FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lenovo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lenovo » 10 mar 2009, 15:17

bistrikboy je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:ja mislim sama cinjenica da mulalic ne igra je pojacanje za ekipu :mrgreen:
ne bas,mulala je kapiten i jedini je koji ima muda potuci se na gostovanju(i stevo malinovic :D ),bio je dosta dobar u prve dvije tekme ali i na jesen,neznam sta hocete od covjeka...najvece pojacanje bila bi povreda sehica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Necu nista znam ga licno i ima moje svo postovanje ali je cinjenica da je daleko od onoga sto je bio
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2009, 15:23

ma nebitno daj nek donesu te bodove iz modrice bice sve udure... 8-)

TEBE VOLIM,TEBI PJEVAM !: :!: :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 mar 2009, 15:27

ma znam i ja sehu, mozda ne kao ti ali iso je gore u med. skolu na jezeru...rega je on momak ali fakat nije u formi...ja bi ga stavio davnih dana na klupu kako bi se vise trudio i opet izborio mjesto...ovako iz utakmice u utakmicu gubi samopouzdanje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 10 mar 2009, 19:58

Mislim da je konacno doslo vrijeme za gostujucu pobjedu. Dosta je vise razocaranja.
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2009, 20:07

Svi zainteresovani za odlazak na gostovaje u Modriču uplate mogu izvršiti u prostoriji na sjevernoj tribini stadiona Grbavica,Zvornička 27.Uplate se vrše od sutra:

SRIJEDA,11.3.2009. i to u dva termina prijepodne 10.00 - 12.00 i poslijepodne 16.00 -18.00
ČETVRTAK,12.3.2009. prijepodne 10.00 - 12.00 i poslijepodne 16.00 -19.00

Cijena puta je 25,00 KM
Napomena:U cijenu nije uračunata karta za ulatak na stadion!

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ :!: :!: :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 11 mar 2009, 15:48

mislim da bi se iz modrice mogli vratiti sa pozitivnim rezultatom...bore se za opstanak sto moze biti pozitivno ali i negativno...uz koliko-toliko posteno sudjenje i borbenost nasih igraca mozemo se vratiti sa bod(ovima)....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 mar 2009, 15:57

malo mi je nejasno jeli sad sinanovic otisao na posudbu u slobodu ili je potpisao ugovor sa njima ako neko zna nek odgovori
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 11 mar 2009, 15:59

što je to bitno matere ti. Bez veze igrać skroz i koliko znam otišao je na posudbu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 mar 2009, 16:02

fkt de mi recite kakav je igrac taj sinanovic...cuo sam i ja da je dosao kod nas valjda zbog nekih dugova koje Zeljo ima prema njemu,pa lik nije htio da ceka hoce-nece plata pa dosao kod nas,posto je on sa ovog kraja...sad me zanima da mi neko realno kaze kakav je to igrac,kad sam pitao kakav je Elmir Kuduzovic rekli ste mi da je njegov odlazak pojacanje za Zelju,a momak sad mozda najbolji bek u nasoj ligi(lijevi :D Stana je neprikosnoven...) tak da molio bi da mi realno kazete kakav je hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 mar 2009, 16:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:fkt de mi recite kakav je igrac taj sinanovic...cuo sam i ja da je dosao kod nas valjda zbog nekih dugova koje Zeljo ima prema njemu,pa lik nije htio da ceka hoce-nece plata pa dosao kod nas,posto je on sa ovog kraja...sad me zanima da mi neko realno kaze kakav je to igrac,kad sam pitao kakav je Elmir Kuduzovic rekli ste mi da je njegov odlazak pojacanje za Zelju,a momak sad mozda najbolji bek u nasoj ligi(lijevi :D Stana je neprikosnoven...) tak da molio bi da mi realno kazete kakav je hehe
ako bude 100% spreman bice pojacanje vecini ekipa u PL,nazalost nije prosao pripreme zbog povrede...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 mar 2009, 17:20

Sinanovic,Rascic,Hadzic,Jamak,Kuduzovic,Spahic,Dudic,Dudo,Šešlija i sl. sve su to qurcevi igraci i svakako da su njihovi odlasci zapravo istinska pojacanja za Želju.
Dovodilo se u Želju svega i svacega u ovih 5-6 godina pa su konacno naši debili u upravi shvatili da je vrijeme da se taj škart malo pocisti...ovaj posao je tek na pola puta...red je da vidimo i Svraki,Haznadaru,Redzepiju i ostalim panjevima malo ledja.
Pa nek budu najbolji igraci u tim klubovima što se mene tice,nek briljiraju tamo ali daleko im kuca od naše.
Jedina greška koja se desila jeste Vršajevic kojeg smo doslovno poklonili Čeliku...on nije bio loš igrac.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 mar 2009, 18:36

bistrikboy je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:fkt de mi recite kakav je igrac taj sinanovic...cuo sam i ja da je dosao kod nas valjda zbog nekih dugova koje Zeljo ima prema njemu,pa lik nije htio da ceka hoce-nece plata pa dosao kod nas,posto je on sa ovog kraja...sad me zanima da mi neko realno kaze kakav je to igrac,kad sam pitao kakav je Elmir Kuduzovic rekli ste mi da je njegov odlazak pojacanje za Zelju,a momak sad mozda najbolji bek u nasoj ligi(lijevi :D Stana je neprikosnoven...) tak da molio bi da mi realno kazete kakav je hehe
ako bude 100% spreman bice pojacanje vecini ekipa u PL,nazalost nije prosao pripreme zbog povrede...
zahvaljujem! ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 11 mar 2009, 19:59

drop je napisao/la:Sinanovic,Rascic,Hadzic,Jamak,Kuduzovic,Spahic,Dudic,Dudo,Šešlija i sl. sve su to qurcevi igraci i svakako da su njihovi odlasci zapravo istinska pojacanja za Želju.
Dovodilo se u Želju svega i svacega u ovih 5-6 godina pa su konacno naši debili u upravi shvatili da je vrijeme da se taj škart malo pocisti...ovaj posao je tek na pola puta...red je da vidimo i Svraki,Haznadaru,Redzepiju i ostalim panjevima malo ledja.
Pa nek budu najbolji igraci u tim klubovima što se mene tice,nek briljiraju tamo ali daleko im kuca od naše.
Jedina greška koja se desila jeste Vršajevic kojeg smo doslovno poklonili Čeliku...on nije bio loš igrac.
nije tacno da nam je uprava prestala dovoditi fus igrace...da je tako mi bi bili na boljem mjestu na tabeli...pa samo na pocetku sezone je dovedeno preko 15 igraca :roll: to je ja mislim jedinstven slucaj...pa evo sad na zimskom prijelaznom roku dovedeni su sinanovic,malinovic,ivkovic....igraci za koje nikad nismo culi(osim sinanovica,jer je igrao kod nas)...po meni sinanovic ima potencijala,a to je nekoliko puta pokazao dok je prvi put igrao za nas ali mu nije sansa pruzena...sada je otisao u slobodu kao posudjen igrac,jer vjerovatno mu je receno da sad-zasad nema mjesta za njega u prvom timu "jaka konkurencija" a u slobodi ima mjesta za njega,jos ovi ispred nas nekoliko mjesta bore se za evropu :roll: jamak je otisao na svoju inicijativu,dudo,seslija(posudjen ),rascic,kuduzovic takodjer,znaci da su oni htjeli ostati u zelji i dan danas bi ih gledo....evo hadzic zabio hat-trick u subotu protiv sirokog,znaci nije los a svi znamo kakve muke imamo sa nasim napadacima,da je tu dobro bi nam dosao....ima tu jos puno,puno igraca koji su dovedeni kao "pojacanja" i na kraju se pokazali kao totalni promasaj samo se nadam da u buducnosti nece biti toga u tolikoj mjeri....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 mar 2009, 23:39

HARIS XXL je napisao/la:
drop je napisao/la:Sinanovic,Rascic,Hadzic,Jamak,Kuduzovic,Spahic,Dudic,Dudo,Šešlija i sl. sve su to qurcevi igraci i svakako da su njihovi odlasci zapravo istinska pojacanja za Želju.
nije tacno da nam je uprava prestala dovoditi fus igrace...da je tako mi bi bili na boljem mjestu na tabeli...pa samo na pocetku sezone je dovedeno preko 15 igraca :roll: to je ja mislim jedinstven slucaj...pa evo sad na zimskom prijelaznom roku dovedeni su sinanovic,malinovic,ivkovic....igraci za koje nikad nismo culi(osim sinanovica,jer je igrao kod nas)...po meni sinanovic ima potencijala,a to je nekoliko puta pokazao dok je prvi put igrao za nas ali mu nije sansa pruzena...sada je otisao u slobodu kao posudjen igrac,jer vjerovatno mu je receno da sad-zasad nema mjesta za njega u prvom timu "jaka konkurencija" a u slobodi ima mjesta za njega,jos ovi ispred nas nekoliko mjesta bore se za evropu :roll: jamak je otisao na svoju inicijativu,dudo,seslija(posudjen ),rascic,kuduzovic takodjer,znaci da su oni htjeli ostati u zelji i dan danas bi ih gledo....evo hadzic zabio hat-trick u subotu protiv sirokog,znaci nije los a svi znamo kakve muke imamo sa nasim napadacima,da je tu dobro bi nam dosao....ima tu jos puno,puno igraca koji su dovedeni kao "pojacanja" i na kraju se pokazali kao totalni promasaj samo se nadam da u buducnosti nece biti toga u tolikoj mjeri....
nekima izgleda tek treba oci otvoriti da shvate da smo u qrcu samo takvom... :x

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 11 mar 2009, 23:55

A.Pelak napusta Zelju.

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 11 mar 2009, 23:59

nemoj pistati gluposti :roll:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 mar 2009, 08:53

Svi ti nabrojani igraći što su otišli iz Želje su tzv. igraći malih klubova zato i mogu igrati po Travniku, Slobodi, Čeliku itd. Nije bitan trenutni položaj na tabeli. Kad istrče na Grbavicu oni se izgube jer ne posjeduju kvalitet koji Željini navijači očekuju. Nisu oni kalibar za Želje i zato daleko im kuća.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 12 mar 2009, 15:45

čamac je napisao/la:Svi ti nabrojani igraći što su otišli iz Želje su tzv. igraći malih klubova zato i mogu igrati po Travniku, Slobodi, Čeliku itd. Nije bitan trenutni položaj na tabeli. Kad istrče na Grbavicu oni se izgube jer ne posjeduju kvalitet koji Željini navijači očekuju. Nisu oni kalibar za Želje i zato daleko im kuća.
ma zeljo je jos veliki klub samo na papiru...zivimo od historije i to je to...ja iskreno ne vidim razliku vise izmedju zelje i npr. slobode kvalitet nasih i njihovih igraca je tu negdje,sve u 5 deka....ne vidim po cemu bi se trebali izgubiti igraci iz malih klubova kad dodju u zelju jer kada dodju jedva cekaju neku ponudu i da se fataju noge...bas sam jednom gledao intervju hadzica i kaze da je zeljo na prvi pogled dobra opcija ali tek nakon izvjesnog vremena vidis ustvari kakvi su (ne)uslovi...nadam se da ce opet doci dani kada igraci budu ugovor sa nama potpisivali sa ponosom i zeljom da sto duze igraju za nas...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 mar 2009, 17:53

jedina stvar koja je ostala od nase velicine su nasi navijaci pocevsi od sarajeva,preko mostara,livna,gradacca,zivinica,lukavca,brckog i bijeljine(pobrojao sam gradove u kojima ja licno ili preko maila poznajem nase navijace),a ostalo je nestalo sa bivsim upravama ali i sa ovom koja je na nasu zalost nesposobna,ona bi nesto i uradila ali nezna :evil:

VOLIM TE ŽELJO

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 12 mar 2009, 18:56

Ima nas i u Krajini :) i slažem se sa ovim postovima iznad, ali bez obzira na upravu i na njihov nerad,
najveci naš problem su po meni igrači. U ekipi imaš jednog ili dvojicu koji s ponosom igraju za Želju, a ovo ostalo je sve p...n dim!
Dok ne budemo imali igrače koji će srcem nositi sveti dres, koji će ginuti za svaku loptu i kojem neće biti svejedno
hoće li izgubiti ili ne, možda bude kakvog napretka. 90% ih to smatra običnim poslom, a ne obavezom prema nama, prema klubu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Kajkutenjoyer, Mamba21 i 42 gosta.