Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

plavipatriota
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la plavipatriota » 18 nov 2014, 16:02

slika

iskreno, glasao sam za Sergeja na anketi jer znam da Dušan neće, a da su za Vahida male šanse, a po meni je onda bolje odabrati Sergeja nego ostale pa stvarati nekog trenera! Ali u slučaju da postoje bilo kakve šanse, bilo kakve, za ovog gospodina onda mu treba pružiti sve što želi da bi došao!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 18 nov 2014, 16:03

Logican slijed dogadjaja je taj da Halilhodzic odbija,jer trazi dosta vise para. Dalje, Antic ne zeli. Bajevic nece da napusti AEK. Ostaju Barbarez,Osim,Prosinecki,kao i Hadzibegic i Bazdarevic. Ova zadnja dva, po meni nisu dovoljno kvalitetan izbor, iako su vodili dosta klubova,mahom su to sve nizeligasi i ne bas kvalitetni klubovi,a iako su vec i dugo godina treneri,ne svidjaju mi se kao izbor, Barbarez nije bas nesto posebno iskusan i mislim da bi mu sad repka,u ovakvom stanu,bila previse vruc krompir u ruke. Svaka cast i Amaru Osimu,ali covjek kojem je vrhunac karijere Zeljo i JEF United ne moze voditi Dzeku,Pjanica,Begovica,itd itd....nije dovoljno kvalitetan. Ko nam ostaje? Prosinecki. Isto tako nemas bas bog zna kakvu trenersku karijeru. I po meni ce to na kraju i biti Robert Prosinecki,iz razloga sto ni njegovi suparnici nisu bas neka velika trenerska imena.

Antic je sigurno ovdje i najvece trenersko ime,ali nije zainteresovan,a Vaha nas dragi se vadi da mu treba pauza i bla bla bla,a ustvari mu treba samo poslati jacu ponudu,finansijski.

Pa da zaokruzim,ako Vaha odbije,i ne upadne neko iznenadno trenersko ime,ja mislim da je nas sljedeci selektor Robert Prosinecki. Iako bih vise volio Barbareza,zbog navijaca,da se vrati dobra atmosfera i sve ostalo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 nov 2014, 16:05

dubrovnik je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Ne bi bilo lose ni Safet u Sarajevo a Kodro u reprezentaciju :mrgreen:
Rusioce, izvanredna ideja posto je velik dio forumasa prosusicevski nastrojenih govorio da Mostarci vecinom napadaju Susica. Kriticari Mostaraca a u isto vrijeme zastitnici Susica su i vecim dijelom bili navijaci Sarajeva pa nam se sada otvara ova dosta simpaticna mogucnost. Neka daju Mostarca repki a svoga miljenika dovedu na Kosevo. Svakako nema posao a vecina ih je uvjerena u njegov kvalitet. I novac ce se lakse obezbjediti jer se nece morati Susicu placati taksa za nogiranje.
Pitaj ih sta misle o toj ideji,odmah dobiju osip :lol:

Kazu Safet je dobar da vodi reprezentaciju ali nije dobar za Sarajevo,pa hajd ti meni sad to objasni :crazy:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 16:07

Pape ce doci na red ako Kodro zariba. Nemojte se vi sikirati, imacemo mi svog covjeka na selektorskoj poziciji kako stvari stoje- Faruk veceras dolazi u Sarajevo. :wave:
Odgovor u vasem stilu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 18 nov 2014, 16:10

Nakon susica mogu reci da komotno novi kandidati mogu da budu calcio, Virtu4l, emir, sabinho i ostali puleni i postovaoci lika i dijela safeta susica.

Ima tu dobrih takticara, pametologa, stratega, poznavalaca igre, skauta i tako redom.....

Jedino ne znam za ovog Virtu4la kako bi on mogao da se odvoji od kompjutera za kojim sjedi 24/7 365 dana u godini?
To bi on mozda ako prihvati morao objasniti Begicu i kompaniji kako bi on to izveo da na klupi repke sjedi tokom tekme, a da ne tipka na forumu. Ili npr. da trening drzi a da nije pri tome odgovorio nekome na forumu i pokusao pri tome ispast manga.

:kafa:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 nov 2014, 16:13

Sabinho je napisao/la:Pape ce doci na red ako Kodro zariba. Nemojte se vi sikirati, imacemo mi svog covjeka na selektorskoj poziciji kako stvari stoje- Faruk veceras dolazi u Sarajevo. :wave:
Odgovor u vasem stilu.
Pa sto ne bi imali svoga i na celu kluba. Sto uzeste Kodra kod ziva Faruka nikad mi nece biti jasno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 nov 2014, 16:14

Yebo li vas Osim,razlikujte malo klub i reprezentaciju,frajer pricat ne zna i glavne mu refernce sto je haro ovom nasom djeriz ligom,upitne regularnosti tad, koja je bila i gora tad nego sad.Umjesto teleta onaj morz da dodje na klupu,covjek ni pricat ne zna.I ne pisem ovo zbog nekih klubskih netrpeljivosti,reprezentacija treba da bude daleko iznad toga.
Hadzibegic ubleha,samo se mota nesto oko saveza,a i ne smatram da ima neki trenerski kvalitet.
Antic,Prosinecki :thumbup:
Vaha se zgrno para i para,mislim da ne bi cigancio oko toga nama,prije da neće zbog naseg mentaliteta da pljujemo sve redom,i saveza.Izjavio je prije da ne bi zbog nacionalnog kljuca,al eto makar smo to izbacili iz reprezentacije.A i u savezu su sad manji lopovi nego prije :D Imaju neke tanke nade po meni.
Ni Bazdarevic nije najbolja opcija,al mislim opet da bi bio bolji od Osima i Hadzibegica.
I jel zna neko slucajno platu Vahe u Alziru i Trabzonsporu?
A Sergeju dat neku mladu selekciju,treba i on doc na red,al trenutno ne.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 18 nov 2014, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 16:15

dubrovnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pape ce doci na red ako Kodro zariba. Nemojte se vi sikirati, imacemo mi svog covjeka na selektorskoj poziciji kako stvari stoje- Faruk veceras dolazi u Sarajevo. :wave:
Odgovor u vasem stilu.
Pa sto ne bi imali svoga i na celu kluba. Sto uzeste Kodra kod ziva Faruka nikad mi nece biti jasno.
Pravimo balans, Kodro se pojavio kad je Pape bio zauzet.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 nov 2014, 16:15

I trebaju slusati glas javnosti.U nekim medijima vec postoje ankete,ankete kazu Vaha pa Sergej,ostali debelo ispod.

Nisu slusali ankete kod novog ugovora Susicu a one su govorile da 75% ljudi ne podrzava novi ugovor Susicu.Oni su isli protivno misljenju javnosti i zavrsilo je kako je zavrsilo.

Valjda su naucili i valjda ce sad biti pametniji.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 nov 2014, 16:15

Zasto nam FS RS ne posudi onog Zeljko sto je glavni pomicnik Klopu u Dortmundu. Zar ne vodi on repku RS :mrgreen:
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 18 nov 2014, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 nov 2014, 16:17

romeo je napisao/la:Amar Osim poslije Vahe ima najvise glasova na anketi ? :lol:

I onda skontas gdje i sa kim pises.
Tako je. Daj Jagodića. Il' Ibrakovića, em je lijep em ima modernu knjigu.
pinoglavi je napisao/la:Yebo li vas Osim,razlikujte malo klub i reprezentaciju,frajer pricat ne zna i glavne mu refernce sto je haro ovom nasom djeriz ligom,upitne regularnosti tad, koja je bila i gora tad nego sad.Umjesto teleta onaj morz da dodje na klupu,covjek ni pricat ne zna.I ne pisem ovo zbog nekih klubskih netrpeljivosti,reprezentacija treba da bude daleko iznad toga.
Sulju Dorića za selektora, najbolji fudbalski stručnjak u Tuzli u zadnjih 20 godina.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 18 nov 2014, 16:18

Po nekim navodima na koje sam naletio Vaha je u Alziru imao 50 000 Eura mjesecno,dok je u Dinamu imao 75000 Eura mjesecno. Za Trabzon nisam nasao,osim da su mu isplatili 1,6 M Eura odstete.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 nov 2014, 16:19

Sabinho je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Odgovor u vasem stilu.
Pravimo balans, Kodro se pojavio kad je Pape bio zauzet.
Slabo ste izbalansirali otpade nam guma. A usput Faruk je bio slobodan. To i njega ostavili za balansiranje Susica.

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 18 nov 2014, 16:20

Najbolje rješenje bi bio Vaha, sad, koliko je to ostvarivo i da li će savez uopće pokušati dovesti Vahu za selektora-ne znamo. :problem:

Samo se nadam(o) da to neće biti rješenje tipa-drži vodu dok majstori odu, a poznavajući naše glavešine u savezu, i to koliko (ne)će truda i htjenja uložiti u potrazi za najboljim mogućim rješenjem, sve su prilike da će biti tako, nažalost. :roll:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 nov 2014, 16:20

sekretar je napisao/la:Po nekim navodima na koje sam naletio Vaha je u Alziru imao 50 000 Eura mjesecno,dok je u Dinamu imao 75000 Eura mjesecno. Za Trabzon nisam nasao,osim da su mu isplatili 1,6 M Eura odstete.
Safet je imao 75000 maraka,nek Vaha samo eure pretvori u marke i stvar zavrsena.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 18 nov 2014, 16:21

dubrovnik je napisao/la:
Odgovor u vasem stilu.
:thumbup: Druze, tesko im se bilo odluciti izmedju tih silnih trenerskih velikana. Musovic, Muzurovic, Susic, Hadzibegic... Dosta je vise pitara na celu reprezentacije. :nene: Adios!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2014, 16:21

sekretar je napisao/la:Po nekim navodima na koje sam naletio Vaha je u Alziru imao 50 000 Eura mjesecno,dok je u Dinamu imao 75000 Eura mjesecno. Za Trabzon nisam nasao,osim da su mu isplatili 1,6 M Eura odstete.
Znaci vahu odma otpisati nemamo mi ni pola toliko.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 nov 2014, 16:23

Eno cim se napise kontra Osima,misle da je to jer je iz Zelje :lol: :lol: Svi Zeljovci misle eto pitari imali svog selektora,sad mi svog.Osim prismrdit ne moze ozbiljnom kandidatu.
Al nista pametnije se ne moze ocekivat od onih koji prizeljkuju Osima.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 18 nov 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 18 nov 2014, 16:24

terabajt je napisao/la:
Znaci vahu odma otpisati nemamo mi ni pola toliko.
To je ono drug sto u nas raja ne konta. Kad mi kazemo da jedan selektor BiH ima platu 35000 Eura,koju je imao Susic, hocemo da padnemo u nesvijest kolike su te pare.

A kad mi ne mozemo dovesti jednog Halilhodzic za te pare,koji nije trenerski vrh,nego neki solidan izbor i neko srednje trenersko ime, na skali od 1 do 5,on je neka 3-ojka...i opet ga ne mozes platiti. Lako je razbacivati se imenima,a ne mozes dovesti osrednjeg strucnjaka za 35 000 Eura mjesecno. **** te zivot.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2014, 16:25

pinoglavi je napisao/la:Eno cim se napise kontra Osima,misle da je to jer je iz Zelje :lol: :lol: Svi Zeljovci misle eto pitari imali svog selektora,sad mi svog.Osim prismrdit ne moze ozbiljnom kandidatu.
Al nista pametnije se ne moze ocekivat od onih koji prizeljkuju Osima.
Vjerovo ili ne on je vrlo ozbiljan kandidat, raspitaj se.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”