FK Željezničar (opšte diskusije)

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la tm8782 » 11 mar 2015, 16:31

@OdaVeliki

Uredu je, mi ništa ne znamo. Neznaju ni ljudi koji su u Skupštini. Upravi si, sve je ovo jedna velika foluška, nek tako i ostane.Samo ti mogu reći da @super ima bolje informaciji nego 50% naše Skupštine, prema tome... Sve što je pisao je bilo u opticaju i još puno toga i znamo i on i ja kako se sve završavalo, nažalost. Sad je situacija puno drugačija i puno ozbiljnija. Ko hoće nek vjeruje ko neće nek i ne čita što pišemo. Imao bi on puno toga još napisati ali i sam je stao i čeka 100%, a ono što napiše je 99,9% tačno. Ne branim nikoga samo iznosim činjenice koje i sam znam.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 mar 2015, 16:33

kad smor podrzava drugog smora onda se stvarno pitam sta cu ja ovdje...budite pozdravljeni al sada definitivno
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 mar 2015, 16:35

super je napisao/la:kad smor podrzava drugog smora onda se stvarno pitam sta cu ja ovdje...budite pozdravljeni al sada definitivno
Ma brate zaboli te briga za smorove, to im je i cilj. Nego samo lagano, znam ja ko si i šta si, nek ostali pišu svoje verzije.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 mar 2015, 16:41

tm8782 je napisao/la:
super je napisao/la:kad smor podrzava drugog smora onda se stvarno pitam sta cu ja ovdje...budite pozdravljeni al sada definitivno
Ma brate zaboli te briga za smorove, to im je i cilj. Nego samo lagano, znam ja ko si i šta si, nek ostali pišu svoje verzije.
Meni momak dao 5 informacija koje su bile vezane za prelazni rok i svaka se ispostavila tačnom. Od potpisa Kvese i Kokota jedno 3-4 dana prije nego što je ijedan medij objavio išta vezano za to, dao mi informaciju vezanu za onog Shanea a 2 dana poslije tek izašlo u novinama,debelo prije svih medija mi napisao tačan datum kada će biti skupština i na čemu se radi (novi statut). Kod ovih starijih članova takvih informacija je vjerovatno i više pa neka pitaju njih da li super baca ublehe.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 11 mar 2015, 16:43

tm8782 je napisao/la:
ma upravo to kada se nakote njanje sve se shebe dodju bolesnoci i podjebavaju te se toboze kriju pod nickom manijaka.super pisi i ne obaziri se na ove smorove i podjebace.sve sto si rekao je bilo100000% tacno a ne kobajagi insideri i pesimisti.
51%--------49%

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 mar 2015, 16:55

champions1921 je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:ti uvijek kontru pucas
Ali je ovog puta u pravu.. Koldzin idejni projekat ne predvidja ovo kako je super opisao a ja za neke druge projekte ne znam.. Ma da hoce u skorijoj buducnosti bilo sta pokrenuti sto se tice stadiona pa kakav god da bude..
Ne mora znaciti da ce se raditi po Koldzinom projektu. Ovaj njegov projekat je tesko finansirati. Mozda se novi projekat sprema, po kojem ce se raditi kako je naveo @super.Dakle i on i tm8782 su napisali ono sto su culi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 11 mar 2015, 17:06

Ne razumijem potrebu pisati sam s sobom sa 540 acc. Isto tako ne shvatam zasto se bacaju bombe bez razloga. Kad bude trebalo da se pravi i kad bude projekat gradnje, sigurno je da ce FK.Zeljeznicar na oficijelnoj objaviti kako ce to izlgedati i kad ce poceti.

Nepotrebno je da nam se djeca smiju, a da se nasi navijaci loze, jos vece nezadovoljstvo da se pravi. Pravit ce se stadion kad se bude pravio. To neki problem ne razumijem, ali dobro. Ja nemam pojma, vi ste u pravu. Zivjeli.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 mar 2015, 17:33

vidi se datum prijave ;)

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 11 mar 2015, 17:44

tm8782 je napisao/la:vidi se datum prijave ;)
aldin krenuo po starom,super jarane neobaziri se,piši

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 11 mar 2015, 17:48

stipu papka super.. ako nece da vjeruje ne mora. ima nas koji ti vjerujemo
Željezničar živimo !

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 11 mar 2015, 17:58

sto god je super rekao da ce biti on je rekao da nema sanse da nemoze,valjda on zna prije Gredica i Šiljka ma kamuflirani njanjao sigurno. :roll: :evil:
51%--------49%

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 11 mar 2015, 17:59

OdaVeliki je napisao/la:Ne razumijem potrebu pisati sam s sobom sa 540 acc. Isto tako ne shvatam zasto se bacaju bombe bez razloga. Kad bude trebalo da se pravi i kad bude projekat gradnje, sigurno je da ce FK.Zeljeznicar na oficijelnoj objaviti kako ce to izlgedati i kad ce poceti.

Nepotrebno je da nam se djeca smiju, a da se nasi navijaci loze, jos vece nezadovoljstvo da se pravi. Pravit ce se stadion kad se bude pravio. To neki problem ne razumijem, ali dobro. Ja nemam pojma, vi ste u pravu. Zivjeli.
Jesi li mozda razmisljao o tome da taj projekat mozda vec postoji.Kako bi inace Madjari pravili stadion bez projekta.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 11 mar 2015, 18:00

Čini mi se da je i na skupštini rečeno da ce se početi sa gradnjom istoka. Jer već kao postoji investitor koji bi da iskoristi prostore. Tako sam ja skontao.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 mar 2015, 18:09

Samo neka se gradi po pravilima, najmodernije sto moze da ne prođe godinu dana a nesto ne valja ili da nas UEFA koci radi prilaza WC-u na tribinama. Ima tu posla ako se misli graditi tribina a da pritom u sklopu nje imaju prostori (poslovni ili klubski), pa naravno i ovi mokri cvorovi, prilazi - ulazi - izlazi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 mar 2015, 22:23

Meni bi bilo žao da se odustane od dvoetažnog juga. Jedino ako dvoetažni jug sa krovom nije zakonom zabranjen jer ne bi bilo humano za stanovništvo okolnih naselja da ne kažem opština.
Ako će istok imati 8 milja onda je malo 22 milje. Moralo bi biti više.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 mar 2015, 22:26

Nekako imam osjecaj da su nas pitari veceras napustili na ovoj temi vec uvezanih desetak nasih postova nigdje ni jednog , cudno aa :urnebes: :urnebes:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 33a263fe6f" onclick="window.open(this.href);return false;

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 mar 2015, 23:42

joj miline od teme, nema prosvjetitelja :clap:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 12 mar 2015, 00:01

terabajt je napisao/la:Nekako imam osjecaj da su nas pitari veceras napustili na ovoj temi vec uvezanih desetak nasih postova nigdje ni jednog , cudno aa :urnebes: :urnebes:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 33a263fe6f" onclick="window.open(this.href);return false;
zabrinuli se veceras se prosuli ko riza eno i sada se zale na upravu.a i bolje nema divova da palamude i prodaju m.uda pod bubrege.nadam se jos exkluziva od supera
51%--------49%

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 mar 2015, 00:25

ne prizivajte ih, lako se nakote :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 mar 2015, 00:27

Ne recite dva puta :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”