napisao/la:Ja sam još sinoć očekivao ovakav izvještaj nekog od navijača Čelika, kako smo loši, nikakvi i kako smo trebali primiti puno golova. A ti još povraćaj slobodno. :roll:
Pa sta s tim hoces reci? Da lazemo, i da smo vas trebali pohvaliti kako ste odlicni iako ste prelosi bili? U 90min ste dva puta osutali na gol i to jedan sut sa 11m. Ne treba da tebe brine izvjestaj onog ko je bio na utakmici, nego treba da te brine igra Olimpika.

https://www.facebook.com/FKCelikZenica/ ... =2&theater

P.S. I da, prejaki smo za vas, sasvim logicno.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 jun 2015, 20:28

ja ne znam @Mancini gdje ti je ramazanski duh. odsaburaj malo.

Čelik nije prejak, ali manje-više isti Čelik je dobio Olimpic i u prvenstvenoj utakmici ne tako davno. ok, vi ste odigrali čisto da odradite jači trening i ležerno ste ušli u utakmicu što vam se osvetilo. vjeruj u to, lakše će ti biti. ;)

mada mi je nejasno šta je čudno u tome da vam je igrač dobio crveni karton, kao i da se neki igrač povrijedio?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jun 2015, 20:29

vivaILchelik je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ja sam još sinoć očekivao ovakav izvještaj nekog od navijača Čelika, kako smo loši, nikakvi i kako smo trebali primiti puno golova. A ti još povraćaj slobodno. :roll:
Pa sta s tim hoces reci? Da lazemo, i da smo vas trebali pohvaliti kako ste odlicni iako ste prelosi bili? U 90min ste dva puta osutali na gol i to jedan sut sa 11m. Ne treba da tebe brine izvjestaj onog ko je bio na utakmici, nego treba da te brine igra Olimpika.

https://www.facebook.com/FKCelikZenica/ ... =2&theater

P.S. I da, prejaki smo za vas, sasvim logicno.
:lol: :roll: :lolno:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jun 2015, 20:32

Pasha je napisao/la:ja ne znam @Mancini gdje ti je ramazanski duh. odsaburaj malo.

Čelik nije prejak, ali manje-više isti Čelik je dobio Olimpic i u prvenstvenoj utakmici ne tako davno. ok, vi ste odigrali čisto da odradite jači trening i ležerno ste ušli u utakmicu što vam se osvetilo. vjeruj u to, lakše će ti biti. ;)

mada mi je nejasno šta je čudno u tome da vam je igrač dobio crveni karton, kao i da se neki igrač povrijedio?
U čemu je problem? Odgovorim i onda se vas nekoliko ovdje pojavi sa komentarima. Pobijedili ste, mi loši i završena priča.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 jun 2015, 20:36

da vidimo je li ima neki problem tu.

tema FK Olimpic je otvorena za diskusije svima. naravno da će se ljudi javiti kad ti nastupaš sa nekom ironijom naspram današnje utakmice. da ponovimo Čelik je nedavno dobio Olimpic i u prvenstvu. opet kažem, Čelik nije prejak, ali ispade da je jači od Olimpica, kako god.

i da ponovim, ostavi se ironičnih komentara, nije lijepo da stariji čovjek ne zna sportski podnijeti poraz pa makar i u prijateljskoj utakmici..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 jun 2015, 20:37

Pasha je napisao/la:ja ne znam @Mancini gdje ti je ramazanski duh. odsaburaj malo.

Cudno je zato sto imamo evropsku utakmicu za 7 dana a toliki napor se stavio na prijateljsku utakmicu da nam se povrijedio dobar igrac a jedan dobio crveni k'o da je finale kupa opet.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 jun 2015, 20:40

povrede su nažalost sastavni dio sporta. nama su se pred proljetni dio u jednoj prijeteljskoj utakmici povrijedila dva bitna igrača i bili su aut za cijelu polusezonu...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 20:41

Joj ovih Vukova ne daju si nista rec'. :tralala:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jun 2015, 20:41

Smijesna ekipa. Nadam se da je ovo bilo samo neozbiljno, a ne prava snaga Olimpica. Ako ej ovo prava snaga Olimpica prva liga FBIH se blizi.
Celik!3,2,2.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 jun 2015, 20:47

Ma recite sta god hocete, svi govorimo da je ekipa lose odigrala.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.