BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Niko da pohvali mlad sastav BiH?
Kolašinac, Besic, Sunjic, Vranjes, Hajrovic i Visca
Sent from my Home using fingers
dr.van nostrand je napisao/la:pa cekaj, jel noga nije kako treba ili jestguber_90 je napisao/la: Pa care dragi, nije ni meni niko rekao, samo sam sam vidio i zakljucio.
, sta da sad zakljucimo, vidjenja mogu biti razlicita, manimo se pretpostavki, sta je istina
![]()
Ne znam sta bi rekao sadaUnofficialpage je napisao/la:@guber koliko sam ja skont'o njemu su leđa povrijeđena, to su mu masirali kad je tražio pomoć

Vidjao sam da golmani brane sa nekom blazom povredom noge, ali nikada ledja, jer moraju konstantno da skacu i time bi mogli jos vise problema da naprave sebi.
Medjutim doktor nisam, vidio sam da jeste povrijedjen, a sta je konkretnu u pitanju moze biti da grijesim

Mada nije ni bitno sta je problem, bitno je da nije ozbiljan, cim je ostao na terenu, sigurno je insistirao, jer nije imao utakmica u zadnje vrijeme.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Joooj bolesti od teme...
Svi su zasluzni sto smo otisli u Brazil pocev od Papeta do Piplice. Bilo je i bit ce gresaka naravno, neka izostavljanja su vise bolna neka manje, ali u sustini treba da podrzavamo svoju repku. Mislim kao navijacima najbitnije je ono sto se desava na terenu. Mnogo je Susica u zadnje vrijeme, na svakom cosku. Najlakse je osuti paljbu po odgovornim ljudima. Naravno da se ne slazem sa nekim potezima, a ovaj zadnji (izostavljanje Zuke) je po meni velika greska, ali to mi ne daje za pravo da ga nazivam pogrdnim imenima.

- Ed Woodward for Prime Minister !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Osim što reprezentaciju mrzi pola BiH,isti oni koji mrze i ovu državu iz dna duše,sada imamo i ove naše 'patriJote'koji priželjkuju naš neuspjeh zbog nekih krivih poteza izbornika(koji meni iskreno,niti smrdi niti miriše).Head je napisao/la:soxx je napisao/la:dvicu singlirat pa nek ide du tri lepe.mma_hz je napisao/la:Nadam se jednom hendikepu **** vas Pape..sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!LenBias je napisao/la:veceras pobjeda obale i drogba daje gol, treba podrzati susica protiv reprezentacijeharry_90 je napisao/la:Minimalan poraz bi me zadovoljio veceras,jer taktika nazovi selektora nas je navikla da gubimo protiv jacih selekcija..volio bih da mali amidjic nogu slomi,samo zbog nepravde prema Zukanovicu..fedeltafrotta je napisao/la:dabogda izgubili 5-0JackTheStripper je napisao/la:Germania Sportagentur GmbH - Obala Bjelokosti 0-3Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultat
Postali smo manjina u vlastitoj državi,mi koji podržavamo ovu reprezentaciju.To je paradoks kakav se teško može naći bilo gdje.
Gledam pripreme Hrvatske reprezentacije,sve odiše dobrom atmosferom,kohezijom navijača i igrača.
A sigurno ima nekih igrača koji su zaslužili poziv,a Niko Kovač ih nije pozvao,ne pravi ljudi bauk i negativnu energiju oko toga,ne pljuju po svojoj reprezentaciji,naprotiv.
Primjerice,HR u rukometu...Goluža ne poziva zbog vlastite sujete ili zbog želje predsjednika saveza najboljeg svjetskog igrača,Ivana Balića...i ljudi idu dalje,dvorane su pune.Ne poziva Lackovića,Sulića,igračine.Naravno,ljudima to nije drago i osuđuju to ali ovoliku dozu pljuvanja nećeš to vidjeti,to nigdje ne postoji.Pod hitno treba otvoriti neki pdf bez ovih pljuvača,samo za one kojima je reprezentacija iznad svega.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ja ne znam da ima neko ko nije pohvalio te momke, srce na terenu su ostaviliBatko je napisao/la:Niko da pohvali mlad sastav BiH?

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Nemaju vremena. Ovdje stvari po PS iduBatko je napisao/la:Niko da pohvali mlad sastav BiH?
1.Safete teleca glavo
2.Safete **** te brat i agencija
3.Avdija dabogda slomio nogu.
4.Dabogda amidzic slomio nogu.
5.Treba bojkotovati utakmice reprezentacije.
1946
- Principatus
- Kontakt:
Ovo su sada samo male "sale". Repka se podrzava, kriminalac ne. To je dovoljno da i ovi trolovi razumiju. A poslije SP, kad igraci pocnu pricati malo vise i novinari se osile, vidjecemo sta ce sve izaci u javnost, do tada uzivancija, podrska nasim momcima i boli me neka stvar za ovim retardom na klupi. Vratite se temi. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma pusti brato tako se to kod njih na selu radi. Ono sjele i divane. Svak pameta. Daj bola. Samo podrska i nista viseHead je napisao/la:Nemaju vremena. Ovdje stvari po PS iduBatko je napisao/la:Niko da pohvali mlad sastav BiH?
1.Safete teleca glavo
2.Safete **** te brat i agencija
3.Avdija dabogda slomio nogu.
4.Dabogda amidzic slomio nogu.
5.Treba bojkotovati utakmice reprezentacije.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Kontakt:
Nismo mi fuj narod nego svaki papak danas ima pravo glasa jer tastatura trpi sve.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stvarno smo mi fuj narod. Yebote sta bi da smo na svakoj smotri i da jednu propustimoza ove pljuvace. Idite orat njive i sadite blitvu
Drogba je deda,čovjek koji izgleda kao zvijer...vidi se da je maksimalno spreman a on koji ima tlines godina i 120 kila,i 17h dnevno tipka na forumu je manga.O yebem te forume.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
tekma nije Bog zna šta pokazala, tek neke stvari
prije svega, Obala Bjelokosti je igrala bez Drogbe, Gervinha, Kaloua, Bonyja, Yaye, Koloa, itd .. znači čak se ne može reći ni da je to bio kombinovan sastav
obje repke su igrale s 50 % snage (izuzev Kolašinca
), što je normalno, niko ne želi neke povrede pred SP, itd .. naravno, vidjele su se tu neke dobre akcije sa naše strane, ali opet, odbrana Obale Bjelokosti je bila cirkus 
formacija 4-2-3-1 i jeste vjerovatno najjača moguća i najbolja opcija za nas
dva brza krila (Lule i Hajrović), između njih Miske, mada bi tu mogao uletiti i Mire
iza njih Mire i Bešić, ili u soluciji ako Mire bude iza napadača, da sa Bešićem igra Hare 
međutim, ova formacija se može očekivati protiv Argentine, protiv Irana ćemo sigurno igrati sa dva napadača, dakle ona naša standardna formacija, dok za Nigeriju nisam siguran .. nisu jaki kao Argentina da krenemo s jednim napadačem, ali nisu ni slabi kao Iran, da krenemo sa dva napadača, uzimajući u obzir da taj okršaj direktno može odlučiti ko ide u drugi krug
sad, možemo mi sklapati formacije i sastave, ali svi moramo biti svjesni da nije jednostavno staviti Vedu na klupu

obje repke su igrale s 50 % snage (izuzev Kolašinca

formacija 4-2-3-1 i jeste vjerovatno najjača moguća i najbolja opcija za nas

međutim, ova formacija se može očekivati protiv Argentine, protiv Irana ćemo sigurno igrati sa dva napadača, dakle ona naša standardna formacija, dok za Nigeriju nisam siguran .. nisu jaki kao Argentina da krenemo s jednim napadačem, ali nisu ni slabi kao Iran, da krenemo sa dva napadača, uzimajući u obzir da taj okršaj direktno može odlučiti ko ide u drugi krug
sad, možemo mi sklapati formacije i sastave, ali svi moramo biti svjesni da nije jednostavno staviti Vedu na klupu

Head je napisao/la:soxx je napisao/la:dvicu singlirat pa nek ide du tri lepe.mma_hz je napisao/la:Nadam se jednom hendikepu **** vas Pape..sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!LenBias je napisao/la:veceras pobjeda obale i drogba daje gol, treba podrzati susica protiv reprezentacijeharry_90 je napisao/la:Minimalan poraz bi me zadovoljio veceras,jer taktika nazovi selektora nas je navikla da gubimo protiv jacih selekcija..volio bih da mali amidjic nogu slomi,samo zbog nepravde prema Zukanovicu..fedeltafrotta je napisao/la:dabogda izgubili 5-0JackTheStripper je napisao/la:Germania Sportagentur GmbH - Obala Bjelokosti 0-3Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultatPrincipatus je napisao/la:Nasi momci igraju protiv dva protivnika veceras.
Obala Slonovace i glupog selektora, nije im lako, ali vjerujemo u njih.
Neka im je na cast,Velikte patriote.

Napokon pobjeda.
Ne znam za ostale, ali ja sam prezadovoljan. Bez obzira što je Obala Slonovače igrala praktično s drugom ekipom, bez Yaye Tourea, Gervinha i Kaloua u timu, te DD-om koji je ušao tek u drugom dijelu, nije mala stvar razoružati Slonove i pobijediti ih bez rezultatske neizvjesnosti. Selektor je konačno pogodio s formacijom, postavio igru onako kako nije uradio još od Francuske i to je odmah dalo željeni rezultat. Ubili smo ih visokim presingom i pas igrom, što je recept za grupnu fazu. Ostaje žal za clean sheetom, ali Drogba je Drogba. Nemilosrdan kao i uvijek. Sada sam još veći optimista da ćemo protiv Nigerije izvući pozitivan rezultat, iako treba biti oprezan jer je SP potpuno druga priča.
Idemo malo analizirati učinak naših igrača...
Begović - Naš Ministar odbrane je još jednom pokazao o kakvoj klasi od golmana se radi. Uprkos povredi, zbog koje nije mogao skakati niti ispucavati loptu, imao je nekoliko fenomenalnih odbrana kojima je spasio sigurne pogotke Bjelokošćana.
Vranješ - Odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu reprezentacije, ako ne i najbolju. Zaustavio je skoro sve napade protivnika koji su išli po desnoj strani naše reprezentacije, te tako pokazao da može biti dostojna zamjena za Mujdžu. Obzirom da je mnogo defanzivniji igrač od Mensura, ne bih se iznenadio da počne utakmicu protiv Argentine. Ukoliko bude igrao kao sinoć, nemam ništa protiv.
Šunjić - Na opće iznenađenje, odigrao je veoma dobar meč i pokazao da je upotrebljiv protiv slabijih selekcija. Čim je ušao Drogba, imao je određenih problema, ali sve u svemu - može proći.
Spahić - Šta reći za najvećeg sina bosanskog
Nakon loše partije protiv Egipćana, ovaj put je odigrao kapitenski i komandovao odbranom u svom stilu. Davno sam rekao da je Emir 50% naše odbrane i da smo bez njega ogromna nula u defanzivi.
Kolašinac - Šteta što je morao rano izaći zbog predstrožnosti, jer je dvadesetak minuta koje je proveo u igri odigrao u svom maniru - RUŠILAČKI.
Bešić - Najbolji igrač na terenu. Bukvalno je orao po terenu i jeo protivničke igrače, a bilo ga je svugdje gdje je prijetila opasnost po naš gol. Uh, kakvom smo igrača dobili na oduvijek kritičnoj poziciji... Samo da ga povrede zaobiđu i napravit će veliku karijeru. Definitivno legitimni nasljednim Elvira Rahimića.
Pjanić - Za Miralema postoji samo jedna riječ kojom se u ovom trenutku može opisati - genijalac.
Misimović - Solidno izdanje. Trudio se, ali vidi se da je izgubio na brzini i da više ne može praviti slalome kroz odbranu i upošljavati napadače (prvenstveno Džeku) kao prije, no nećemo mu zamjeriti.
Hajrović - Ukazanu šansu je iskoristio na pravi način. Ne samo da je bio opasnost po gol, nego se vraćao nazad i nerijetko ubacivao u sredinu. Sušić ne bi pogriješio ukoliko bi počeo s njima na desnom krilu, jer takav profil igrača je ono što na treba da izgledamo moćno po bokovima i neutrališemo Argentince.
Višća - Pokidao po lijevoj strani. Mislim da ni sam Lulić ne bi bolje odigrao. Evidentno je da smo dobili još jednog odličnog igrača za rotaciju i da će Edin u budućnosti biti jedan od ključnih igrača repke. Zaslužuje transfer u neki klub iz liga petice.
Džeko - Bogotac naše reprezentacije. Fantastičnu formu iz Cityja je prenio i na nacionalni dres, te s dva sjajna gola riješio pitanje pobjednika. Kada je on u formi, onda definitivno ne treba strahovati od toga da li ćemo postići gol.
Izmjene:
Salihović - Rutinski odigran susret. Zatvorio je rupe po lijevoj strani i pokazao da u najdražem dresu ipak može pružiti maksimum na tom dijelu terena. Da li će igrati u prvoj postavi, ne znam, ali znam da će i na klupi biti dobitak jer će pojačati konkurenciju.
Medunjanin - Isto kao i Salihović, dobro odradio svoj posao. Ukoliko bismo birali između njega i Seje na poziciji Bešićevom partnera, prije bih izabrao Harisa jer njemu ipak više leži sredina terena. Naravno, onda bi bilo mudro ostaviti Misketa na klupi, a Hajru ubaciti u vatru, čisto da budemo pokretljiviji.
Ibišević - Nije imao zapaženiju rolu, ali treba reći da nije dobio ni pravu loptu za vrijeme provedeno u igri. Za sada je najbolje da bude Edinov backup s klupe, barem dok ne vrati formu (glupost u Stuttgartu ga je skupo koštala).
Mujdža - Polako se vraća u formu, a to je za nas najvažnije. Vjerujem da će se uskoro ponovo ustaliti u prvoj postavi i zaigrati kao protiv Francuza ili Grka. Za mene repka s njim i bez njega nije ista.
Vršajević - Speed Demon je odigrao iznad očekivanja (ako je ovo iznad, onda možete zamisliti šta je ispod
) i pokazao da mu više leži krilna pozicija od izmišljenje bekovske. Naravno, klupa mu je i dalje prirodna pozicija, mada mi je na neki način drago što nije podbacio.
Hadžić - Ponovo nismo vidjeli ništa konkretno s njegove strane, premda je na terenu proveo nepunih 10 minuta. Jednom je zakasnio i morao faulirati Drogbu, nakon čega smo primili gol. Svima je jasno da je on višak na spisku reprezentacije, slično kao i Tino-Sven, ali valja nam se izboriti s tim.
Uskoro slijedi susret s Meksikancima, gdje se nadam da ćemo nastaviti pobjednički niz i otići na Mundijal puni samopouzdanja. Ni remi uz dobru igru i zalaganje ne bi trebao biti problem, ali svakako da treba ići na pobjedu. Ono što je najvažnije je da se niko od igrača ne povrijedi, jer bi to moglo predstavljati ozbiljan hendikep, opet u zavisnosti o kojem igraču je riječ. Za očekivati je da Pape ponovo izvrši nekoliko izmjena u početnom sastavu (mogli bi se vratiti Lulić i Bičakčić), a nadam se i da će igrači koji su napustili teren ranije biti spremni za meč.

Ne znam za ostale, ali ja sam prezadovoljan. Bez obzira što je Obala Slonovače igrala praktično s drugom ekipom, bez Yaye Tourea, Gervinha i Kaloua u timu, te DD-om koji je ušao tek u drugom dijelu, nije mala stvar razoružati Slonove i pobijediti ih bez rezultatske neizvjesnosti. Selektor je konačno pogodio s formacijom, postavio igru onako kako nije uradio još od Francuske i to je odmah dalo željeni rezultat. Ubili smo ih visokim presingom i pas igrom, što je recept za grupnu fazu. Ostaje žal za clean sheetom, ali Drogba je Drogba. Nemilosrdan kao i uvijek. Sada sam još veći optimista da ćemo protiv Nigerije izvući pozitivan rezultat, iako treba biti oprezan jer je SP potpuno druga priča.
Idemo malo analizirati učinak naših igrača...
Begović - Naš Ministar odbrane je još jednom pokazao o kakvoj klasi od golmana se radi. Uprkos povredi, zbog koje nije mogao skakati niti ispucavati loptu, imao je nekoliko fenomenalnih odbrana kojima je spasio sigurne pogotke Bjelokošćana.
Vranješ - Odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu reprezentacije, ako ne i najbolju. Zaustavio je skoro sve napade protivnika koji su išli po desnoj strani naše reprezentacije, te tako pokazao da može biti dostojna zamjena za Mujdžu. Obzirom da je mnogo defanzivniji igrač od Mensura, ne bih se iznenadio da počne utakmicu protiv Argentine. Ukoliko bude igrao kao sinoć, nemam ništa protiv.
Šunjić - Na opće iznenađenje, odigrao je veoma dobar meč i pokazao da je upotrebljiv protiv slabijih selekcija. Čim je ušao Drogba, imao je određenih problema, ali sve u svemu - može proći.
Spahić - Šta reći za najvećeg sina bosanskog

Kolašinac - Šteta što je morao rano izaći zbog predstrožnosti, jer je dvadesetak minuta koje je proveo u igri odigrao u svom maniru - RUŠILAČKI.

Bešić - Najbolji igrač na terenu. Bukvalno je orao po terenu i jeo protivničke igrače, a bilo ga je svugdje gdje je prijetila opasnost po naš gol. Uh, kakvom smo igrača dobili na oduvijek kritičnoj poziciji... Samo da ga povrede zaobiđu i napravit će veliku karijeru. Definitivno legitimni nasljednim Elvira Rahimića.
Pjanić - Za Miralema postoji samo jedna riječ kojom se u ovom trenutku može opisati - genijalac.
Misimović - Solidno izdanje. Trudio se, ali vidi se da je izgubio na brzini i da više ne može praviti slalome kroz odbranu i upošljavati napadače (prvenstveno Džeku) kao prije, no nećemo mu zamjeriti.
Hajrović - Ukazanu šansu je iskoristio na pravi način. Ne samo da je bio opasnost po gol, nego se vraćao nazad i nerijetko ubacivao u sredinu. Sušić ne bi pogriješio ukoliko bi počeo s njima na desnom krilu, jer takav profil igrača je ono što na treba da izgledamo moćno po bokovima i neutrališemo Argentince.
Višća - Pokidao po lijevoj strani. Mislim da ni sam Lulić ne bi bolje odigrao. Evidentno je da smo dobili još jednog odličnog igrača za rotaciju i da će Edin u budućnosti biti jedan od ključnih igrača repke. Zaslužuje transfer u neki klub iz liga petice.
Džeko - Bogotac naše reprezentacije. Fantastičnu formu iz Cityja je prenio i na nacionalni dres, te s dva sjajna gola riješio pitanje pobjednika. Kada je on u formi, onda definitivno ne treba strahovati od toga da li ćemo postići gol.
Izmjene:
Salihović - Rutinski odigran susret. Zatvorio je rupe po lijevoj strani i pokazao da u najdražem dresu ipak može pružiti maksimum na tom dijelu terena. Da li će igrati u prvoj postavi, ne znam, ali znam da će i na klupi biti dobitak jer će pojačati konkurenciju.
Medunjanin - Isto kao i Salihović, dobro odradio svoj posao. Ukoliko bismo birali između njega i Seje na poziciji Bešićevom partnera, prije bih izabrao Harisa jer njemu ipak više leži sredina terena. Naravno, onda bi bilo mudro ostaviti Misketa na klupi, a Hajru ubaciti u vatru, čisto da budemo pokretljiviji.
Ibišević - Nije imao zapaženiju rolu, ali treba reći da nije dobio ni pravu loptu za vrijeme provedeno u igri. Za sada je najbolje da bude Edinov backup s klupe, barem dok ne vrati formu (glupost u Stuttgartu ga je skupo koštala).
Mujdža - Polako se vraća u formu, a to je za nas najvažnije. Vjerujem da će se uskoro ponovo ustaliti u prvoj postavi i zaigrati kao protiv Francuza ili Grka. Za mene repka s njim i bez njega nije ista.
Vršajević - Speed Demon je odigrao iznad očekivanja (ako je ovo iznad, onda možete zamisliti šta je ispod

Hadžić - Ponovo nismo vidjeli ništa konkretno s njegove strane, premda je na terenu proveo nepunih 10 minuta. Jednom je zakasnio i morao faulirati Drogbu, nakon čega smo primili gol. Svima je jasno da je on višak na spisku reprezentacije, slično kao i Tino-Sven, ali valja nam se izboriti s tim.
Uskoro slijedi susret s Meksikancima, gdje se nadam da ćemo nastaviti pobjednički niz i otići na Mundijal puni samopouzdanja. Ni remi uz dobru igru i zalaganje ne bi trebao biti problem, ali svakako da treba ići na pobjedu. Ono što je najvažnije je da se niko od igrača ne povrijedi, jer bi to moglo predstavljati ozbiljan hendikep, opet u zavisnosti o kojem igraču je riječ. Za očekivati je da Pape ponovo izvrši nekoliko izmjena u početnom sastavu (mogli bi se vratiti Lulić i Bičakčić), a nadam se i da će igrači koji su napustili teren ranije biti spremni za meč.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
More bit' i da je noga, možda je to on nas zavarao, da mi mislimo da su leđa a ono nogaguber_90 je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:pa cekaj, jel noga nije kako treba ili jestguber_90 je napisao/la: Pa care dragi, nije ni meni niko rekao, samo sam sam vidio i zakljucio.
, sta da sad zakljucimo, vidjenja mogu biti razlicita, manimo se pretpostavki, sta je istina
![]()
Ne znam sta bi rekao sadaUnofficialpage je napisao/la:@guber koliko sam ja skont'o njemu su leđa povrijeđena, to su mu masirali kad je tražio pomoć, znam da je imao problema sa noznim prstom, stoga mislim da je nesto vezano za nogu.
Vidjao sam da golmani brane sa nekom blazom povredom noge, ali nikada ledja, jer moraju konstantno da skacu i time bi mogli jos vise problema da naprave sebi.
Medjutim doktor nisam, vidio sam da jeste povrijedjen, a sta je konkretnu u pitanju moze biti da grijesim.
Mada nije ni bitno sta je problem, bitno je da nije ozbiljan, cim je ostao na terenu, sigurno je insistirao, jer nije imao utakmica u zadnje vrijeme.

Mislim da pretjerujete u vezi sa Papetom, ima grešaka ali ne toliko da se mora vrijeđat i nazivati ga svakavim pogrdnim nazivima.
@Duke zbog čega je Pape varalica? Koga je prevario?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma bola tepsija ima ih gomila sa seljackom demagogijom ovde. Svi pametni,pljuju i oni najbolje znaju. Ne mogu ni ja Papeta ali to nije razlog da se osipa paljba po njemu. Ima poslje mundijala rijesit probleme ali sada samo podrskatepsija je napisao/la:Nismo mi fuj narod nego svaki papak danas ima pravo glasa jer tastatura trpi sve.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stvarno smo mi fuj narod. Yebote sta bi da smo na svakoj smotri i da jednu propustimoza ove pljuvace. Idite orat njive i sadite blitvu
Drogba je deda,čovjek koji izgleda kao zvijer...vidi se da je maksimalno spreman a on koji ima tlines godina i 120 kila,i 17h dnevno tipka na forumu je manga.O yebem te forume.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Kontakt:
I znaš šta je gore,vrlo lako bi se negativna atmosfera mogla uvući u reprezentaciju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma bola tepsija ima ih gomila sa seljackom demagogijom ovde. Svi pametni,pljuju i oni najbolje znaju. Ne mogu ni ja Papeta ali to nije razlog da se osipa paljba po njemu. Ima poslje mundijala rijesit probleme ali sada samo podrskatepsija je napisao/la:Nismo mi fuj narod nego svaki papak danas ima pravo glasa jer tastatura trpi sve.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stvarno smo mi fuj narod. Yebote sta bi da smo na svakoj smotri i da jednu propustimoza ove pljuvace. Idite orat njive i sadite blitvu
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Principatus
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:I znaš šta je gore,vrlo lako bi se negativna atmosfera mogla uvući u reprezentaciju.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- tepsija
- Kontakt:
Švabo simpatični,večeras su ti zvezde Granda.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
De ba calcio ovo nemam obicaj napisati ali stvarno valjas gluposti. Ovdje su samo oni koji vole repku i njene uspjehe. Ima i pretjerivanja ali ne mozes sebi uzeti za pravo da ti ko fol nesto vise volis od ostalih i da kazes da se drugi raduju neuspjehu.. Svi smo tu negdje samo sto neko ne voli papeta (i ja), neko ga voli ali po pitanju repke svi sigurno zelimo da uspiju. Kud bi nam bio kraj. lp od mene i mislim da se i drugi ovako osjecaju ......calcio je napisao/la:Jest' raduju se toliko da nekima pada na pamet da bojkotuju SP.DukeOfWellington je napisao/la:Svi se oni raduju i to punim kapacitetom, tj. nemaju taj teret da brane varalicu Sušića.calcio je napisao/la:Nije deda nego Drogba, guglaj ko je on ako ne znas.![]()
Hocu da kazem da ne razumijem ove sto danonocno pisu negativne postove, mrze Papeta toliko da imam osjecaj da navijaju za nase protivnike i nadaju se rasulu. Znate na koga mislim. Imamo odlicnu generaciju i idemo na SP. a oni jadnici ne mogu da se raduju, bas mi ih je zao.
Drugi prizeljkuju rasulo i losu atmosferu.
Treci aktivno rade na stvaranje lose atmosfere makar ovdje na forumu. Vjerovatno i na drustvenim mrezama.
Polomise se od radovanja. ALi kao sto rekoh, zao mi ih je. Vjerovatno se radi o mladim osobama, ovi stariji znaju koliko smo dugo cekali ovo sto se sada desava i koliko nam je bitno za drzavu.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kassel patriotstepsija je napisao/la:Švabo simpatični,večeras su ti zvezde Granda.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sve i jednog igraca si dobro ocjenio osim Visce. Lulic je jos uvjek doktor za Viscu. Visca je jako brz. Isto tako prodoran je i solidan u nabacivanjima. Moze drzati visok tempo 90 min i solidan je u defanzivi. Ali isto tako ima jedan minus. Los je u igri jedan na jedan. Tesko predribla igraca. I u tom segmentu igru Hajrovica, Lulic i Salihovic su doktori za njega. Visca moze imat dobre prodore ali samo kad utrcava na ubacene lopte. Bas iz tog razloga bi se Visca tesko izborio kao starter u klubu iz liga petice. Hajrovic na drugoj strani nebi imao tih problema. On ima sve sto mu treba. Jedino mu fali pravi klub.Claus je napisao/la:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 maj 2014, 11:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.