Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Ma ovaj lik je prekucao sve moguce spekulacije, pa i one sa Senijderom. Ev' vec 4. godina kako tabloidi pune stranice o Gaitanu.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Di Maria neće otići, United će probati sa njim ovu sezonu,
Ni njemu se ne ide!
Ni njemu se ne ide!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Angelito je bio odlican u Realu na poziciji krila, da bi sezonu '13/14., prekucao kao lijevi cm.
Na Copi odlican iz razloga manjka pritiska te slobode u igri. Ocito da ga je Luj sputavao sa nekim taktickim zadatcima zbog kojih je na kraju i izgubio tu lahkocu, te naravno i povrede plus privatni problemi, nova sredina,...
Nadam se da ostaje i da ce pokazati ono zbog cega je doveden. Mislim da bi najbolje funkcionisao u ovom sistemu:
---------------Morgan
------Bastian---------Angel
---------------Ander/Mata
--------Rooney-----Depay
Depay bi ovdje imao ulogu kao Robben na SP. Ovo je samo jedna od opcija, al' naravno prioritet mora biti 433 krilna formacija.
Na Copi odlican iz razloga manjka pritiska te slobode u igri. Ocito da ga je Luj sputavao sa nekim taktickim zadatcima zbog kojih je na kraju i izgubio tu lahkocu, te naravno i povrede plus privatni problemi, nova sredina,...
Nadam se da ostaje i da ce pokazati ono zbog cega je doveden. Mislim da bi najbolje funkcionisao u ovom sistemu:
---------------Morgan
------Bastian---------Angel
---------------Ander/Mata
--------Rooney-----Depay
Depay bi ovdje imao ulogu kao Robben na SP. Ovo je samo jedna od opcija, al' naravno prioritet mora biti 433 krilna formacija.
ma sve ok jaranetheboss_RD07 je napisao/la:Zezancija druze. Opusteno

Eh ovako da se i ja izvinem van Galu i Edu jer sam svaki drugi post pisao kako opet nece dovest pojacanja prije turneje da se uigraju,kako se budale prave da imaju izgovor kad im krene lose da nisu igraci prosli pripreme ........itd uglavnom drvlje i kamenje na nasu transfer politiku,kad ono pojedem veliko g...... i drago mi je zbog toga,prezadovoljan i da vise nikog ne dovedemo mada et valjalo bi majku mu jos stopera i napadaca da se ovo zaokruzi kao najbolji transfer rok u historiji kako god naklon ovoj dvojici
BREAKING: Tottenham goalkeeper Hugo Lloris doubtful for start of new season after suffering fractured wrist
xD
xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kupujem dres.OnlyUnited je napisao/la:Ama skroz nepotreban igrac, ovo je bilo vise sarkasticno.![]()
Vjerovatno ode za sicu, kao po obicaju.United are expected to sell Rafael da Silva to Turkish side Galatasaray. [telegraph]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nije valjda da nemas trenutni? Ja sam imao od Bartheza i Ruuda, da su bas kvalitetni.
A naredni bi vjerovatno trebao biti od Svajnija.
A naredni bi vjerovatno trebao biti od Svajnija.

- Junajted89
- Kontakt:
jao ljudi ovaj prelazni rok kao da je na fifa menageru NEOPISIVOOOOOOOOO
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ramos navodno novi kapiten Reala?
Valja se nabavit dres od Bastija. Ako ne, onda Memfis
Valja se nabavit dres od Bastija. Ako ne, onda Memfis
⭐
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Hoće l' kakvi Turci Chicharita?
Odnosno, ima l' ikakvog interesa za njega, spominje l' se iko? Nije otiš'o na turneju, koliko vidjeh.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Spominje se neki klub iz MLS-a,Orlando ja mislim.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Hoće l' kakvi Turci Chicharita?Odnosno, ima l' ikakvog interesa za njega, spominje l' se iko? Nije otiš'o na turneju, koliko vidjeh.

A i povrijedjen je.
Vidim Turci skinuli sve granice na broj stranaca u prvih 11. Zato ovako kupuju kao ludi. Dobro je Evra, treba im Chicharita uvalit. I Evansa. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Evans se moze uvaliti nekom od premierligasa.
Ide se na foru, dijete kluba, vec 7 sezona nastupa u epl, po potrebi moze krpiti i poz lijevog beka (
) te zna iznijeti loptu nakon nekoliko pokusaja.
Staviti pocetnu 10 mil funti, pa ak se nadje koja budala, uvaliti panja bez bismile.
Ide se na foru, dijete kluba, vec 7 sezona nastupa u epl, po potrebi moze krpiti i poz lijevog beka (

Staviti pocetnu 10 mil funti, pa ak se nadje koja budala, uvaliti panja bez bismile.
Izgleda da ima nade da De Gea ostane jos par godina."De Hea je sjajan golman koji pripada Mančester Junajtedu. Ja ne mogu ništa loše reći o našem prijateljskom klubu." - izjavio je Perez
Domo23
Da Bogdo ode odmah pa nek i Valdes brani,nebi se bunio.
Zeljeznicar! 1921 !
- Junajted89
- Kontakt:
kako van gal dobro prodaje ove nase igrace ja mislim da rvp.nani,cichirito,rafael,evans nece prevalit 15 miliona funti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.