Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
.. samo cekam kad ce povest, dajem Zidovima do 30te min najdalje
Vels je sasvim respektabilna ekipa. Nazvati ekipu u kojoj igraju igraci koji igraju za Swansea, Tottenham, Liverpool, Arsenal, Crystal Palace, West Brom, West Ham, Leicester smijesnim cini samo tebe smijesnimJonSnow je napisao/la:I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
+1.Shogun je napisao/la:Vels je sasvim respektabilna ekipa. Nazvati ekipu u kojoj igraju igraci koji igraju za Swansea, Tottenham, Liverpool, Arsenal, Crystal Palace, West Brom, West Ham, Leicester smijesnim cini samo tebe smijesnimJonSnow je napisao/la:I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
Kao slag na tortu imaju zvijezdu koja igra za Real. Eto mi smo sila
Onda moraju izgubiti u zadnjem kolu protiv Belgije.Head je napisao/la:Sta ako bude X
I ja to kontamSheyi je napisao/la:Ma hajde imamo utjehu u Holandiji ako ne odemo bar u baraž
jaooo strucnjakaJonSnow je napisao/la:I jedni i drugi su smiješni. Izrael poluamaterska ekipa koju smo morali išamart minimalno 2 razlike a Vels prosječna ekipa koju smo mogli bez problema uzet ali hvala stručnjaku iz Zavidovića.Momciluk je napisao/la:Jel ovaj Wels ovoliko jakili smo mi od amatera izgubili 3:0
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Kobayashi, Mostarska i 21 gost.