FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:01

HordeBL je napisao/la:Nadje ga ti Evander , ja skroz zaboravio na ovo. Na trenutke iskrenosti kada kaze...nema nijednog potencijalnog investitora.
Divi dasa psihicke haste kad pocne ;) ;)
Ma kao sto je on kasnije rekao, on se salio sa tim i namjerno to proslijedio ;)

You know what I mind ;)

HordeBL
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la HordeBL » 29 mar 2015, 12:03

pile87 je napisao/la:
Benko je napisao/la: jarane ti bi zavrsio na psihijatriji da je on presao ;)
a drina da je ponudila on ne bi ni dosao u zvornih ni dvije noci za redom razgovarao sam upravom drine, ako hoces mozes u PP i slikice neke da dobijes sa ta dva sastanka... mendazer njegov je rekao da je ok u kolik on zeli da potpise.... sve je bilo na misketu, da je nastavio karijeru, nastavio bi je u FKS...
ja znam da to tebi tesko pada, kao hoseu sto pada tesko cinjenica da cemo za godinu dvije imati SVOJ novi stadion, i da nas u tome za sada samo koci administracija.... ali ZA SAD :kafa:
Ma nebi nikad mi to nije tesko padalo taman da ste Tonija doveli mene vise boli ako moji ne zavrse nekog dobrog igraca nego sto neko zavrsi posao.Nisam ja osporavao da je doslo do sastanka ali mogucnost da predje nije bila ni minimalna nego je nije bilo.Isto tako drago mi je da niste nista naucili i da ste jos uvijek glavom u oblacima nadam se da je jos uvijek ista atmosfera medju igracima.

Vidjeces na derbiju kako je ista atmosfera medju igracima. Bice mi drago da se ovako javno i iskreno TJESIS , kao u ovom postu. Pa i nemas sta drugo ..nece ga valjda Nedo (zec) Turkovic zabiti. Znas ti to vrlo dobro kao sto i znas na kakvom ste finansijskom DNU.
ps....samo ovaj put , Dulja je obeco da nece glumiti Mesija
ps 2.....sta kazes Evander ...salio se i namjerno proslijedio ahahahahahaha

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:03

AkkaweLy je napisao/la:
Evander je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Ma ne treba se se raspravljati sa njima. Pustite ih. Kone, dao Bog da napravite stadion koji ćete moći napuniti nekad :wave:
Rece navijac ekipe koja vec 13 godina nije imala posjetu od 20 000 na jednoj utakici. Navijac ekipe cije su zadnje euro tekme bile posjecene slabije nego kad recimo Sarajevo igra u kupu protiv Borca.

A sad fakat, najozbiljnije. Da li si ikad uzivo prisustvovao utakmici ekipe za koju navijas a da je na tribinama 20 000 navijaca?
Od svoje osme godine idem na utakmice, a sada mi je skoro 18. Pa ti razmisli malo. I da, bio sam protiv Plzena, i vjeruj da je bilo prelijepo :)
Lazove jedan, neki dan si napisao da ti je 16. Nemoj me tjerati da ti trazim taj post.
To sto lazes nije lijepo!!!

P.S. Protiv Plzena i da navucemo, jedva da je bilo 18 000. Liga Prvaka, dobar rezultat, maximalna lozijona i opet vas nema 20 000. Bruka i sramota ako cemo realno ;)

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 12:06

Evander je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Nadje ga ti Evander , ja skroz zaboravio na ovo. Na trenutke iskrenosti kada kaze...nema nijednog potencijalnog investitora.

You know what I mind ;)
Sta bi ovo trebalo znaciti ? Izgleda da odlicno poznajes engleski. :?: :?:
Ljubav klase RADNIČKE !

pile87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 29 mar 2015, 12:08

HordeBL je napisao/la:

Vidjeces na derbiju kako je ista atmosfera medju igracima. Bice mi drago da se ovako javno i iskreno TJESIS , kao u ovom postu. Pa i nemas sta drugo ..nece ga valjda Nedo (zec) Turkovic zabiti. Znas ti to vrlo dobro kao sto i znas na kakvom ste finansijskom DNU.
ps....samo ovaj put , Dulja je obeco da nece glumiti Mesija
ps 2.....sta kazes Evander ...salio se i namjerno proslijedio ahahahahahaha
Taj Nedo je ispred na tabeli od recimo najboljeg napadaca koji je igrao nasu ligu Benke ili najboljeg desnog beka za kojeg su se otimali bundesligasi Kalasija jer taj Nedo gine za dres za koji igra dok se ovi s druge strane i ne oznoje nego vise onako rekreativno se bave fudbalom.Sad bi pitpisao da nas svaki put uzmete a da mi budemo sampioni nemam problem sa tim.Tabela je mjerilo utakmica odrazava samo trenutno stanje.Taman ako preselite u Josanicu mozete biti Rekreativo iz Josanice i navijaci su vam blizu na kobiljoj glavi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 mar 2015, 12:08

Evander je napisao/la:

You know what I mind ;)
:rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
@Evander Željo-Newcastle ;)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 29 mar 2015, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:09

AkkaweLy je napisao/la:
Evander je napisao/la:

You know what I mind ;)
Sta bi ovo trebalo znaciti ? Izgleda da odlicno poznajes engleski. :?: :?:
Ako nisi u toku, evo obavjestit cu te.
Prije mjesec dana Pile je greskom AS Roma poslao pp umjesto Superu.
U postu je naveo kako je gredic rekao da nema niti blizu ista od sponzora i kako se nada da ce do kraja godine valjda nekoga naci i da on to provjeri sa Siljkom.

Kad je taj post objavljen javno, vadiona Pileta je bila da je to namjerno poslao navijacima Sarajeva kao da bi on ispao zahebant.

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 12:13

Jel ti vidis povecanu i boldiranu recenicu na engleskom ? :o Stvarno me zabrinjavas. Evander veliki englez. Ne dao Bog da vam dodju prijatelji iz Drezdena, kako bi se ti sporazumjevao sa njima ?
Ljubav klase RADNIČKE !

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 29 mar 2015, 12:13

sto ti je to cudno Evander....da lazu , da petljaju...da vise gledaju preko komsijskih taraba nego sto ih interesuje kako je kod njih samih , da tvrde nesto a ni sami ne znaju jel istina ili ubleha. Eto ih tamo , imaju sada nakav statut (genijalan kako kazu)...cekaju u redovima investitori iako vidim samo trola prodje pored iskopine. kako ce i sta ce , njihov je zestoki problem. Bili su ponizeni na zadnjem derbiju. Isto ce im biti i na ovom koji slijedi.Plate cenera i sjede na jugu i gledaju i onda tu noc umjesto komentarisanja poraza ..opet ca nam pricati ko ovaj Murinjo dr of ubleha , kako sve ide kilavo u BiH jer vidi jedan bager na Butmiru. Od jada i cemera nece reci gdje su bageri na iskopini od 2010 pa do danas.
Ps.....dodjel lova od Sehica filozofi...ahahahahahhahahahahahah
Opet tvrdim da je pile u skaldu sa nickom...FRTALJ MOZGA

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 29 mar 2015, 12:14

A koliko je taj famozni Nedo odigrao zvanicnih utakmica ove sezone naspram Benki?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:14

Ajzea je napisao/la:
Evander je napisao/la:

You know what I mind ;)
:rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Istorija, daleka istorija, kao recimo i Sarajevo-Hambur.
Od davne 2002. koliko bajrama prodje? 13 dugih godina nemate posnetu od 20 000 ljudi na stadionu, a toliki trofeji u medjuvremenu. Bruka i sramota!!!

P.S. ispravljaju me radi greske u pisanju engleskog i to za pisanje na nekakvom forumu, navijaci tima koji se javno bruka vec evo godinama.
DERSING ROOM, EUROPA LEAUGE:)
Pa imate li iti malo obraza?
Pa sa skupstine i prezentacije statuta niste mogli ispraviti gramaticke greske i pola slajda na engleskom pola na bosanskom.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 mar 2015, 12:16

MCMXLVI je napisao/la:A koliko je taj famozni Nedo odigrao zvanicnih utakmica ove sezone naspram Benki?
Pa nije mnogo vise ali opet ima bolju statistiku ako ne racunas ove utakmice protiv UNISA.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:17

AkkaweLy je napisao/la:Jel ti vidis povecanu i boldiranu recenicu na engleskom ? :o Stvarno me zabrinjavas. Evander veliki englez. Ne dao Bog da vam dodju prijatelji iz Drezdena, kako bi se ti sporazumjevao sa njima ?
Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOM :)

LAZOVE OD 16 GODINA :)

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 mar 2015, 12:18

If you know what I mind :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 mar 2015, 12:19

HordeBL je napisao/la:sto ti je to cudno Evander....da lazu , da petljaju...da vise gledaju preko komsijskih taraba nego sto ih interesuje kako je kod njih samih , da tvrde nesto a ni sami ne znaju jel istina ili ubleha. Eto ih tamo , imaju sada nakav statut (genijalan kako kazu)...cekaju u redovima investitori iako vidim samo trola prodje pored iskopine. kako ce i sta ce , njihov je zestoki problem. Bili su ponizeni na zadnjem derbiju. Isto ce im biti i na ovom koji slijedi.Plate cenera i sjede na jugu i gledaju i onda tu noc umjesto komentarisanja poraza ..opet ca nam pricati ko ovaj Murinjo dr of ubleha , kako sve ide kilavo u BiH jer vidi jedan bager na Butmiru. Od jada i cemera nece reci gdje su bageri na iskopini od 2010 pa do danas.
Ps.....dodjel lova od Sehica filozofi...ahahahahahhahahahahahah
Opet tvrdim da je pile u skaldu sa nickom...FRTALJ MOZGA
Pa bolan meni te zao jest hljeba mi kad ti covjek napise cinjenicno stanje ti se okrenes vrijedjanju.Ja ti opet halalim jer vidim o kome se radi slobodno se ispucaj...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 mar 2015, 12:19

Sarajevo-M.United,Sarajevo-HSV,Sarajevo-Željo(otvaranje koševa) sve više gledalaca nego vi protiv svraka.U novijoj istoriji (mislim na BH)vaša posjeta je največa a nemoj da tražim mrsko mi da vidiš koji su tim iz BH najviše gledali u jednoj utakmici i to zamisli u gostima.Za tvoj info bilo je bruka drugih navijača protiv svraka ( ja sam jedan) nisam išao zbog vas iskreno nego da vidim Širera rezultat mi je bio nebitan totalno tako da ste i prošli ne bi mi bilo mrsko samo ko bi vas slušao i ovako smarate:" mogli ste da su Grediću priznali gool" uhhhhh!
Sarajevo ljubavi moja!

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 12:21

Evander je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Jel ti vidis povecanu i boldiranu recenicu na engleskom ? :o Stvarno me zabrinjavas. Evander veliki englez. Ne dao Bog da vam dodju prijatelji iz Drezdena, kako bi se ti sporazumjevao sa njima ?
Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOM :)

LAZOVE OD 16 GODINA :)
Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. Pohvalno :clap: :clap: :clap:
Ljubav klase RADNIČKE !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 mar 2015, 12:22

Evander je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Evander je napisao/la: Ma kao sto je on kasnije rekao, on se salio sa tim i namjerno to proslijedio ;)

You know what I mind ;)
Istorija, daleka istorija, kao recimo i Sarajevo-Hambur.
Od davne 2002. koliko bajrama prodje? 13 dugih godina nemate posnetu od 20 000 ljudi na stadionu, a toliki trofeji u medjuvremenu. Bruka i sramota!!!

P.S. ispravljaju me radi greske u pisanju engleskog i to za pisanje na nekakvom forumu, navijaci tima koji se javno bruka vec evo godinama.
DERSING ROOM, EUROPA LEAUGE:)
Pa imate li iti malo obraza?
Pa sa skupstine i prezentacije statuta niste mogli ispraviti gramaticke greske i pola slajda na engleskom pola na bosanskom.
I know what you mind :D
S obzirom da si sa terena prešao na tribine osjećam se ponosnim jer znam da sve funkcioniše kako treba. Samo nastavi i živio ti meni :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:22

shzna je napisao/la:If you know what I mind :urnebes: :urnebes:
Ti nikad neces saznati ko sam ja.
Sve da i ne znam pisati na eng, a znam, a jako dobro znamo ko vam pise DERSIN ROOM i EUROPA LEAUGE. Znamo ko vam je pravio i statut i napisao pola slajda na eng, pola na bosanskom. Znamo i ko vam pravi parole pa imaju stamparske greske. Znamo ko je svoj mail @unicreditbank.ba stavio na javnoj prezentaciji na biznis forumu ;)

P.S. 20 hiljada na tribinama, nedosanjan san evo vec 13 godina :)
Zadnje euro tekme, manje ljudi nego kad Sarajevo igra kup protiv Borca.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 mar 2015, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 29 mar 2015, 12:23

Frtalj mozga poslo AS roma pp umjesto Superu.....pa zato je FRTALJ MOZGA
Nedo ima bolju statistiku od nekadasnjeg prvog strijelca HNL...kakav si ti ha.alj
nego haj i meni kakvu insajdersku sibni da malo umiremo od sege
cuj ovo "hljeba mi"...sada pokazuje da je i seljacic..prava seljacka zakletva
frtalj mozga , posto sve znas reci nam dodjel lova od sehica , evo 4 duge godine neko opasno laze oko toga. Da nije Katarski bacje..ili Ajfel...pulsirajuci. Uglavnom nesto smrdi opasno...msm , jhebe mi se al si mi ti shega do pm, insajderu mrtvi koji ne zna pp poslati

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Pact1921, Paromlinac i 37 gostiju.