HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ne zelim da se mjesam u diskusije ali zasto Velez nebi ove godine imao bolju ekipu od zrinjskog ili sarajeva mada to nista ne znaci jer je prvenstvo tek pocelo. U ekipama su novi igraci i treba sve to uigrat. Beze cmizdrite i jedni i drugi
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
nije zašto ne bi nego sigurno ste bolji . velež i zrinjski bih usporedio sa romom i laziom . velež je roma a zrinjski je lazio . vi imate igru mi rezultat ...moRAja je napisao/la:Ne zelim da se mjesam u diskusije ali zasto Velez nebi ove godine imao bolju ekipu od zrinjskog ili sarajeva mada to nista ne znaci jer je prvenstvo tek pocelo. U ekipama su novi igraci i treba sve to uigrat. Beze cmizdrite i jedni i drugi
19U94 Ne glupiraj se.. Idi tamo ako dobro igraju i ako su ti dragi. Govori o svom timu i ne vrijedjaj navijače svog tima.
mrzim velež više nego što ga oni vole . ali malo je objektivnih i iskrenih ljudi na ovom forumu . svi nešto šupljiraju . danas je zrinjski dno dna i to je činjenica a vidio si i danas .miki651 je napisao/la:19U94 Ne glupiraj se.. Idi tamo ako dobro igraju i ako su ti dragi. Govori o svom timu i ne vrijedjaj navijače svog tima.
Boli nekog briga koga ti mrzis, izgleda sebe najvise. A da smo losi jesmo i to je činjenica, ali uporedjivati nas sa njima poslije par utakmica i baljezgat o nečijoj finoj igri a da nisi nos proturio iz sobe to je pretjerivanje.
A jeste vi svi placipicke..
Tek sto je pocelo prvenstvo vec mijenjate cijelu momcad i trenera i sve..
De se malo smirite i pustite lhude i igrace da rade svoj posao..
Igrali ste solidno danas,prvo poluvrijeme bolji,drugo losiji.
I na kraju taj jedan gol presudio.
Malo budite uz igrace i trenera a ne da vec nakon prvog kola serete kvake..
Na malim utakmicama se bude prvak,ne na velikim..
Tek sto je pocelo prvenstvo vec mijenjate cijelu momcad i trenera i sve..
De se malo smirite i pustite lhude i igrace da rade svoj posao..
Igrali ste solidno danas,prvo poluvrijeme bolji,drugo losiji.
I na kraju taj jedan gol presudio.
Malo budite uz igrace i trenera a ne da vec nakon prvog kola serete kvake..
Na malim utakmicama se bude prvak,ne na velikim..
-
- Kontakt:
Rezultati će pokazati tko je u pravu a tko ne!
A još zaboravio i reći da je mali suljić trebao čisti crveni dobiti zbog udaranja laktom na centru
Glava gore susjedi i sljedeće kolo dobijte
Nije trebao dobiti crveni, momak se zagradio, postavio lakat, ovaj se nabio, nije ga udario laktom, sudac je dobro regairao, bilo je kontakta, ali nije udaranje bilo,, i zuti karton je realan.SirokiZg je napisao/la:A još zaboravio i reći da je mali suljić trebao čisti crveni dobiti zbog udaranja laktom na centru
-
- Kontakt:
U nas je vazda netko drugi kriv a najmanje oni koji su odgovorni i uzimaju novac od toga!
Ma bitno da si ti najpametniji a svi igraci ne valjaju,trener je los i uprava smrdi.
Samo da ti i dalje s renomiranim strucnjacima (mourinhom,fergusonom,itd) komentiras utakmice.
To ie jedino sto valja u vas. De se javi u upravu kluba i predlozi im sve svoje pametne ideje
koje si ulovio igrajuci football manager
Samo da ti i dalje s renomiranim strucnjacima (mourinhom,fergusonom,itd) komentiras utakmice.
To ie jedino sto valja u vas. De se javi u upravu kluba i predlozi im sve svoje pametne ideje
Ma vidjet cemo.
Rudara moramo pobijedit. To je imperativ. I ne samo pobijedit, moramo imat igru.
I da se nadovezem, ovaj Musemic mi je totalno razocarao. Mislio sam da je malo uljudniji
Rudara moramo pobijedit. To je imperativ. I ne samo pobijedit, moramo imat igru.
I da se nadovezem, ovaj Musemic mi je totalno razocarao. Mislio sam da je malo uljudniji

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ma nije problem diskutirati, samo kad vidis činjenicu jednostavnu a to je da bukvalno nismo uputili udarac na protivnička vrata 180 minuta. To je tako mozemo mi pametovat do sutra ali debelo smrdi.SirokiZg je napisao/la:Ma bitno da si ti najpametniji a svi igraci ne valjaju,trener je los i uprava smrdi.
Ili kad u dva stopera nasa predstavljaju veću opasnost po svoj gol kada su na svom radnom mjestu nego protivnički napadači. I nije to od jučer vuče se to čitavo proljeće i sa starim trenerom a bogme i sa ovim. Ili kad vezni red nije u stanju doći do pritvničkog sesnaeterca priča je gotova.
A svi zaboravljaju jednu malu bitnu činjenicu, jedini klub uz Siroki koji je je sva pojačanja uredno platio, ugovorne rate lijezu, plata na vrijeme a kad vidim jedan Borac kako se raspada po savovima a jedan njihov igrač, Djelmić pretrči ko čitav nas vezni red na dvije utakmice.
To ljudi vide nismo slijepi. Kazu ovaj tjedan dolazi par igrača pa vidjećemo, ako se ugledaju na ove sto su tu mrka kapa..
-
- Kontakt:
SirokiZg je napisao/la:Ma bitno da si ti najpametniji a svi igraci ne valjaju,trener je los i uprava smrdi.
EDIT
Kralju, okani se mene i mojih komentara ako ti se ne sviđaju zaobiđi ih ali mene više ne uzimaj usta....
Imam neki osjećaj da je Zrinjski jučer pustioo utakmicu, tko zna kakva bi sigurnosna situacija bila da nije Sarajevo dobilo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
A di bi bio kad bi slušao svakog šta mi kaže.ZrinjskiMostar je napisao/la:SirokiZg je napisao/la:Ma bitno da si ti najpametniji a svi igraci ne valjaju,trener je los i uprava smrdi.
EDIT
Kralju, okani se mene i mojih komentara ako ti se ne sviđaju zaobiđi ih ali mene više ne uzimaj usta....
Ja ću da se kačim na tvoje komentare dok god ćeš ti da pljuješ bez razloga

Pusti da prođe 5-10 kola pa onda dajte kritike,pohvale i sve, kad će biti materijala za analizu
-
- Kontakt:
To što je po tebi bez razloga meni je sa razlogom i tako u nedogled... Nego rezultati će pokazati sve..
Savic:
Igrač Sarajeva je ležao na terenu i oni su imali loptu, ali je nisu htjeli izbacili. Mi smo stali, a njihov igrač je krenuo na naš gol, ali mu je lopta pobjegla. Mi smo tada nastavili igrati da bi mi u tom trenutku taj gospodin počeo psovati sve po spisku, majku, sestru, sve živo i mrtvo na što sam reagirao, te je onda nastala prepirka u kojoj sam i ja zaradio isključenje.
bas sam to i komentirao... sramota.starmo94 je napisao/la:Savic:Igrač Sarajeva je ležao na terenu i oni su imali loptu, ali je nisu htjeli izbacili. Mi smo stali, a njihov igrač je krenuo na naš gol, ali mu je lopta pobjegla. Mi smo tada nastavili igrati da bi mi u tom trenutku taj gospodin počeo psovati sve po spisku, majku, sestru, sve živo i mrtvo na što sam reagirao, te je onda nastala prepirka u kojoj sam i ja zaradio isključenje.
RIP CITY!
bola neće igrat savići , kantari , šćepanovići , popovići , ivešići ... sve pretrošeni igrači . nevole zrinjski . trebamo imat politiku ko hajduk pa šta bude . kako neću bola ? pa koji sport ti pratiš . evo molim te... kakva je ono igra ?miki651 je napisao/la:19U94 Ne glupiraj se.. Idi tamo ako dobro igraju i ako su ti dragi. Govori o svom timu i ne vrijedjaj navijače svog tima.
pa mogli su u 90 minuta nešto pokazat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.