FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- zvornicki klan
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Drina daje 20 fore,mi nikad nismo bili sitničari!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
hahahaha šta, jel i vi pucate na tituluzvornicki klan je napisao/la:Drina daje 20 fore,mi nikad nismo bili sitničari!

Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 06 nov 2010, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
- zvornicki klan
- Kontakt:
Ma jok mi pucamo na Cup UEFA,ako titula dodje nećemo se buniti nimalo.....Dejan, BL je napisao/la:hahahaha šta, jel i vi pucate na tituluzvornicki klan je napisao/la:Drina daje 20 fore,mi nikad nismo bili sitničari!![]()
![]()
Biće to baš vruće proljeće
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Kako stojite u Ljutom Kupu, jeste još u igri? Ne moraš ni odgovarati sad sam provjerio a gdje od CZ da izgubite 1:0, jbg mogli ste i tu u finale ali...
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 06 nov 2010, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Prosle godine smo vam dali hendikep + 8 ,ove ce biti + 5 i isiti scenario na krajuDejan, BL je napisao/la:Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti

Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 06 nov 2010, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
- zvornicki klan
- Kontakt:
Ako misliš na Drinu,ma jok ko bi se bakćo sranjem od takmičenja,to smo prodali za šest kila šećera i dva litra floriol ulja,jbg prvenstvo je preokupacija,et kažem nama je cilj Cup UEFA,e sad ako se uradi šta više,mada kako čujem naši igrači namjerno neće se borit za prvo mjesto jer ne žele ove godine igrat LŠ,sledeće tek stižu reflektori...Dejan, BL je napisao/la:Kako stojite u Ljutom Kupu, jeste još u igri
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- Megamon
- Kontakt:
A zar vi ne pjevate titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kakva ti je to računica +5, jesi tu računao sve pobjede do kraja... Čuvajte se sutra da se odmah ne okliznete. Do juče ste pravili kalkulacija kako na pauzu idete sa +1 a sad se zadovoljavate i sa -5, kako je krenulo dobro će biti i da ne budete u dvocifrenom minusuEsii TM87 je napisao/la:Prosle godine smo vam dali hendikep + 8 ,ove ce biti + 5 i isiti scenario na krajuDejan, BL je napisao/la:Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnostizivi bili ba vidjeli.
A znači na tu kartu igrate... Pa vidjećemo, ako mognemo to objasniti Jagodiću, čovjek ganja karijeruMegamon je napisao/la:A zar vi ne pjevate titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava
Prodata , utakmica Travnik prodao bodove Borcu za solidne pare !
100 %
100 %
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- the scouser
- Kontakt:
Cuj "na tu kartu igrate".Vi pjevate ko pjesmu eto,da se repertoar upotpuni,a kad se to spomene,to je zapravo karta u nekoj tvojoj zamisljenoj igri opravdavanja i/ili okrivljavanja.Dejan, BL je napisao/la:A znači na tu kartu igrate... Pa vidjećemo, ako mognemo to objasniti Jagodiću, čovjek ganja karijeruMegamon je napisao/la:A zar vi ne pjevate titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Moja racunica je hendikep +5.Uzmemo dvije kuci i remi sa vama i to je to kontas?Mada ste zreli vi dole za poraz,ali otom potom vidjecemo.Mi zavisimo sami od sebe i to je najvaznije.
1921-2011
- forza_juve
- Kontakt:
i sta sada s tim ako je prodao prodace jos kao i svaki tim,nema ekipe koja ne prodaje blaz sliskovic uhvacen kako stima i jos on zaprijetio da ce istupiti iz lige ko mu je sta uradio jel bilo kazne nijeCoDe je napisao/la:Prodata , utakmica Travnik prodao bodove Borcu za solidne pare !
100 %
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
U jbt jest ovaj siguran kao da im je on bio posrednik ne ostavi ni jedan posto sumnjeCoDe je napisao/la:Prodata , utakmica Travnik prodao bodove Borcu za solidne pare !
100 %
Otkrij nam jel cifra veća ili manje od one koju ste dali Rudaru prošle godine pošto su i oni bili u nekom naletu bez poraza na domaćem 20 utakmica, vjerovatno je tu negdje
Da to je ta kad je Beslija uvalio golcinu u 90 min....Dejan, BL je napisao/la:Otkrij nam jel cifra veća ili manje od one koju ste dali Rudaru prošle godine pošto su i oni bili u nekom naletu bez poraza na domaćem 20 utakmica...
1921-2011
ne , stvarno treniram u travniku i znam nebitno kolika je suma to bas neznam ali , da je proddata i solidne pare su uzete siguurno !Dejan, BL je napisao/la:U jbt jest ovaj siguran kao da im je on bio posrednik ne ostavi ni jedan posto sumnjeCoDe je napisao/la:Prodata , utakmica Travnik prodao bodove Borcu za solidne pare !
100 %
a , sto se tice travnika ambcije su uvijek Ostati u ligi , a sada imaju dobru ekipu i krenu s dobrim rezultatima i odu u vrh i onda lagano svakom jacem financijskom klubu prodaju !
ne zamjerim nista samo kazem !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ako treniraš tamo u mlađim kategorijama gledaj to sa pozitivnije strane, možda i vama bude za nove kopačke da ne morate sami kupovati...
Nego da ja vas iskreno pitam jel se onim parama od UEFA mogu pokriti prohtjevi ovih manjih alavih klubova ili ne, ako ne da se ne zajeba..mo s tim, dosta nama i LE samo da ne pravimo gubitke
-
- Kontakt:
Kako ste se ufurali pa vas prosjecan svicarski drugoligas izbaci iz EL

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.